Kolosej
Film distribucije Con film d.o.o.

Bloodshot

akcijska pustolovščina
Podnapisi
Na sporedu od: 12.3.2020, Kolosej Ljubljana
1h 49min / 109min
Leto: 2020
Država: ZDA
Jezik: angleščina
Scenarij: Eric Heisserer, Bob Layton, Don Perlin, Kevin VanHook, Jeff Wadlow
Režija: Dave Wilson
Bloodshot je zgodba o Rayu Garrisonu, ubitem elitnem vojaku, ki ga korporacija Rising Spirit Technologies, ki proizvaja orožje, s pomočjo posebne nanotehnologije ponovno oživi. S pravo vojsko nanotehnologije v žilah postane Ray neustavljiva sila, močnejši kot kdajkoli prej in sposoben samozdravljenja. Ampak nove sposobnosti imajo svojo ceno. Korporacija, ki ga je oživila, zdaj nadzira njegovo telo in um. Čeprav je Ray prežet z vrsto osupljivih novih sposobnosti, zdaj trpi zaradi popolne izgube spomina in poskuša odkriti svojo identiteto, pa tudi razliko med resnico in manipulacijami, ki se skrivajo za korporacijo. Pri tem mu pomaga skrivna ekipa drugih "nadgrajenih" kolegov.

Je največji človekov dosežek vseh časov, neuničljivo orožje, nesporni dokaz o izjemnem napredku človeštva. Po žilah se mu pretaka tehnologija, ki mu daje neverjetno moč in sposobnost ozdravljenja. Nekoga takega še niste videli. To je Vin Diesel v vlogi Bloodshota v istoimenskem, po izjemno uspešnem stripu posnetem akcijskem filmu, ki bo marca tudi pri nas.

Film je nastal po istoimenskem stripu ameriške založbe Valiant Comics. Režiral ga je David S. F. Wilson, poleg Vina Diesla pa v filmu nastopajo tudi Eiza Gonzalez, Sam Heughan, Toby Kebbell in Guy Pearce.

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Bodi prvi in napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.