Kolosej
Film distribucije Ljubljanski kinematografi

Artur Prdonja

komedija
Nekaj zaudarja!
Na sporedu od: 5.7.2001, Kolosej Ljubljana
Scenarij: Matt Berman
Režija: Matt Berman

V tradiciji filmov Animal House, Tommy Boy in Something About Mary (Nori na Mary) je posnet tudi Artie. Nezaslišana komedija o študentu zadnjega letnika, ki vas izziva, da ga potegnite za prst, če upate! Tako je, Artie ima težave z vetrovi. Pravzaprav velike težave, saj ves čas nenadzorovano prdi.

Na srečo ga fantje iz njegove bratovščine, še posebej Bear (Kevin Farley; MTV 2-Gether), predsednik bratovščine na univerzi Buck, sprejmejo, kljub temu da je taka smrdljiva pokora. Le Andre'a (Christine Steel; Team Knight Rider), seksi sošolka, o kateri sanjari Artie, noče imeti nič z njim. Andrejin psihopatski fant Artieju grozi, naj jo pusti pri miru. Oslepljen od zaljubljenosti v Andreo, Artie ne opazi, da je njegova nova prijateljica Emily (Heather Comb; Party of Five - Miza za pet) do ušes zaljubljena vanj; kljub njegovi eksplozivni osebnosti. Ko jo Artie bolje spozna, ugotovi, da je prav Emily dekle, ki jo išče že celo življenje.

Ko Andre'a svojega fanta, s katerim hodi že dve leti, odkrije v postelji svoje najboljše prijateljice, se odloči za maščevanje. In najboljše maščevanje je seveda skok čez plot z Artiejem. Bear in ostali fantje iz bratovščine Artieja vzpodbujajo, naj izkoristi priložnost. Če bo pameten, bo lahko spal z Andreo, boginjo, in se kasneje ustalil z Emily. Artie naredi iz celotne situacije strašansko zmedo, se znajde celo v zaporu in se mora na koncu na vse pretege trudi, da bi dobil Emily nazaj.

V bistvu gre torej za povsem vsakdanjo ljubezensko zgodbo: fant sreča dekle, fant izgubi dekle, fant prdi.

Komentarji

17.6. 2006 ob 9:40

zelo se je izkazal . vredno si je ogledati. cel film govori o smrdečem človeku .

— vojo14

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.