Kolosej

B. Monkey

romantični, triler
Težave še nikoli niso izgledale tako dobro.
Na sporedu od: 29.6.2000, Kolosej Ljubljana
1h 34min / 94min
Scenarij: Chloe King
Režija: Michael Radford
Beatrice (Asia Argento), ki je med svojimi pajdaši, uličnimi kriminalci, poznana pod imenom B., želi zapustiti svoj nevarni poklic oboroženega roparja in išče novo, umirjeno življenje v domačem zavetju. Naveličana življenja na robu, išče ljubezen in mir, medtem ko se skuša odvaditi odvisnosti od zločina. Vsakič ko Beatrice misli, da je ušla svoji preteklosti, se pojavi oseba iz nekdanjega življenja in ji preti, da bo uničila njeno prihodnost.
Ko v nočnem baru spozna Alana (Jared Harris), prvega moškega v njenem življenju, ki ni narkoman, kriminalec ali homoseksualec, Beatrice začne resnično verjeti v možnost drugačnega življenja. Skupaj se odpravita na romantično potovanje v mesto zaljubljencev, Pariz.
Čeprav srečna, Beatric čuti, da jo lastna sreča duši. Potrebuje še eno, zadnjo noč, zadnji posel. Skupaj s svojim nekdanjim ljubimcem Brunom oropata draguljarno na West - Endu. Del ukradenega plena Beatrice izroči Paulu, prav tako nekdanjemu pajdašu, ki je svoje družinsko premoženje zapravil na drogah in dolguje večjo vsoto denarja šefu lokalne mafije.
Alan, ki čuti, da izgublja Beatrice, se odloči narediti zadnji korak in jo odpeljati v samotno hišico na deželo, ker naj bi Beatrice končno ušla svoji preteklosti. Žal pa mlada zaljubljenca tudi tu odkrijejo…

Komentarji

12.2. 2010 ob 15:29

to je prov beden

— kim

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.