Kolosej
Film distribucije 2i Film

Andron: Črni blodnjak

akcijska zf pustolovščina
Podnapisi
Na sporedu od: 14.7.2016, Kolosej Ljubljana
1h 40min / 100min
Leto: 2016
Država: Italija
Jezik: angleščina
Scenarij: Francesco Cinquemani
V temačni človeški prihodnosti se skupina neznancev znajde v skrivnostnem labirintu, polnem smrtonosnih pasti in nevarnih nasprotnikov. Ker so jim izbrisali spomine, morajo ujetniki z reševanjem različnih nalog najti namige o svoji preteklosti in svoji usodi, ves čas pa morajo iskati izhod, sicer jih čaka smrt. Vsak njihov gib spremlja kruti Adam, ki je odločen, da bo nasilja in krvi željnim gledalcem ponudil najboljšo možno zabavo. Vendar ujetniki s svojo iznajdljivostjo in odločnostjo naposled najdejo uspešen način kljubovanja, ki jih utegne voditi iz osrčja Črnega blodnjaka.

Leta 2154 se skupina mladih fantov in deklet zbudi v temnem in klavstrofobičnem labirintu. Ne spomnijo se, kdo so in kako so pristali v Črnem labirintu Androna. Skupina mora na tem skrivnostnem in nenavadnem kraju razvozlati šifre, razumeti signale in prestati preizkuse. Povežejo se iz nuje, da bi preživeli, medtem ko jih zunanji svet opazuje in spremlja njihovo usodo.

Komentarji

28.6. 2016 ob 19:39

WTF? tole še za Kanal A ni primerno... #resnizavkino
imdb 2,8
metacrictic 1,6
upam, da umaknete in uvrstite na spored kaj gledljivega.
Lp

— miki
14.7. 2016 ob 18:18

imdb = 2,8... dajte no malo čekirat zadevo preden jo date v izbor...

— one of the rest
14.7. 2016 ob 19:51

ma ne morem verjet, da ste dali ta film v kino. še za na TV ni.
napoved: manj kot 300 gledalcev in umik po enem tednu.

— Marko
15.7. 2016 ob 17:28

tole se bere kot remake Kocke

— dragobabi
20.7. 2016 ob 19:46

he he... gledam Slovenia - Weekly Box Office
http://www.filmneweurope.com/box-office/slovenia-box
filma sploh ni na lestvici. očitno ni naredil NIČ. vi pa še kar držite na sporedu.... eh.
izgovor da nimate kaj dati na spored je smešen.

— mark
26.7. 2016 ob 17:38

o joj. 2 tedna na sporedu, in nič gledalcev. fino izkoriščate dvorano. in ste eni redkih na svetu, ki je ta obup od filma predvajal. bravo.

— ori

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.