Kolosej
Film distribucije 2i Film

Angel varuh

Guardian Angel
triler
Podnapisi
Na sporedu od: 25.7.2019, Kolosej Ljubljana
1h 42min / 102min
Leto: 2019
Država: Danska, Hrvaška
Jezik: angleščina
Scenarij: Arto Halonen, illiam Aldridge
Režija: Arto Halonen
Kdo pravzaprav kontrolira naš um in kako daleč to vodi?Angel varuh je psihološki triler, posnet po resničnih dogodkih o misterioznem nizu umorov pod hipnozo, ki so se odvijali na Danskem v prtdesetih letih. Inšpektor Anders Olsen (Pilou Asbaek) sproži preiskavo ropa banke, kjer ropar ustreli dve osebi in pobegne. Ko ga ulovijo, ropar trdi, da je zločin res storil on, ampak, da je bil hipnotiziran. Kdo pravzaprav kontrolira naš um in kako daleč to vodi?

Komentarji

23.7. 2019 ob 4:15

Priporočam ogled filma:)

— Rok Cvetkov

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.