Kolosej
Film distribucije Blitz Film Video Distribution

Batman

The Batman
akcija
Podnapisi
Na sporedu od: 3.3.2022, Kolosej Ljubljana
Leto: 2022
Država: ZDA
Jezik: angleščina
Scenarij: Matt Reeves, Peter Craig, Bob Kane
Režija: Matt Reeves
Maščevanje je tukaj.

Zgodba se odvija v turobnem mestu Gotham, ki ga ustrahuje ponoreli  zločinec. Po nesreči v kemični tovarni, ki mu je iznakazila obraz, se je Jack Napier preimenoval v Jokerja. Sedaj ima za prebivalce Gothama  pripravljen zloben načrt, vendar pa ne računa na Batmana, ki prebivalcem stopi v bran. Ko s svojimi junaškimi dejanji zbudi pozornost ljudi, se  zanj začne zanimati tudi lepa novinarka Vicki Vale. Istočasno pa se  Vicki zaplete tudi z inteligentnim, samotarskim milijonarjem Bruceom  Wayneom, ki je kot deček na lastne oči videl umor svojih staršev.

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Bodi prvi in napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.