Kolosej
Film distribucije Blitz Film & Video Distribution

Artemis Fowl

domišljijska družinska pustolovščina
Podnapisi
Leto: 2020
Država: ZDA
Jezik: angleščina
Scenarij: Eoin Colfer, Michael Goldenberg, Adam Kline, Conor McPherson
Režija: Kenneth Branagh
Hraber mladenič, dvanajstletni Artemis Fowl se znajde v bitki moči in norosti nasproti močne skrivnostne rase vil, ki stojijo za izginotjem njegovega očeta.

Disney in režiser Kenneth Branagh prinašata razburljivo avanturo „Artemis Fowl“, ki je nastala po vzoru knjižne uspešnice Eoina Coflera. Hraber mladenič se znajde v bitki moči in norosti nasproti močne skrivnostne rase vil, ki stojijo za izginotjem njegovega očeta. Glavni junak, dvanajstletni genij, Artemis Fowl je potomec več generacij trajajočih mojstrskih kriminalnih umov. Zgodba se začne z iskanjem očeta, ki je skrivnostno izginil. Artemis ga namerava najti, a pri tem odkrije podzemno civilizacijo – neverjetno napreden svet vil. In ker Artemis verjame, da je izginotje njegovega očeta povezan s skrivnostnim vilinskim svetom, si izmisli nevaren plan, ki je tako tvegan, da se znajde v vojni svojega uma in vsemogočnih vil.

Komentarji

11.3. 2019 ob 7:00

Ce bo filem samo na pol sledil knjigam bo se vedno epic! (Ok dokler izgubljena polovica ne vsebuje najbolj pomembnih detajlov :p)

— Elly
29.3. 2019 ob 14:37

trailer te pusti zaskrbljenga....cist prevec politicly corect for pa lgbt+ zadeu...sej ne da je butler črn brez razloga...julius root je ženska??? to čist unič celo zgodbo od holly short in to nazalost se ni vse.. vrjetn je disney najslabsi mozn studio k bi lah v roke prjeu tako mojstrovino kokr so artemis fowl knjige

— nya
20.2. 2021 ob 18:51

Super film prijateljica mi ga je priporočila in super je

— Karen
15.10. 2022 ob 17:40

super filem

— patricia

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.