Kolosej
Film distribucije Blitz Film & Video Distribution

Ava

Ava
akcijski
Podnapisi
Na sporedu od: 9.9.2021, Kolosej Ljubljana
Leto: 2020
Država: ZDA
Jezik: italijanščina, portugalščina
Scenarij: Matthew Newton
Režija: Tate Taylor
Ava je morilka vladne organizacije, ki potuje po svetu in "odstranjuje" osebe po naročilu. Vendar se mora, ko gre pri naslednji nalogi nekaj zelo narobe, boriti za svoj obstanek in svoje življenje.

Akcijski triler režiserja Tatea Taylorja in scenarista Matthewa Newtona z Jessico Chastain in Collinom Farrellom v glavnih vlogah.


Ava se po tem, ko opravi eno izmed težjih nalog, odpravi domov, v poskusu, da popravi odnos z družino. Vodja organizacije, kjer dela Ava, izda navodilo, da je prav ona naslednja žrtev, da bi tako zabrisali prav vse sledi. Njuni kariera in življenje kar naenkrat obvisita na nitki in to zaradi napačnih informacij, ki so ji bile posredovane pri zadnji nalogi. Ko ji istočasno umre tudi oče, se odloči, da se bo vrnila domov v Boston in poskušala popraviti odnos z materjo in sestro, bivšim zaročencem in tako je Ava v novi nalogi reševanja svoje družine na eni strani in sebe, ko se na drugi strani bojuje s svojimi lastnimi demoni. Hkrati pa ne ve, da je šef izdal navodilo, da ubijejo prav njo.

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Bodi prvi in napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.