Kolosej
Film Blues za Saro ima skorajda vse, kar imajo veliki filmi: vztrajnega privatnega detektiva, usodno žensko, zgodbo polno preobratov in nepričakovan zaključek. Gledalcem pa film ponuja še nekaj več: obilico humorja in ironije, ki je za slovenski film prej izjema kot

Komentarji

7.2. 2005 ob 15:28

film nama je biu ubema zelo usec. se posebej sva bili navduseni nad igralko nataso barbaro gracner, ki se je nama ubema se posebej vtisnila v spomin. lep pozdrav (k zdej morva dol) pa mejte se!

— u&m
14.1. 2007 ob 20:23

HAAAHA HAHAaa

— addhsdh
3.8. 2007 ob 12:03

film mi je bil zelo všeč najbolj zaradi tega ker noter igra moj najljubši igralec bojan emeršič odlično odigran filem .

— sara
10.8. 2007 ob 1:42 zvezdica

V tem delu se jasno vidi, da - Se vsak lahko pretvarja, da je resen, nihče se pa ne more pretvarjati, da je - duhovit. Znan rek. Za pisanje scenarijev je potrebno kaj več od obrtnega znanja pisanja. Npr. domišljija. Za humor pa... Moraš biti "rojen " :)(

— Bojan
22.9. 2007 ob 12:36

film blues za saro je moj najljubši film in sem si ga zato tudi večkrat ogledala.film mi je najbolj všeč ker igra moj najljubši igralec bojan emeršič.

— sara
8.7. 2008 ob 18:38

nism ga še gledala sam mislm da so sllovenski filmi dost kvalitetni da pridejo na tuj trg. zakaj nimajo kkšni ogleda vredni fimi recimo angleških podnapisov? a zato ker so preslabi al ker nimojo dnarja???

— hm.....
1.9. 2014 ob 17:55

lepo vse pa neki je še smešno super sam škoda da je tako malo filmof škoda da še ni kak film akademija ko je tk smešno res škoda ja sam če bi jaz delala to z računalniki pa to spletne strani bi dala žalostne vesele strašne smešne akademijske filme pa kako risanko sam je lepo svaka va mas smešno res čestima kdo re je to snemal pa igrau

lep pozdrav in lepo sončnih dni vam pošilja lara hudober
še lepih počitnic naprej do prvega augusta lepo se imete

— lara hudober

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.