Kolosej
Film distribucije Blitz Film & Video Distribution

Asterix: Skrivnost čarobnega napoja

Asterix: Le secret de la potion magique/ Asterix: The Secret of the Magic Potion
animirana družinska komedija
Sinhronizirano
Na sporedu od: 20.12.2018, Kolosej Ljubljana
1h 25min / 85min
Leto: 2018
Država: Francija
Jezik: slovenščina
Scenarij: Alexandre Astier, René Goscinny, Albert Uderzo
Priredba še ene stripovske pustolovščine nepremagljivih junakov, ki bo pred velika platna privedla celotno družino. V tej zgodbi čarodej Čudomix naznani, da je čas, da Galcem zagotovijo prihodnost; z Asterixom in Obelixom se poda na iskanje mladega druida, na katerega bo lahko prenesel skrivnost čarobnega napitka, ki omogoča trajno zaščito.

Komentarji

11.10. 2018 ob 8:14

super

— ajaa
16.10. 2018 ob 20:08

film je zelo dober in ga priporočam tistim ki imajo radi zabavo in dogodivščine, seveda pa ne manjka čaranja in pustolovščin sploh pa si film morate ogledeti in to v koloseju kjer so karte poeceni in super ozvočenje
teya

— teya
30.10. 2018 ob 11:33

mislim da bo film odličen

— kris
4.12. 2018 ob 9:21

Zaradi tipa ki sinhronizira Obelixa so uničli film. Sori, ampak tip POJMA nima, kako igrat. Njegov glass je enostavno moteč. Tudi pri ostalih risankah sem opazil da s tem tipom enostavno uničijo sicer zelo dobre animirane filme. Škoda.

— Jan
6.1. 2019 ob 18:00

Film ni za otroke (besede kot so HUDIČ in PREKLET). Prav tako moteče podobe zla. Dober je bil pozitiven prikaz pozitivnih karakterjih v risanki.

— Kris

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.