Kolosej
Film distribucije Continental Film

Attack The Block

znanstveno-fantastična komedija
Podnapisi
1h 28min / 88min
Leto: 2011
Jezik: angleščina
Scenarij: Joe Cornish
Režija: Joe Cornish
Producenti brezkompromisnih komedij Paul, Vroča kifeljca in Noč neumnih mrtvecev človeštvo soočijo z novo nevarnostjo - invazijo Nezemljanov. Vesoljska nesnaga si za pristanek izbere najnevarnejšo mestno sosesko, polno vročekrvnih najstniških tolp, zvodnikov in preprodajalcev drog. S skupnimi močmi se uprejo in krvoločnim zavojevalcem napovejo vojno, zato se v zabarikadirani stolpnici vname vratolomen boj za vsako sobo in stopnišče.
Producenti brezkompromisnih komedij Paul, Vroča kifeljca in Noč neumnih mrtvecev človeštvo soočijo z novo nevarnostjo – invazijo Nezemljanov. Vesoljska nesnaga si za pristanek izbere najnevarnejšo mestno sosesko, polno vročekrvnih najstniških tolp, zvodnikov in preprodajalcev drog. S skupnimi močmi se uprejo in krvoločnim zavojevalcem napovejo vojno, zato se v zabarikadirani stolpnici vname vratolomen boj za vsako sobo in stopnišče.

Komentarji

28.8. 2011 ob 12:52

Sodeč po opisu bo to ful dobr film. Komi čakam!

— nestor
4.9. 2011 ob 8:49

Sem ga že pogledal in ni vreden vstopnice. Popolnoma amaterski film, čeprav mi je bilo edinole všeč da ni bil tipični holivudski.

— Urke

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.