Kolosej
Film distribucije Blitz Film & Video Distribution

Arthur

komedija
Podnapisi
Leto: 2011
Država: ZDA
Jezik: angleščina
Scenarij: Peter Baynham po zgodbi Steva Gordona
Režija: Jason Winer
Neodgovorni zapeljivec Arthur se po dolgih letih uživaštva znajde pred največjo življenjsko preizkušnjo, saj mora izbrati med dogovorjeno poroko, ki bi mu omogočila nadaljevanje razkošnega razsipništva, ali pa se odpovedati dediščini in poročiti z dekletom svojih sanj. V iskanju pravega odgovora se Arthur obrne na svojo dolgoletno varuško, ki poskrbi za številne nenavadne in zabavne prigode, da bi Arthurju razkrila pravi pomen odgovornosti.

Komentarji

10.5. 2011 ob 19:41

remake

— Bojan
20.5. 2011 ob 15:34

ta film bo pa toook hud *-* komi čakam...

— .
19.3. 2013 ob 8:22

the best film ever

— lucas
31.8. 2013 ob 19:11

Super film!

— Tjaša

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.