Kolosej
Film distribucije Blitz Film & Video Distribution

BIOS

BIOS
znanstvenofantastična drama
Podnapisi
Leto: 2020
Jezik: angleščina
Scenarij: Craig Luck, Ivor Powell

Dvakrat z oskarjem nagrajeni Tom Hanks v filmu, ki ga je režiral Miguel Sapochnik, dobitnik nagrade Emmy za kultno serijo Igra prestolov, in produciral legendarni Robert Zemeckis s katerim je Hanks že sodeloval, njuno najuspešnejše sodelovanje pa je definitivno s šestimi oskarji nagrajena uspešnica Forrest Gump.

Bios je zgodba o življenju na Zemlji po apokalipsi. Tom Hanks je v vlogi izumitelja in zadnjega človeka na svetu, ki pa je že na robu smrti, zato izdeluje robota, ki bi skrbel za njegovega psa, po tem ko njega več ne bo. Skozi odnos med psom in njegovim kreatorjem, robot začne dojemati koncept ljubezni, prijateljstva in karakteristike človeškega življenja.

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Bodi prvi in napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.