Kolosej
Film distribucije 2i Film

Artemis Fowl

Artemis Fowl
domišljijska pustolovščina
Podnapisi
Leto: 2019
Država: ZDA
Jezik: angleščina
Scenarij: Eoin Colfer, Michael Goldenberg, Adam Kline, Conor McPherson
Režija: Kenneth Branagh

Komentarji

11.3. 2019 ob 7:00

Ce bo filem samo na pol sledil knjigam bo se vedno epic! (Ok dokler izgubljena polovica ne vsebuje najbolj pomembnih detajlov :p)

— Elly
29.3. 2019 ob 14:37

trailer te pusti zaskrbljenga....cist prevec politicly corect for pa lgbt+ zadeu...sej ne da je butler črn brez razloga...julius root je ženska??? to čist unič celo zgodbo od holly short in to nazalost se ni vse.. vrjetn je disney najslabsi mozn studio k bi lah v roke prjeu tako mojstrovino kokr so artemis fowl knjige

— nya

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.