Kolosej
Film distribucije Con film d.o.o.

Angry Birds Film 2 (sinhronizirano 2D)

animirana pustolovščina
Sinhronizirano
Na sporedu od: 8.8.2019, Kolosej Ljubljana
1h 37min / 97min
Leto: 2019
Država: ZDA, Finska
Jezik: slovenščina
Scenarij: Peter Ackerman, Jason Sudeikis
Naši najljubši zapriseženi sovražniki, jezni ptiči in zeleni pujsi, se vračajo v nadaljevanju animiranega hita iz leta 2016. Ampak tokrat se bo sovraštvo med ptiči in pujsi zaradi nepredvidenih okoliščin korenito spremenilo. Ob novi nevarnosti, ki bo ogrozila tako ptiče kot pujse, bodo morali naši priljubljeni junaki skleniti zelo nelagodno zavezništvo. Rdeči, Žak, Bomba in Mogočni orel rekrutirajo Žakovo sestro Srebrno in sklenejo zavezništvo s pujsami Leonardom, njegovo pomočnico Kati in iznajditeljem Gabrom, da bi dosegli vprašljivo premirje in ustvarili nenavadno superekipo, ki bo rešila njihove domove.

Komentarji

22.5. 2019 ob 20:03

Upam, da ne bo samo sinhro.

— Petra
25.5. 2019 ob 19:45

Cool movie.

— Nicholas
18.8. 2019 ob 9:26

Odlična risanka. Seveda smo jo šli gledat zaradi otroka, vendar je tako smešna, da smo se vsi nasmejali in res uživali. Lahko rečem, da je po ogledu postala ena izmed mojih najljubših risank. Lepa zgodba, hej pa pazi to: risanka brez nasilja! Carsko! Priporočam. 10 od 10.

— Darja Sumba Zumba
29.9. 2019 ob 18:18

Odlični animirani film. :)

— Domen

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.