Kolosej
Film distribucije Blitz Film & Video Distribution

Amsterdam

Amsterdam
drama
Podnapisi
Na sporedu od: 3.11.2022, Kolosej Ljubljana
Leto: 2022
Država: ZDA
Jezik: angleščina
Scenarij: David O. Russell
Film Amsterdam je združil največja imena Hollywooda kot so: Christian Bale, Margot Robbie, John David Washington, Chris Rock, Anya Taylor Joy, Zoe Saldana, Mike Myers, Michael Shannon, Timothy Olyphant, Andrea Riseborough, Taylor Swift, Matthias Schoenaerts, Alessandro Nivola, ter Rami Malek in Robert De Niro. Fascinantna in bogato zamišljena zgodba ki briljantno predstavi zgodovinska dejstva in s pomočjo fikcije zagotavlja popolno filmsko izkušnjo. 20th Century Studio in New Regency prinašata originalno kriminalistično epsko zgodbo o treh bližnjih prijateljih, ki se znajdejo v središču ene od najbolj šokantnih tajnih zarot v zgodovini Združenih Držav Amerike. V filmu bomo torej videli vrhunsko izbrano igralsko zasedbo, med drugim imena, nagrajena s prestižnimi filmskimi nagradami in sicer dobitnika nagrade oskar, Christiana Balea, dvakratno nominiranko za nagrado oskar, Margot Robbie, dobitnika nagrade oskar Ramija Maleka in dvakratnega dobitnika nagrade oskar, Roberta De Nira. Pod scenarij in režijo se podpisuje petkratni nominiranec za nagrado oskar, David O. Russell. Producenti so: Arnon Milchan, Matthew Budman, Anthony Katagas, David O. Russell in Christian Bale. Yariv Milchan, Michael Schaefer in Sam Hanson pa so izvršni producenti.

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Bodi prvi in napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.