Kolosej
Film distribucije Karantanija Cinemas

Badman

Super-héros malgré lui
komedija
Podnapisi
Na sporedu od: 10.3.2022, Kolosej Ljubljana
1h 22min / 82min
Leto: 2022
Država: Francija
Jezik: francoščina
Scenarij: Julien Arruti, Pierre Dudan, Philippe Lacheau
Prihaja superjunak, ki je na posebni misiji! Le da to misli samo on in je prepričan, da se mora spopasti s silami zla v novi akcijski komediji z naslovom Badman. V glavni vlogi igralca, ki zaigra superjunaka, je Philippe Lacheau (znan po vlogah v komedijah Alibi.com, Vsi na jug, Babysitting, …), ki je akcijsko komedijo tudi režiral in skupaj z Julienom Arrutijem in Pierreom Dudanom napisal scenarij. Poleg Lacheauja zaigra že znana igralska ekipa francoskih komedij - Tarek Boudali, Élodie Fontan, Julien Arruti, Alice Dufour, Jean-Hugues Anglade in drugi.

O ZGODBI:

Ko igralec Cédric (Philippe Lacheau), ki se s težavo preživlja in je obsojen na življenje zgube, končno le dobi glavno vlogo v filmu o superheroju po imenu Badman, vidi priložnost, da vsem dokaže, da je vreden in da si nazaj prisluži spoštovanje svojih najbližjih. Nekega večer, oblečen v kostum superjunaka, pa doživi prometno nesrečo, izgubi spomin in se zbudi prepričan, da se superheroj na zelo pomembni misiji!

 

Pa ima Cédric vse, kar je potrebno, da se spopade s silami zla, brani najšibkejše in premaga barabe? Težko se je odločiti biti junak, kaj šele superjunak … še posebej nekdo, kot je Cédric!

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Bodi prvi in napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.