Kolosej
Film distribucije Continental Film

Bela modela

akcijska komedija
Policaja v čisto posebni uniformi!
Na sporedu od: 21.10.2004, Kolosej Ljubljana
1h 37min / 97min
Leto: 2004
Država: ZDA
Scenarij: Keenen Ivory Wayans, Shawn Wayans, Marlon Wayans, Andrew McElfresh, Michael Anthony Snowden, Xavier Cook
Marcus in Kevin sta policaja, ki morata pri šefu popraviti vtis. Odločita se za misijo varovanja bogatih dedinj in to zastavita tako, da se sama preoblečeta vanje in se nastavita za vabo. Problem je v tem, da sta temnopolta, njuni varovanki pa blond belki.

Zgodba

Na filmska platna prihaja komedija Bela modela. Shawn in Marlon Wayans igrata dva zelo ambiciozna a pod nesrečno zvezdo rojena FBI agenta, ki se našemita v dve gospodični iz visoke družbe. Zakaj? Da bi lahko pod takšno krinko kar največ izvedela o verigi ugrabitev, ki se dogajajo v visokih krogih. Kmalu pa ugotovita, da prodreti v visoko družbo le ni tak mačji kašelj. Kljub njunemu trudu se znajdeta Marcus in Kevin (Marlon in Shawn Wayans) na dnu in grozi jima celo izguba službe. Ko se izve, da nekdo grozi sestrama Brittany in Tiffany Wilson (Maitland Ward in Anne Dudek) , bogatima gospodičnama iz visokih krogov, namesto Marcusa in Kevina dobita nalogo, da varujeta ti dve sestri ravno Marcusova in Kevinova najhujša tekmeca Vincent Gomez (Eddie Velez) in Jake Harper (Lochlyn Munro). Da pa je ponižanje še hujše, dobita Marcus in Kevin nič kaj zavidanja vredno nalogo, da pospremita bogati sestrici od letališča do hotela v Hamptonu. To pa vendar tudi za njiju ni pretežka naloga. Ali pač? Namreč ko Tiffanyjin razvajen kuža Baby povzroči pravo zmedo na cesti, se zgodi pretep v katerem jih skupita tudi Brittany in Tiffany. Kaj pa zdaj? Taki ja vendarle ne moreta iti na veliki družabni dogodek smetane Hamptona. Njuna priljubljenost bi lahko upadla in potem bi bolj blesteli njuni najhujši tekmici Heather in Megan Vandergeld (Jaime King in Brittany Daniel).

Zdaj sta se Marcus in Kevin začela zavedati, da bosta brez dvoma ob službo. Kevinu pa se ob tem porodi ideja, kako bi lahko službo vendarle obdržala - On in Marcus bosta šla pod krinko kot ti dve gospodičnici Wilson in ob tem lahko še raziskovala primer o verigi ugrabitev. Kar dve muhi na en mah! In tako medtem, ko sta pravi Wilsonovi sestri na varnem v nekem luksuznem hotelu v New Yorku, se onadva odločita našemiti. Ampak kako to storiti, da bodo vsi verjeli, da sta Brittany in Tiffany? Na pomoč jima priskoči njun prijatelj iz FBI, ki obvlada vse tehnike ličenja in tako se preobrazba v bela modela tudi zgodi.

Idejo za film je dobil Shawn Wayans, pravi njegov brat, režiser, Keenen Ivory Wayans. "Brali smo revije in ena izmed njih je vsebovala članek o Hamptonu in visoki družbi tam. Shawn je bral nek intervju in se glasno zasmejal:'Midva z Marlonom bi mogla igrati dve takile gospodičnici visoke družbe'. Zdela se mi je čudovita ideja in vedel sem, da bo film zelo smešen, če nam bo to uspelo resnično posneti. Hotel sem, da bi bil film res dober in da bi izgledal prepričljiv. Seveda je bil največji izziv kako Marlona in Shawna preobraziti v bela modela. Moram pa tudi povedati, da film ne govori o kaki specifični osebi, tu gre na splošno vse o svetu glamurja in visoke družbe."

V filmu doživita Marcus in Kevin prvi test, ko se srečata s prijateljicami Tiffany in Brittany, - Karen, Liso in Tori (Busy Philipps, Jennifer Carpenter in Jessica Cauffiel). Seveda ta trojica takoj sumi, da sta njihovi prijateljici postali zelo drugačni, odkar so se nazadnje videle, ampak potem le skupinsko zaključijo, da sta si najbrž dali le povečati ustnice in operirati kolena in bela modela sta opravila svoj prvi test. Tekom njune nove identite ugotovita tudi koliko zamer je v tej visoki družbi in sredi marsikakšne sta seveda tudi Brittany in Tiffany, tako da vse skupaj zelo začini njunino igro kot bela modela.

Bela modela je film, kjer je dobro prikazan trud biti popoln v visoki družbi, o nesigurnosti, ljubezni in pripadnosti in po tem se Wayansov film razlikuje od drugih komedij.

O produkciji

"Keenen Ivory Wayans je zame eden izmed najboljših režiserjev komedij vseh časov" pravi producent Rick Alvarez. "Potem sta tu še Shawn in Marlon, ki sta neverjetna komedijanta in ko združiš vse tri skupaj, dobiš enkratno komedijo."

Producent Lee R. Mayes, ki je spoznal Keenena v filmu Lowdown Dirty Shame, dodaja, da so meli Wayansovi bratje ne samo že predhodno slavo, marveč tudi originalno idejo za film. Mislim, da ne more vsak preobraziti dva črnca v dve beli gospodični." Eddie Murphy je enkrat to naredil v 'Saturday Night Live,' in od tam inspiracija za film. Hoteli smo narediti neverjeteno preobrazbo. Seveda smo podobne preobrazbe že videli v filmih Očka v krilu in Nekateri so za vroče, pa vendar je šlo tukaj za nekaj zelo originalnega in še bolj natančnega.

Najbolj pomembno pri tem, da bi uspeli to storiti, je bila seveda igralska zasedba. Iskali smo dve mladi beli damici, ki ne samo da sta izgledali kot sestri, ampak sta morali biti tudi približno enako veliki in težki kot Shawn in Marlon in ki sta imeli takšna obraza, da bi se dalo glavna junaka preobraziti v bela modela. Maitland Ward, ki je bila izbrana, da igra Brittany Wilson, pravi, da so ji merili obraz z vso natančnostjo - razliko med očmi in nosom, ustnicami in brado. Narediti so morali odlitek iz mavca,da so se prepričali, da bo to ustrezalo Shawnovi preobrazbi. Bila je ena izmed najbolj neobičajnih avdicij, kar jih je kdaj imela.

Zavedali so se težavnosti, ki jo prinaša taka preobrazba, zato so najeli umetnika ličenja Grega Cannoma (dobil je oskarja za Mrs. Doubffire) in Keitha VanderLaana. Skupaj jima je uspelo. Igralkina obraza so razdelili na štiri dele, tako da so lahko uporabljali posamične dele, kadar je bilo to potrebno. Seveda je bilo najtežje "raznežiti" Shawnov in Marlonov obraz. Najhuje pa je bilo, pravi Cannom, da tisti lepotni triki, ki ponavadi učinkujejo pri ženskah, naredijo ravno nasprotno pri moških. Najbolj zanimivo pa je bilo, da če smo ju hoteli narediti privlačna, nismo smeli uporabljati make upa,ker drugače sta izgledala grozno. Kljub temu, da je Cannom uporabil make - up korektorje, da je "raznežil" njun obraz, je bilo treba za vse ostalo uporabiti drugačen pristop. Seveda je bilo treba najti tudi ustrezo barvo, da smo glavna junaka preobrazili v belca, oziroma celo belki in to je bilo težko. Treba je bilo najti takšno barvo, ki bi zgledala pristna, prava. Za to smo se kar namučili in testirali izdelke in jih kombinirali in ko smo naredili prvi test na Marlonu, sem ugotovil, da ga še sam nisem prepoznal. Nič si ni bil podoben in takrat sem vedel, da smo nalogo resnično dobro opravili."

Potem sta prišla brata Wayans v Revolution Studios po finančno podporo, da bi film lahko nastal. Ampak nista prišla kot Shawn in Marlon, temveč kar kot bela modela in naredila takšno predstavo, da je Alvarez rekel, da sta presegla vsa pričakovanja. "Dobesedno preobrazila sta se v beli gospodični in to pred mojimi očmi. Neverjetno" pravi Alvarez. O dodatni finančni podpori seveda ni bilo nobenega dvoma več.

"Snemati smo začeli prejšnjo jesen v Vancouverju, ker je bilo prepozno, da bi začeli snemati v Hamptonu", pravi Meyes. "Ker je v Vancouverju veliko gor, Hampton pa jih nima, smo potem to zmontirali in namesto gor prikazali morje. Preuredili smo tudi mestece Chiliwack, ki je predstavljal vas v Hamptonu. Vaščanom je bilo tako všeč, da tudi ko smo nehali snemati, so rekli, da naj vasico kar pustimo tako kot je." Najbolj zahtevno pa je bilo seveda posneti sceno na plaži. " Vancouver ima sicer lepe plaže, ampak takrat je bilo že tako zelo mrzlo" pravi Jessica Cauffiel, ki igra Tori. "Še nikoli me ni tako zelo zeblo. Kar naprej sem si ponavljala,da bom plačana za to in da moram zdržati. Resnično je bilo hladno."

Režiser je zelo očetovsko skrbel za svojo ekipo. Kava je bila vedno skuhana, tople odeje pripravljene, pa vendar to ni bilo dovolj. Zato je kamerman rekel, da če se bodo nehali igralci pritoževati, bo ob koncu dneva tekel v samih v kopalkah po plaži. In res. Konec dneva se je bližal, upal je, da bodo pozabili vse kar jim je prej obljubil, pa seveda niso. In ker je obljube treba držati, je Bernstein na veliko veselje vseh prisotnih to tudi storil.

Keenen verjame, da k filmu največ pripomore ozračje med ekipo. Želel je, da bi se počutili kot velika družina. Želel je, da bi se zabavali tako na snemanju, kot izven snemanja in s tem ustvarili tako atmosfero, ki bi pripomogla k še večji zabavnosti same komedije.

Svojo vdanost in trud bratu in filmu sta pokazala tudi Shawn in Marlon, ki sta presedela na stolčku, kjer so delali njuno preobrazbo, kar pet do šest ur na dan. Zgubila sta petnajst kil, da sta izgledala bolj damsko, pravita.

Celotna igralska zasedba se strinja, da so bili Wayasovi bratje resnično pozitivni duh in zgled celotne ekipe.

O igralcih

Shawn Wayans (Kevin Copeland) je debitiral leta 1989 v filmu svojega brata Keenena Ivorya Wayansa I'm Gonna Git You Sucka.Nastopil je tudi v nadaljevanki "In Living Color", ki je bila nagrajena z Emmyjem.

Z bratom Marlonom je imel prste vmes tudi pri scenariju za film Scary movie, v katerem je tudi igral. Prav tako je nastopil tudi v Scary Movie 2, za katerega je prav tako napisal scenarij in ga tudi soproduciral.

Igral je tudi v komediji Don't Be a Menace to SouthCentral While Drinking Your Juice in the Hood,za katero je tudi napisal scenarij, produciral in igral s svojim bratom Marlonom.

Marlon Wayans (Marcus Copeland) je igral v filmu Ladykillers z enkratnim igralcem Tomom Hanksom. Skupaj s svojim bratom Shawnom, je Marlon napisal tudi scenarij za Scary movie 1 in 2, katerega je tudi koproduciral.

Igral je tudi v Mo' Money in Above the Rim, Don't Be a Menace to South Central While Drinking Your Juice in the Hood (za katero je tako kot brat napisal scenarij, in ga tudi soproduciral),, Senseless in filmu Requiem for a Dream.

Jaime King (Heather Vandergeld) je igrala s Chow Yun-Fatom v Bulletproof Monk, potem v filmu Slackers, Lonestar State of Mind in tudi v Pearl Harborju z Benom Affleckom, Joshom Hartnettom in Kate Beckinsale..Igrala je tudi že z Johnnyem Deppom v filmu Blow. Je tudi manekenka za Revlon. Svojo manekensko kariero je začela s petnajstimi leti. Pojavila se je tudi že v revijah Vogue, Allurein Seventeen.

Frankie Faison ( Elliot Gordon) Pojavil se je v filmuThe Silence of the Lambs v katerem smo si ga zapomnili po vlogi paznika Barneya v zaporu. Nastopil je tudi v filmih Sommersby, Freejack, Albino Alligator,Roommates, Mississippi Burning, Do the Right Thing, Coming to America, The Money Pit, Hanky Panky, Cat People, City of Hope, The Chosen and Ragtime.Videli smo ga tudi v filmu Hannibal, kjer je zopet igral paznika Barneya. Igral je tudi v Showtime, 13 Conversations About One Thing z nadvse privlačnim Matthewjem Mconaugheyem, Gods and Generals, Down to Earth, Sleepy Time Gal, The Thomas Crown Affair, The Rich Man's Wife, Mother Night in 1 Love Trouble.

Pojavil se je tudi na malih zaslonih v nadaljevankah "True Colors," ABCjevo "Prey" in NBCjevo "Hot Hero Sandwich." Nastopil je kot gost v nadaljevankah "Law and Order," "The Cosby Show," "Hawk," and "Oz." Trenutno pa nastopa v nadaljevanki "The wire". Njegova prihajajoča filma sta The Highwaymen in TheCookout v katerem bo nastopil s Queen Latifah.

Lochlyn Munro (Agent Jake Harper) je igral v filmih The Keeper, Freddy vs. Jason, Heart of America, Net Games in A Guy Thing. Nastopil je tudi v Scary Movie, Wes Craven's Dracula 2000, Camouflage in Kevin of the North ... Nastopil je v nadaljevanki "21 Jump Street", dobil pa je tudi stalno vlogo v Kanadski uspešni nadaljevanki "Northwood." Nastopil je tudi v z oskarjem nagrajenem filmu Clinta Eastwooda Unforgiven, požel pa je velik uspeh tudi v Dead Man On Campus. Igral je še v Night at the Roxbury in Duets z igralko Gwyneth Paltrow.

John Heard (Warren Vandergeld) je igral v First Love, Heart Beat, Chilly Scenes of Winter,Cutter's Way, Cat People, Heaven Help Us, After Hours, The Trip to Bountiful, The Milagro Beanfield War, Big, Betrayed, Beaches, Awakening, Radio Flyer, Waterland,Home Alone, Home Alone 2 , In the Line of Fire, The Pelican Brief, My FellowAmericans, 187, Snake Eyes, Pollock in Animal Factory.

Na malih zaslonih se je pojavil v nadaljevankah "The Sopranos 1, "The Client," in v "Spoils of War," "Dead Ahead: The Exxon Valdez Disaster," "Tender is the Night," "Cross of Fire" in kot gost v nadaljevankah "Law & Order," "Law & Order: Criminal Intent," in "CSI: Miami."

O filmskih ustvarjalcih

Keenen Ivory Wayans (režiser, scenarij, zgodba, producent) je pred kratkih z bratoma produciral in napisal scenarij za film Scary movie 1 in 2. Sam ga je tudi režiral. Potem je napisal scenarij, režiral, produciral in igral v filmu A Low Down DirtyShame, I'm Gonna Git You Sucka in Most Wanted. Ne smemo pa pozabiti, da je Keenen Ivory Wayans ustvaril, igral in napisal hit televizijske komične nadaljevanke "In Living Color."

Jori Woodman (kostumograf) je sodeloval v veliko filmih: Final Destination, Final Destination 2, The Guilty, Lake Placid, Bliss in Mystery Date. Sodeloval je tudi pri kostumih v mini seriji Titanic, v kateri je igrala Catherine Zeta Jones in tudi pri filmu Johna Wooja Paycheck.

Greg Cannom (make up ) je ze dvakrat dobil oskarja za film Dracula in Gospa Doubtfire - očka v krilu. Bil je nominiran tudi za oskarja v filmih Hannibal, Hook, Hoffa,Roommates, Titanic, Bicentennial Man, A Beautiful Mind, Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl, The Master and Commander in ne smemo pozabiti, da je sodeloval tudi pri nepozabnem filmu Mela Gibsona Kristusov pasijon.

Keith VanderLaan (Make-up ) tudi on je sodeloval pri nepozabnem filmu Mela Gibsona Kristusov pasijon. Drugače pa je sodeloval pri filmih: Van Helsing, Hannibal, Pirates of the Caribbean: Curse of the Black Pearl, Big Momma's House, Bicentennial Man, Mrs. Doubtfire,The Mask, Nurse Betty in Blade, "The Life and Death of Peter Sellers" in v prihajajočem filmu Son of the Mask.

Komentarji

26.8. 2004 ob 19:21 zvezdica

Gledu sm ga v Ameriki brez podnapisov, pa sm vseen vse razumu. Ful dobr film, ceprav je motiv naključnih transvestitov ze cisto izrabljen (Ravnateljica, Sestre, Vprasajte Harriet...), drgac je pa velik dobrih stosov in novih stvari. Ful dobra igralska zasedba...

— David
27.8. 2004 ob 20:58

DivX "White Chicks" pa ze imam!!! :-)

— WILSON
27.8. 2004 ob 21:00

DivX pa ze imam, tudi pa z podnapisi!!! :-) Film je the best!!! Oglejte si ga, vam res ne bo zal!!! Fore so the best!!! (s)mejte se uz brata Wayans!!!

— :-)
29.8. 2004 ob 12:21 zvezdica

Brez besed, sam da slišiš kdo ga je naredu pol je že vse povedan,bratje wayans so spet na delu v nori komediji,nore fore skratka za pogledat je nebo vam žal.

— minnimalist
30.8. 2004 ob 13:36

A ne da bi ta film mogu pridet že enkrat avgusta ven? Pa ni edini ... pri full filmih je tko :(

— LiLLy
2.9. 2004 ob 18:05

Film pa ze imam na Divx-u in sicer tudi z podnapisi. Film je the best!!! Ce si ga boste ogledalil, vam res ne bo zal!!! (S)mejte se!!!

— BLONDE
7.9. 2004 ob 15:19 zvezdica

Gledu sem ga na antarktiki, sicer je bil sinhroniziran v islandščino, pa sem vseen vse razumu (ker itak dialogi sploh niso pomembni). Ful dobr film, kjer ti ni treba bit inteligenten, da ga dojameš. Tudi tisti bolj počasne pameti bodo lahko uživali v izobilju vizualnih štosov, za vse ostale sta pa tu dva postavna tepčka (pardon, tipčka). Eden je bogat, eden je kosmat (to pomeni bruto). Ful dobra igralska zasedba... Pa še scenarije znata pisat in režisirat. Samo vprašajte Harriet, vam bo vse povedala.

— Palček david
11.9. 2004 ob 18:17

Ne bod taka tečka pa neh ponavlat. Pa še neki: Sinhroniziran v ISLANDŠČINO? nism čist prepričan d sploh obstaja, pa velik štosov lohk razumeš sam če razumeš besediu. Palček, ti sam nakladaš, pa nehi mojga e-mail naslova pisat pod svoje bedaste komentarje, ker me je sram.

— David
22.9. 2004 ob 14:37

Je za smejat. Mogoče mal manj kot "Starski & Huč" sam so pa "NIGGA" fore tk da bruhneš v smeh. Stvar okusa, se ve :)

— Bogo
25.9. 2004 ob 20:19

FILM JE THE BEST!!!

— BLONDE
11.10. 2004 ob 12:52

naj pride že enkrat v kino:)Po moje je to svcetoven film in ga že nestrpno pričakujem! čaw

— petra
15.10. 2004 ob 14:22

Mene pa zanima al je v kinu cenzurirana al necenzurirana verzija??? Kr vem da je v necenzurirani verziji kr dost smesnih odlomkov ko jih v cenzurirani ni.Np. odlomek ko se ucijo "zenske" fafanja. pa ko se menijo kak majo obrite in teh odlomkov je se kr neki.Film pomoje kr zgubi na caru ce ni teh odlomkov.

— kren
19.10. 2004 ob 14:53

ta fil je tok hud! sm ga že gledala n računalniku pa je FFUULL dobr!!! papa tmalla

— TMALLA
19.10. 2004 ob 20:23

kr vredu film ...za nasmejat ;P najbolj smešno mi je blo na začetku filma ko zganjata bedarije tam v trgovini...;)

— Bober
20.10. 2004 ob 23:05 zvezdica

He, jaz sem ga pa gledala kar doma v svojem naslonjacu. Res da je motiv preoblacenja v zensko zaradi krinke ze malce obrabljen motiv, ampak je film izredno zabaven in komicen. Ce se nimate kam dat si pojdite ogledat ta film. Mene je nasmejal do solz x'D

— Kat
21.10. 2004 ob 0:20 zvezdica

Bratje Wayans so začeli lulati sede. Keenen Ivory Wayans je bil vedno korak pred časom. Korak dlje kot ostali temnopolti komiki. Še posebej leta 1990, ko je na sceno ruknil tv šov In Living Color, izjemno pogumno, zabavno, drzno, nekonvencionalno, brezkompromisno in politično nekorektno paleto skečev, ki so za nekaj časa ukradli pozornost celo mitskemu šovu Saturday Night Live. Potem je izgubil krila in posnel tretjerazredno komedijo A Low Down Dirty Shame ter se v novo tisočletje zmagoslavno vrnil s parodijo Scary Movie, kjer pa je šlo na žalost le za reciklažo filmov Mela Brooksa in tria ZAZ. In sedaj je posnel White Chicks, bolj Scary Movie kot In Living Color, bolj To Wong Foo kot I'm Gonna Git You Sucka in bolj Sorority Boys kot Some Like it Hot ter Tootsie. Pač klišeji dveh moških (Marlon in Shawn Wayans), ki se oblečeta v dve bejbi, le da se tokrat dva črnca, dva FBI agenta, oblečeta v dve beli punci. V dve razvajeni sestri Hilton, ki ju kani ugrabiti propadli bogataš John Heard. Simpatična ideja, premalo pogumna in divja izvedba, kopica standardih komičnih zapletov in še en dokaz, da je Keenen Ivory Wayans svoj vrhunec dosegel leta 1990. Ali če hočete, leta 1988, ko je posnel I'm Gonna Git' You Sucka.

— iztok gartner
22.10. 2004 ob 12:08

Ej folk, ta film morte videt ker je najbolši js tok originalnga filma se nism vidla kt se res nasmejis do solz!!!ce ste pametni sam pejte ga gledat ker vam res ne bo zal!!THE BEST FILM RES!

— bejba
22.10. 2004 ob 15:46

ful hud film

— petra
22.10. 2004 ob 20:12

KUL FILM!!! Nori igralci!!!

— HUDO!
22.10. 2004 ob 20:14

Res THE BEST film! Ful se splača it gledat! Totalno hudi igralci!! ;) V glavnm u've gotta see this!!!

— *baby girl*
22.10. 2004 ob 20:20

Maš prou! Nore "NIGGA" fore! Za počt :)

— *baby girl*
23.10. 2004 ob 22:43

najboljši film kaj sem jih kdaj gledla jaz sem se tak smejala da me je še 1uro trebuh bolel res vredno ogleda

— kim
24.10. 2004 ob 12:17

ja ej čist ud film...posebi hudo če je welka družba mi smo se tok rolal...*rvm*

— *maška*
24.10. 2004 ob 16:40

film je po moje full dober če ravno si ga še nisem ogledal...

— davorin
27.10. 2004 ob 14:06

sem gledu, je kar smešen. malo za sprostitev.

— val
27.10. 2004 ob 16:10

Film ni bil tako slab. Res da je malo to preobla enje v zensko tak tak, ampak pa te film vseeno nasmeji! PRIPOROAM GA VSEM!!!

— kren
27.10. 2004 ob 19:08

Zakon film, morte si ga ogledat. Narežiš se da glava boli, pa ne tok bl ha-ha-ha ampk res iz srca. Res, MORTE si ga ogledat ker ni bl zakon komedije kokr je ta!

— +10
28.10. 2004 ob 17:31

Yo yo, you NIGGA from Tanzania! Stari, full cool movie. Tears in my ice! Ej, taka rola stari! welka družba stari bli, vsi pokal! yo yo yo tears in my ice! movie k te nadrive-a!pejte si ga nache*kirat!

— teenager-ka
29.10. 2004 ob 23:11

Končno spet ena dobra komedija, ki si res zasluži to ime. Smejali smo se kot že dolgo časa ne ob kakem filmu! Vredno ogleda!

— Suzi
30.10. 2004 ob 15:16

gledala sm ga na japonskem pa se ga da čist gud zaštekat! :-) *by pikica21*

— pikica
30.10. 2004 ob 16:03

1.) Na netu je že skoraj vsak film že pred svetovno premiero in to ne sam Divx Ampak celo Dvd 2.) Na divxu je sound pol slabši kot na Dvd_ju al pa v kinu Slika pa ni nč boljša.

— High Voltage
30.10. 2004 ob 16:42

oj čaw jest sm pa že gledala ta film, pa je full kul, za režat :). u četrtek ga grem pa še enkrat gledat!! zakon, res ne bo vam žal!!!

— vesnica
30.10. 2004 ob 18:32

film je full fulll carski in je vreden ogleda !!! =)

— _dido_
30.10. 2004 ob 19:54

full smešn film je... priporočam vam, da si ga ogledate!!!

— dj_jerry
31.10. 2004 ob 9:04

FUL DOBR FILM MORTE GA VIDT

— RACER
31.10. 2004 ob 22:26

danes je bilo pa zabavno v kinu,ker se nisva samo midva z mozem smejala,ampak se kaksne pol dvorane zraven.Ne morem pa verjet,da se en folk ne smeje niti en trenutek.

— tjasa
1.11. 2004 ob 14:48

ful hud film!umiraš od smeha.!=)) res!huda komedija=)

— mija
1.11. 2004 ob 22:01

Spet ena odštekana komedija... na kar nas opozorita že glavna igralca. Pa nekaj res dobrih for.

— Sweety
2.11. 2004 ob 16:00

to je tko ql komedija za umrt.kr tko dalje:D

— ..Annka..
3.11. 2004 ob 9:15

Jst sem gledala film in moram rečt da je carski. Jaz sem drugače oseba, katero komedije redko kdaj spravijo v smeh, ampak ta me pa je. Res pejte ga gledat, če ga še niste!

— Urša
3.11. 2004 ob 20:47

meni se zdi to ful dober film kdo misli drugače je nor

— ful dober film
3.11. 2004 ob 21:26 zvezdica

Filmski industriji metamorfoze moških v ženske (in tudi obratno) ter temnopoltih v belce (in v drugo smer), niso niti najmanj tuje, četudi je v resničnem življenju strpnost do takih odločitev pri večini ljudi vse prej kot velika. Film Bela modela nas preko oči dveh temnopoltih policajev, preoblečenih v beli razvajenki, popelje v svet bogatih in ... še bolj bogatih, ki pa imajo, verjeli ali ne, precej več problemov, kot bi bilo za pričakovati. Bela modela je eden tistih filmskih absurdov, ki prav zaradi svojega popolnega idiotizma, kiča in plehkosti, izpade bolj zanimiv in zabaven, kot pa bi mu sprva lahko pripisali. Transformacija dveh temnopoltih policajev v beli tepki, sprva morda izgleda kot še ena izmed cele vrste šal na račun Michaela Jacksona, toda kmalu se izkaže, da je to komedija na račun plehkosti bele (bogate) Amerike, kjer nihče ne opazi očitnega, temveč se vse smatra zgolj kot nova muha ali pa nova lepotna operacija vsega sitih osebkov. Vedno nove zabave, neomejena nakupovanja, stalno ponujanje lepotic in lepotcev za partnerja ... to so življenjske sanje velike večine, toda kot lahko razberemo iz podtonov filma, je to zgolj prazna utvara in fasada, nič manj lažna kot nova identiteta junakov filma. Nesreča bogastva je namreč v tem, da ga ni nikoli dovolj, to pa za sabo prinese večno zavidanje, rivalstvo in predvsem lažne prijatelje, ki ti ob prvi ugodni priložnosti zabodejo nož v hrbet. Bela modela tako, poleg neskončnega števila izumetničenih gagov, obdela vse stereotipe o bogataših, blondinkah, policajih, mišičnjakih, glasnih ljubosumnih črnkah, lovcih (in lovkah) na denar ter nasploh o belih in temnopoltih ljudeh, toda na tako brezkompromisen način, da se gledalcu zazdi, da v vsem skupaj vendarle tiči nekaj resnice. Vsekakor gre pohvaliti predvsem neverjetno maskersko delo, ki je glavna junaka naravnost strašljivo približalo podobi (s 1000 in eno lepotno operacijo "popravljenih") sodobnih bogatašinj. To, da ju gledalec kljub vsemu takoj loči od "originalov", ostali liki v filmu pa ne, pa zanimivo zgolj utrjuje poanto filma. Škoda le, da film, bolj ko gremo proti koncu, postaja parada čimbolj smrdečih prdcev, čimglasnejšega iztrebljanja, akcijskega kaosa z obveznim prestrezanjem krogel, namenjenih ljubljeni osebi in seveda katarzičnega končnega skupinskega objema, kjer vsakdo dobi, kar si zasluži. Toda to je pač davek, ki ga zahteva neskončna absurdnost zgodbe, brez katere bi film lahko služil kvečjemu za uničevanje možganskih celic, a ki hkrati filmu preprečuje kakšno bolj domiselno razvitje prisotnega potenciala. Lep živopisan pozdrav :-)

— spookyMulder
4.11. 2004 ob 11:25

Pejte ga gledat, res!ne bo vm zou!Js sm se sam rezala!Pa ze k sm vidla igralsko zasedbo sm ze vedla da bo hud film...sam spomnte se Scary movi-ja!=)

— sara
4.11. 2004 ob 18:04

film je ful dobr! ful smo se smejal!

— tinchy
5.11. 2004 ob 14:14

Ta fiulm je prov full zakon!!! Jaz sem ga šla gledat in mi ni žal!!

— Irena*
5.11. 2004 ob 15:08 zvezdica

Že dolgo se v kinu nisem tako nasmejal. Res je odštekana komedija. Priporočan ogled

— Sveps
5.11. 2004 ob 21:29 zvezdica

Ta film je eden najinih najljubših, res je film k se nasmejiš in uživaš ob njem... gledale sva ga v kinu pa še na dvdju ga mava doma tko da. pa tisti k pišete ene dolge romane prosm vs kdo bo to brou! dolgočasni ste!! love ya all! by 2 cute twins.

— naychy & kaychy
5.11. 2004 ob 22:36 zvezdica

Če me prijateljice nebi povabile v kino, bi me sedaj pekla vest. Zamudil bi odlično komedijo. Poleg tega, da je film odlična naprava za treniranje trebušnih mišic, se mi je dopadel tudi konec filma oz. bolje povedano, ko sta se Marcus in Kevin opravičevala. En svoji ženi, drugi pa svoji sveži ljubezni. Moram priznati, da sem se čisto vživel v situacijo in sam pri sebi sem opazil, da so tudi mene opravičila ganila.

— Srečko
5.11. 2004 ob 22:46

rada bi pohvalila ta film k res še nikol nism gledala tok dobrga filma...resnično se še nikol nism tok nasmejala...

— bela modela
6.11. 2004 ob 9:21

Filma še nism gledla, če pa bo spet tista ameriška komedija, k je čista bedarija, pol mi film sto pro nau všeč. drgač pa sta babi mal scary O_o

— tuc
6.11. 2004 ob 9:47

JA ŠKODA VSAKEGA DENARJA ZA OGLED TAKO CENENEGA FILMA RES IMAJO STARE FORE KI SMO JIH VIDELI ŽE 10 LET NAZAJ. ZASLUŽI SI OCENO 1

— EMIL
6.11. 2004 ob 12:47

ta film j tk smesn da te želodc boli.

— anonimnež
6.11. 2004 ob 12:48

Film Bela modela je zakon! Ampak mene zanima, če kdo ve, kdo poje vse tiste pesmi, ki so bile v filmu? Prosim, naj se mi javi. Hvala!

— lara
6.11. 2004 ob 14:18

kar fajn film za smejat :)

— MesQue
6.11. 2004 ob 15:15

jest bi full šla gledat ta film joa jao a ga sploh še vrtijo k poomoje je prov hud sam res hudo

— taschy
6.11. 2004 ob 18:21

Ta film je tok dobr!!! K sm ga gledu sm mislu, da bom umrl od smeha. Res, oglejte si ga!

— D.
6.11. 2004 ob 18:56

ta film je tokkk huud morte ga it gledat narezis se do solz

— pia
6.11. 2004 ob 22:03 zvezdica

meni je bil čista beda, ker se preveč nerealne in večina situacijskega humorja. Mi pač več ni hecno, če nekdo prrdi itd.. Sem se dosti bolj smejal Kraljestvo morskega psa, kjer so dobri dialogin in globok humor.

— ginekolog
7.11. 2004 ob 22:20

Ta film je najboljša komedija ! seka :) Končno spet ena fajna komedija tisti k ga še niste gledali kar čimprej v kino al pa doma v fotel... Un črnc je najvječ car Extasy man :))) dancer lol

— Luka
8.11. 2004 ob 10:10

Ljudje, idite gledat ta film,resnicno vam nebo zal.ni boljse komedije od te! se zdaj se mi nasmeji,ko se samo spomnim :)

— Petra
8.11. 2004 ob 13:36

Film mi je bil ful všeč in tadva igralca sta zakon

— tjaša
8.11. 2004 ob 14:10

Ta film je prav slabs kot nic.Lahko bi posneli kaksen hud film po resnicnih.Npr Rambo je dost realen.Pa se enkrat povem white chiks stinks big time.Ajde

— zupo
8.11. 2004 ob 16:38

ful dobra komedija bratov wayans, za umret. črnske fore so spet na delu

— mile
8.11. 2004 ob 18:00

Pri tem filmu sem umiral od smeha!!!

— Pain
9.11. 2004 ob 21:12

ta film je moj najljubši film do zdej 3x sm ga v kinu gledala pa dvd mam... ful je dobr loh se res nasmejiš ob njem in zabavaš tk oda kdor ga še ni gkedu priporočam ker je fulk hud film! čaw čaw čaw čaw čaw čaw čaw čaw čaw čaw čaw čaw čaw čaw čaw čaw čaw čaw čaw čaw čaw čaw čaw čaw čaw čaw čaw čaw čaw čaw čaw čaw čaw. (s) mejte se!

— love gril
11.11. 2004 ob 14:39

Men je bil film všeč, ker sem se nasmejala do solz. Od prdenja pa do ...

— Srči
12.11. 2004 ob 7:21

Film sm gledala z best frendico in mislm, d je pumembn samo u kšni družbi si. men je biw ful hud in 3/4 predstave sva se smejale. Ne k bi ble tok primitiwne, ampk zato, k sva ble loh tok sproščene, d je blo smešn tut tist, kar ni. Tko d pejte ga gledat u carski družbi p vm bo hud!! Drgač p nism vedla, d je una k je igrala v Simpatijah tok debela:))

— lolla
12.11. 2004 ob 12:13

ej folk če ga še niste vidli ga pejte gledat nujno to je ful zakon res ne lažem

— spelca
12.11. 2004 ob 13:42

ful smesn to morte it gledat

— pia
12.11. 2004 ob 15:20

Film je z eno ebsedo Enkratn!!! Moram povedat, da v zadnjih 3 letih v kinu nisem vidla boljšega filma, kot je ta!!! Je ful za smejat...tak da res...tisti ki mate radi komedije!!! NUJNO si ga oglejte!!!

— Tjaša
13.11. 2004 ob 7:51

sej una k je igrala u simpatijah ni tolk debela. jst grem movie dons gledat. okaj (s)mejte se.čavči

— nasty
13.11. 2004 ob 7:58

movie je res full col niste se motil zakva je dobr?? ker je govora o wisoki druži o njej pa nč ne vemo

— nasty
13.11. 2004 ob 13:10 zvezdica

Glede na komentarje ki sem jih prebrala bi povedala še svojega! Meni se je zdel film dobr je veliko smeha bi se pa strinjala s tistim komentarjem v katerem je napisano da prdenje ni smešno! Ima dobre, smešne fore na katere se zelo nasmeješ. Sam videz deklet (oz. moških preoblečenih v ženske) se mi zdi vredu glede na to da upoštevamo da sta to v resnici 2 moška! Igralci so = Legende saj s svojimi facami ki jih delajo pri kakšni fori (npr. pri oblačenju v 2 št. manjših hlač) prištejejo le + točke k smehu! Film si oglejte ne bo vam žal! :D

— MissGreen
13.11. 2004 ob 19:01

film ni dober, humor je zanič in vam ga popolnoma odsvetujem! čisto se strinjam z Ginekologom, ki je napisal, da ni nič smešnega, če kdo prdi. Prav neumen film!

— /
15.11. 2004 ob 17:13

ful je huda komedija

— kiki
16.11. 2004 ob 8:03

folk, to morte it gledat!! noro dober film!! resno, je najboljši film, v katerem nastopata dva črnca, humorista, ki postavita cel film na glavo. veliko je zmede, a je carski film!!

— chesplca
16.11. 2004 ob 18:39

meni se zdi ful dober film dobra igralska zasedba scenari ful smešne finte shawn in marlon wayans sta res ful dobra igralc in njuni filmi so res ful smešni

— NK
19.11. 2004 ob 10:39 zvezdica

Ko sem videl da so film "ustvarili" bratje Wayans,sem misliu da bo bolj smešen,bolj zabaven.Za 1000 sit sem pričakoval nekaj več,nekaj v stilu Scary movie.dobro,če RES nimaš kaj za delat,če se RES nimaš kam za dat potem si pejt ogledat film,drugače ga počakaj na dvdju,se bolj splača

— Wolverine
19.11. 2004 ob 19:17

FILM JE BIL FUL DOBER IN SMEŠN ZA CRKNT.LEP POZDRAV OD CARK:)!!!

— CARKE
21.11. 2004 ob 12:56

Film je zelo odštekan in zabaven.Oglejte si ga. Ne bo vam žal!

— janja
21.11. 2004 ob 18:40

ŽE FUL DOLG NI BLO TOK SMEŠNGA FILMA U KINU. RES VREDEN OGLEDA! JST SM GA DVAKRAT GLEDALA IN MI NI BLO ŽAL. RES FOLK PEJTE GA GLEDAT! PA UN SHAWN WAYANE JE FUL HUD MODEL! :)

— Melly
22.11. 2004 ob 9:42

res hud film. razn takrat k je un umru takrat mi je blo res gadno drugač pa res hud film

— ana
22.11. 2004 ob 16:54

jst sm ga sla gledat s frendicami. ful hud film! ce mate radi komedije je to kt nalasc za vs.tisti k pa tlele mislte da ste pisatelji pa pisete cele zgodbe se pa dobesedno zalette nekam!.torej.kje sem ze ostala.aja. ce se radi smejite ga pejte gledat. se splaca dt 1000sit ker je film ql.no, da nam predolga.byebye

— babyka
22.11. 2004 ob 20:43

ta film mi je biv pa se dokaj smesen saj ni bilo nobene prave vsebine ceprav se ga je kar dalo gledat!

— tina slapar
23.11. 2004 ob 18:45

majkeimi kok ste dobri narete še enga takega pa ga grem gledat en gromozanski kiss.

— suzy
26.11. 2004 ob 20:37

ej tkole je men se je zdeu ta film tko hut d kr rs ni!!!ej p sj je ql,k ste eni rekl d prrdenje ni smesn-mate prou k men tut to ni,sm nacin kuko je pol to zbiju dol,p ksne fejce je delu,mi pa je smesn!!! k lejte usak ma pc swoj humor,p tistim k je biu smesn ta film naj si ugledajo austina powersa u zlatoticu!!!aja drgac pa pr gruzliukah ne priporocam teksaskega,k je samo neko klanje,p to...ful je nekwalitetn!!!glejte rajs legendo o mestecu teme,al neki tacga-ta je ql,al pcrounce z blaira 1-2 je zanc!!!al p noc carounc!!!te so bolsi!!!upm d nism nubenga uzalla sm hotla sm puvedt svoje mnenje!!!kishoti*

— pikka
27.11. 2004 ob 17:14

ta film je zelo vredu. jutri je film v koloseju. zanima me ura

— silvester
27.11. 2004 ob 17:19

ko sem gledala ta film sem se ob njem zelo nasmejala. rada bi ga šla še enkrat gledat jutri v kolosej pa ne vem ure. bela modela film je zelo vredu imam ga na CD-ju. ampak v kinu je boljše gledat film. pozdravček.

— špelca todorovič
28.11. 2004 ob 10:31

tok kul filma še nism gledu! Tok se nasmejiš! Pejte gledat, ne bo vam žal!

— luka
30.11. 2004 ob 19:57

bela modela, sta full carska, bol komedijo akciskega filma še nism gledu, ampak se najde tudi takšen prizor, ki je mal bl bedn. ta modela sta carska, zato, ker tud mal posnemata: Mr. Beana, ki ima zelo smešne prizore!!!

— Žiga
4.12. 2004 ob 22:16

Ma ta film je ful carski! Šla sm ga 2 krat gledat v kino!!! Ma res zakon..dubite ga na kazza-ju! uživajte!!!

— tincy
5.12. 2004 ob 19:26

film je po mnenju kolegou k so ga vidl fin... mislm, za smejat... tko da - navali narod ;) uziwite:)

— kaya
8.12. 2004 ob 14:01

jaz imam dvd na rač. in se mi zdi ,da je ful kul. lepe pohvale žan rode 10 let

— žan
10.12. 2004 ob 14:56

meni je film ful dober res je za pogledat ps:pisite kaj

— leli
11.12. 2004 ob 14:16

ta fim mi je pa res najboljši. pa take dobre fore majo, da se pol še cel dan smejiš al pa še dl. jes sm ga gledala 2x u kinu pa zdej mam še dvd pa ga skor usak dan gledam pa se zmer smet smejim. ej tisti k ga še niste vidl si ga morte it pogledat k je res zakon, pa Marcus in Kevin onedva/onidve sta res najbol smešna tipa/bejbe na svetu! =)

— lorcy
13.12. 2004 ob 10:01

Ta folm je pa prov zakon, jz sem se do solz nasmejala! tko da če ga še niste vidl si ga pejte čim prej ogledat!

— Neny
13.12. 2004 ob 18:54

Men je biil ful dobr!

— jess
13.12. 2004 ob 18:54

Aja, me pa zanima če veste katera je tista pesm, ko je kao njihova pesem. Tista nežna...

— jess
14.12. 2004 ob 10:51

Film je bil SVETOVNI.ogledali sma si ga tam okrog 22x mogoče tudi večkrat.in si ga še bova.sej v kratkem bo tudi najin scenarij prišel na velika platna:)!Drugač pa white chicks je svetovni film,najboljši od vseh filmov ki sva jih gledali.besedilo iz filma znava itak na pamet.?what are you smelling danzel.what a beautiful chocolate man ha ha ha.ali pa la la la la la bamba que nesesito na poca de gracia.tell him.he say.FBI you are .itd.lepo se mejte se vidimo v ?

— sara in sandra
16.12. 2004 ob 15:50

Film nama je bil zelo všeč! Želiva, da bi posneli še več takih filmov!

— lily and laly
18.12. 2004 ob 23:49

je bil že čs za eno dobro komedijo! kdor ga še ni gledu nej si ga čimrej nabav! TRGA GATE!!

— tyaša
30.12. 2004 ob 11:37

no coment!:) ne res film je tuk cool da ne morš vrjet jz smkumi zdržala da se neb poscala v kinu tuk sm se režala!!! film je vredn ogleda zakaj??1.not je full humorja2.zrežiral in igral so bratje wayans3.zgodba je dobra4.dobr konc!!ocena je 5!

— afna
31.12. 2004 ob 22:02

tako super filma še nism vidla. res je cool

— katja
6.1. 2005 ob 18:40

najboljši do zdaj. sploh pa tm kjer je un prdel na wc-ju. al pa tm kjer so šli v shopping pa je se je gumb razbil ogledalo. ful je dobr. če ga niste vidl si ga oglejte na dvd-ju.

— tina
16.1. 2005 ob 9:34

nimam besed...vsi ki ste si ogledali vete zakaj se gre, tisti kaj pa ga še niste pa si ga sposodite!ne bo vam žal!!!uživajte ob gledanju!papa**

— maja*
16.1. 2005 ob 17:56

Hud film. Se ne da primerjat z dumb & dumber ampak okej, nasmeju me je.

— Spykee_
5.2. 2005 ob 20:06 zvezdica

upam da boste imeli še več delov bela modela. jaz bi bila brez komentarja in besede, saj je bil film zelo cool ter smešen,saj sem ga že gledala 12 krat. pa tudi fanta sta bila cool,zanimiva.saj se mi čokoladni fantje zelo vvvšššeeeččč. upam da e bo moja želja uresničila,da bo tudi več delev. BELA MODELA ZAKON SI!

— mirella
11.2. 2005 ob 13:15

ej folk ta film je tok hud,tko da pejte ga gledat če še igra al si ga pa dol iz kompa putegnte.res je hud!ful se narežiš,res je smešn...skratka simpatičn film vredn zgleda

— maršika
22.4. 2005 ob 18:31 zvezdica

povem vam bolšega filma še nism gledla ! najboljš mi je blo na začetku kak sta pela !al pa takrat ko sta se preoblekla v ženske pa sta plesala .vau kak plešeta najboljši mi je bil on črnec ko je onega tamanjšega skos osvajal! najboljši film na svetu!verjemte mi (pa kak sta oba smešna )!ka mi lahk kaj pošljete od tega filma (če lahk sam ni nujno)če lahk mi prosim dajte!plis tanx saša

— saša
4.5. 2005 ob 15:29

js grem ful rada s teto u kino pa je rekla če greva gledat bela modela. rekla sm ja sam sm misla da mi nav ušeč. pol pa je biu res fulll carski. je moj "naj" film!

— navdušena
7.5. 2005 ob 14:33

film mi je ful vredi gledla sem ga vcekrat ko 3 res ful kul

— NEZA
14.5. 2005 ob 15:57

tep sploh nuben film ni ušeč. o.k. ne rečem da je to najboljši film,pa zasedba pa to, sam se pa nasmejiš in si popestriš dan! veš tut to je učasih dobr film

— maya
8.8. 2005 ob 23:37

Saj je kar v redu,ampak ni za dol past!Tipična ameriška komedija...

— katarina
13.11. 2005 ob 11:27

yea film je prov hud

— White Chicks
16.12. 2005 ob 9:30 zvezdica

Ko sem gledala film sem se tako zabavala in od srca nasmejala. V filmu igrata najboljša komika in nikakor mi ni žal da sem ga šla gledat!!! Včasih je zelo dober naslov pri filmih, ko ga pa greš gledat si pa razočaran, no pri filmu Bela modela se vam to nikakor ne bo zgodilo, zagotovljeno ;)

— Sanchy
8.2. 2006 ob 11:42

Film dobr za smejat ti lih nemanka dost uglaunm špica film

— sara
19.2. 2006 ob 11:28

film je bil kr uredu čeprav sm pričakovala da bo mal bol smešen pa to. je res da je blo to verjetn težko posnet ampak nekteri deli so bli tko predvidljivi da groza. drgač pa ni blo tok slabo!

— romana
11.3. 2006 ob 19:07

Film je ekselent-en! Nimam več drugih besed, ker bom počil od smeha

— Luka
22.4. 2006 ob 19:45

ko sem gledala ta fillem sem skoraj umrla od smeha. heheh.. samo tako naprej.

— teja
20.6. 2006 ob 18:30

na mt da je hud film res se ga splača ogledat

— lol
20.6. 2006 ob 18:32

gledala sm ga 7 pa sm umrla ej sj nism počla ma jok kje pa ;)

— lol
16.7. 2006 ob 20:14

film je kr dobr. ocena: 3/5

— Hitman
27.8. 2006 ob 10:17

to je pa edn naj naj filmow k sm jih gledala!1

— logfho
16.7. 2007 ob 17:37

Bela modela je odlična komedija. Veliko se lahko nasmejiš. Splača se pogledat. Moja ocena je 10/10. THE BEST! THE BEST! THE BEST! THE BEST! THE BEST!

— smrklja
26.7. 2007 ob 7:26

men je bil film tok všeč da sm ga pol pogledala tokrat da sm ga zdej ful naveličana. Vsekakor priporočam ogled

— romina
28.9. 2007 ob 13:11

film je ful dobr. je ful smešen, odlični igralci. Splača se ga ogledat. jaz sm si g aogledala že najmanj 100x

— neznanka
14.11. 2008 ob 15:50

ful fajn film tolkrat sm ga pogledala da znam kr tekst na pamet bele modele se pa res neda naveličat

— FBI
19.3. 2009 ob 15:59

smešna komedija 10ka

— doddle
31.12. 2009 ob 13:06

Najboljši film je! ;D

— tina
3.1. 2010 ob 12:22

mega film

— selena
19.1. 2010 ob 12:44

Film mi je zelo všeč. Če si ga kdo še ni ogledal hitro v kolosej ! ;)

— Taya*
2.3. 2010 ob 17:49

Super film pa smešen!

— lUcY
30.12. 2010 ob 10:07

ODLIČEN FILM TO SPLOH NI AKCIJSKA KOMEDIJA AMPAK ROMANTIČNA KOMEDIJA AKCIJ NI SKORAJ NIČ.AMPAK NASMEJAL SEM SE DO SOLZ.TISTI KI IMAJO RADI AKCIJE BODO RAZOČARANI.

— ALEN
20.9. 2013 ob 20:07

ful kul film mislim da je moj najljubši

— neli
26.10. 2015 ob 16:41

Zares kul film.
Ampak kdaj je?

— NP

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.