Kolosej
Film distribucije Blitz Film & Video Distribution

Barb in Star na potovanju v Vista del Mar

komedija
Podnapisi
Na sporedu od: 16.9.2021, Kolosej Ljubljana
1h 47min / 107min
Leto: 2021
Jezik: angleščina
Scenarij: Annie Mumolo , Kristen Wiig
Režija: Josh Greenbaum
Igralki in scenaristki Kristen Wiig ter Annie Mumolo kreativni tim, ki stoji za velikim hitom Dekliščina in ki se jima je priključil Jamie Dornan iz 50 odtenov sive prinašajo igralsko ekipo v komediji o prijateljstvu, ki si ga vsi želimo in potovanju ki ga vsi potrebujemo. Dve najboljši prijateljici, Barb in Star, prvič v življenju zapustita svoje mesto Midwestern in se odpravita na dopust v Vista Del Mar na Floridi, kjer se znajdeta sredi avanture ljubezenskih problemov in zločincev ki želijo ubiti vse v mestu.

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Bodi prvi in napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.