Kolosej
Film distribucije Continental Film

Alvin in veverički 2

družinska komična pustolovščina
Fantje so se vrnili in dobili tekmice.
Sinhronizirano
Na sporedu od: 28.1.2010, Kolosej Ljubljana
28.1.2010, Kolosej DeLuxe Kranj
1h 28min / 88min
Leto: 2009
Država: ZDA
Jezik: angleščina
Scenarij: Jon Vitti, Jonathan Aibel in Glenn Berger po likih Rossa Bagdasariana Jr.
Režija: Betty Thomas
Navihane veverice Alvin, Simon in Theodore uživajo v svetovni slavi svojih pevskih dosežkov, toda njihov skrbnik David se odloči, da ne smejo zanemariti izobrazbe. Pošlje jih v šolo, kjer se morajo soočiti s številnimi nepričakovanimi izzivi, dodatne preglavice in prva ljubezenska čustva pa jim povzroči trio prebrisanih in pevsko zelo nadarjenih veveričjih spogledljivk. Zabave in smeha polni glasbeni dvoboj se lahko prične!
  Slovenski glasovi:
Alvin Klemen Slakonja
Simon Predrag Lalič
Theodore Jure Godler
Brittany Tanja Ribič
Jeanette Romana Šalehar
Eleanor Alenka Tetičkovič
Dave Jernej Kuntner
Ian Jure Mastnak
Toby Domen Valič
Dr. Rubin Ana Hribar
Julie Mojca Partljič
Teta Jackie Marinka Štern
Ryan Rok Kuntner
Studio Studio Ritem
Prevod Vesna Žagar
Režija Jernej  Kuntner

Leta 2007 je Alvin in veverički, globalni fenomen za generacije oboževalcev, postal še uspešen film, mešanica igranega in računalniško obdelanega, s sodobno komično rahločutnostjo. Film, ki je v kino prišel v času praznikov, je po svetu prislužil več kot 350 milijonov dolarjev. Skladatelj Dave Seville je prepevajoče veveričke Alvina, Simona in Theodorja spremenil v pop senzacije – medtem ko je podivjana trojica povzročila razdejanje v Davovem domu. Za povrh so mu uničili še kariero in obrnili njegovo nekoč urejeno življenje na glavo.

Še preden lahko rečete “Alvinnnnn!!!”, so se že začeli pogovori o novem filmu Alvin in veverički in ker niso zadovoljni s počivanjem na lovorikah, so veveričke spet pripravljene na nekaj novega. Posneli so že veliko dobrih nadaljevanj. Ampak tole bo res nekaj posebnega, saj bodo Alvin in njegova prijatelja spoznali tri samičke, ki jim bodo več kot le kos!

Alvin in veverički razveseljujejo občinstvo že več kot 50 let. Od trenutka, ko so zaživeli s svojo božično uspešnico The Chipmunk Song, s katero so skočili na prvo mesto glasbenih lestvic, ostajajo v glavnem toku pop kulture za mlade in stare. Oče Alvina in veveričk je pevec in skladatelj Ross Bagdasarian sr.

Za svoj filmski prvenec leta 2007 so Alvin in veverički doživeli nekaj stilskih in vedenjskih preobrazb. Dobili so sodobno ostrino in svojstveno obnašanje, zato so bili mnogo več kot le veveričke vaših očetov.

Potem so leta 2007 osvojili Hollywood in svet, zato so bili veveričke in filmarji zelo zagnani, da posnamejo še bolj ambiciozno in zabavno nadaljevanje.

Janice Karman (producentka): “Z Alvinom in veveričkama iz leta 2007 smo se poklonili trem generacijam njihovih oboževalcev: tistim, ki so v osemdesetih odrasli z uspešno serijo, njihovim otrokom in celo tistim, ki se veveričk spomnijo iz šestdesetih. Menili smo, da bomo imela veliko občinstva, če bodo posneli dober film, v katerem bo za vsakogar nekaj.”

Ross Bagdasarian (producent):  “Že v prvem filmu je bila ena od tem družina, a medtem ko prvi pripoveduje o tem, kako se družina poveže, je Janice pri drugem hotela raziskati, kaj se zgodi, če se bratje razidejo,a se potem nazadnje ponovno snidejo.”

V nadaljevanju Alvin, Simon in Theodore začasno postavijo svojo pop slavo na stranski tir in se vpišejo v šolo. To ni lahek prehod, saj izkusijo marsikakšno tegobo šolskega življenja: nasilneže, klike, potegavščine, strogega ravnatelja. A kar je najpomembnejše: njihove šolske dogodivščine postavijo na preizkušnjo njihovo družinsko vez.

Toby vzame zadeve v svoje roke

Zaradi Alvinovih odrskih norčij Dave pristane v bolniški postelji v Parizu. Med okrevanjem skrb za veveričke prevzame njegov bratranec Toby. Toby je še večji čudak in večja neroda kot Dave; Toby je obseden z igranjem videoigric in o starševstvu nima pojma. Alvin, Simon in Theodore, ki hitro zaidejo v težave, mu stvari ne olajšujejo.

Alvin

Alvin še naprej čisto preveč uživa kot vodja skupine. Zaradi njegovih norčij na dobrodelnem koncertu Dave Seville pristane v bolnišnici. Alvina in njegova brata Dave spravi v slabo voljo, saj jim ukaže, da morajo začasno pop slavi obrniti hrbet in se vpisati v šolo. Mali veveriček postane Veliki mož dijaškega naselja, ko se spoprijatelji s športniki in postane član nogometne ekipe. Alvinova priljubljenost na šoli ni pogodu Simonu in Theodorju, še posebej, ker ju Alvin pusti na cedilu na velikem pevskem spopadu z The Chipettes.

Simon

Čeprav je najpametnejši izmed sijajne trojice, mu prihod v šolo povzroča težave. Ko mu dodelijo namišljeno čast in postane reditelj za steljo, se Simon z veseljem spopade z izzivom, vendar pride navzkriž s športniki, ki ga osramotijo pred Alvinom. Se bratje lahko pobotajo, preden bo prepozno?

Theodore

Znan je kot “ta ljubki,” saj rad pomaga, je prijeten, občutljiv, lahkoveren, zaupljiv in naiven. Na kratko, je vse, kar Alvin ni. Theodore zelo pogreša Dava. Njegovi obupani poskusi, da bi se spoprijateljil s Tobyjem, ki se v Davovi odsotnosti trudi skrbeti za veveričke, so v najboljšem primeru komični. Ko Theodore pobegne od doma, nepričakovano sproži najboljše v svojih bratih in v Tobyju.

Spoznajte samičke

Tri samičke veveričke z imeni Jeanette, Brittany in Eleanor so debitirale v letu 1983 v animirani seriji Alvin in veverički, pod vodstvom (in z glasom) Janice Karman. To je bila priložnost da sta Karman in Bagdasarian lahko naredila nekaj “dekliških” pesmi. Po drugi strani pa so ljudje odlično sprejeli skupno dinamiko veveričk.

Jeanette

Je pametna, a raztresena očalarka. Rada poje, pa naj jo to pripelje do slave ali ne. Je popolna ljubezenska zveza za Simona – če bodo The Chipettes uspele ubežati spletkarskim krempljem novega menedžerja Iana Hawka in če bodo uspele preseči glasbeno rivalstvo z Alvinom in veveričkama.

Eleanor

Debelušna in prijazna, rada živi na veliki nogi. V slabo voljo je ne spravi niti zahteva menedžerja Iana Hawka, da se morajo majcene Chipette nekako povečati ali se vsaj tako obnašati. Zelo si želi, da bi The Chipettes zaslovele, vendar nepričakovani zapleti lahko preprečijo njihov vzpon h glasbeni slavi.

Brittany

Je glavna pevka in ambiciozna vodja The Chipettes. Je vedno v središču pozornosti pri vseh aktivnostih skupine. Z mogočnim glasom naredi vtis na novega menedžerja Iana Hawka, ki v Brittany vidi priložnost za vrnitev med glasbene mogotce. Brittanyjina prva srečanja z Alvinom so neprijetna – a kaj hitro se ukrešejo najrazličnejše iskre.

Alvin And The Chipmunks 2, glasba iz filma

1. You Really Got Me - The Chipmunks feat. Honor Society
2. HOT N COLD - The Chipettes
3. So What - The Chipettes
4. You SPIN ME ROUND (Like A Record) - The Chipmunks
5. SINGLE LADIES (PUT A RING ON IT) - The Chipettes
6. Bring It On - The Chipmunks
7. STAYIN’ ALIVE - The Chipmunks
8. The Song - The Chipettes feat. Queensberry
9. It’s OK - The Chipmunks
10. SHAKE YOUR GROOVE THING - The Chipmunks & The Chipettes
11. PUT YOUR RECORDS ON - The Chipettes
12. I Want To Know What Love Is - The Chipmunks
13. We Are Family - The Chipmunks & The Chipettes
14. No One - The Chipettes featuring Charice

BONUS TRACK
15. I Gotta Feeling - The Chipmunks & The Chipettes

Kratka zgodovina veveričk

Leta 1958 je bil Ross Bagdasarian starejši glasbenik, ki ga je sreča pustila na cedilu in ki je moral nahraniti družino. Podpisal je pogodbo z Liberty Records, glasbeno hišo, ki ji je šlo slabo in je nujno potrebovala uspešnico. V slogu pravega umetnika je bil Bagdasarian starejši pripravljen tvegati. Porabil je vse družinske prihranke in kupil vrhunski snemalnik, nato pa sedel predenj in skušal pogruntati, kaj bi storil z njim. Ko se je razgledal po mizi, je videl izvod knjige Duel with the Witch Doctor. To je bil navdih za uspešnico Witch Doctor, ki je osvojila vrh lestvic in postala takojšnja uspešnica.

Bagdasarian je na Witch Doctor (Vrač) uporabil preprosto tehniko. Upočasnil je hitrost snemalne naprave, znižal glas, potem pa to znova predvajal pri normalni hitrosti. Ta tehnika je kmalu definirala glasove Alvina, Simona in Theodorja.

Prodali so več kot milijon izvodov Witch Doctor. Liberty Records je spet imela veliko denarja, a ne dovolj, da bi se obdržala nad vodo, zato so potrebovali še eno uspešnico… in tako so spet poklicali Bagdasariana.

Za navdih se je ponovno ozrl po svojem okolju in prisluhnil svojemu štiriletnemu sinu, ki je želel vedeti, kdaj bo Božič — bilo je sredi poletja 1958 - in tako je nastala zimzelena božična skladba The Chipmunk Song (Christmas Don’t Be Late), vendar je ni tako imenoval, ker Veveričke takrat še niso obstajale.

Bagdasarianu je bil všeč glas, ki ga je ustvaril za Vrača, a hotel ga je popeljati nekam drugam, dal mu je osebnost, le vedel ni, na kakšen način. Nekega dne, ko se je peljal skozi Yosemitski narodni park, je pred njegovim avtom tekla veverička, se povzpela na tačke in videti je bilo, da ga izziva, naj gre mimo njega. Vse ostalo je zgodovina… tista mala veverička je bil Alvin.

Bagdasarian je ustvaril še dva njegova prijateljčka, pametnega in praktičnega Simona ter crkljivega, krotkega Theodorja. Skupaj so postali Alvin and the Chipmunks. Imena so jim posodili trije vodilni možje Libertyja: Al Bennett, Si Waronker in Theodore Keep. Takrat je Bagdasrian prevzel ime David Seville.

Čeprav je bilo na začetku težko doseči, da bi radijske postaje začele predvajati The Chipmunk Song (Christmas Don’t Be Late), je Liberty našel majhno postajo v Minneapolisu, ki je bila pripravljena predvajati skladbo še pred uradnim začetkom božične sezone. Glas o spevni skladbi se je hitro razširil in plošča je šla za med: v sedmih tednih so prodali več kot štiri milijone kopij (šele Beatlom je leta 1964 uspelo podreti ta record z I Want to Hold Your Hand).

Veveričke so na televiziji debitirale kot lutke in nastopile z Davom Sevillom (Bagdasarianom) na The Ed Sullivan Show. Spet so postale takojšnja uspešnica. Ljudje so zahtevali še več veveričk in zamislili so si videz, ki je bil zelo drugačen od tistega, ki je sčasoma postal tako prepoznaven. Na začetku so bile veveričke, no, podobne veveričkam. Na tržišču so se pojavile igračke, spominki in seveda plošče.

Veveričke so bile velikanska uspešnica. Ljudje se jih niso naveličali. Leta 1960 so izdali skladbo Alvin for President in Bagdasarian je dobil podporno pismo takratnega senatorja Johna F. Kennedyja. Njihovi priljubljenosti ni bilo videti konca. V treh kratkih letih so Veveričke prodale 16 milijonov plošč, ogromno igračk, dobile več grammyjev in tako je napočil čas, da oživijo tudi v bolj dinamičnem, vizualnem mediju.

The Alvin Show so premierno prikazali na televiziji leta 1961 in s tem novi videz Alvina, Simona in Theodorja — in Bagdasariana, saj se je tudi Dave Seville rodil v svetu animacije.

Veveričkografija:

1958 - Izdajo Witch Doctor
Izdajo The Chipmunk Song (Christmas Don’t Be Late)
1959 - The Chipmunk Song je nominiran za 4 grammyje in dobi tri
Chipmunks izdajo prvi album Let’s All Sing with the Chipmunks
Chipmunks se kot lutke prvič pojavijo na The Ed Sullivan Show
Začnejo prodajati različne izdelke Chipmunk
1960 - Alvin’s Harmonica dobi grammyja
Izdajo Alvin for President; JFK piše Bagdasarianu starejšemu
1961 - The Alvin Show debitira na televizijski mreži CBS v najbolj gledanem terminu
Let’s Sing with the Chipmunks dobi grammyja
Alvin for President je nominiran za dva grammyja
1962 - album The Alvin Show je nominiran za grammyja
1963 - The Chipmunk Songbook je nominiran za dva grammyja
1964 - Izdajo The Chipmunks Sing the Beatles, album postane večkrat platinast
1966 - Supercalifragilisticexpialidocious je nominiran za grammyja
1969 - V kino pride The Chipmunks Go to the Movies
1972 - Ross Bagdasarian, Sr. umre zaradi srčnega napada
1978 - Ross Bagdasarian, Jr. & Janice Karman se začneta pogovarjati o ponovnem rojstvu Veveričk
1980 - Izdajo Chipmunk Punk, album postane platinast in dobi nagrado NARM za najbolje prodajani otroški album
1981 - na NBC-ju predvajajo animirano oddajo A Chipmunk Christmas. Spremljevalni album postane platinast.
Izdajo Urban Chipmunk, album postane platinast in dobi nagrado NARM za najboljši otroški album.
1982 - izdajo Chipmunk Rock ter Chipmunks Go Hollywood
1983 - Alvin and the Chipmunks premierno prikažejo na televizijski mreži NBC.
Prvič nastopijo The Chipettes
1984 - izdajo Songs from Our TV Shows
1985 - Alvin and the Chipmunks je nominiran za emmyja
1987 - v kino pride animirani The Chipmunk Adventure
Alvin and the Chipmunks je nominiran za drugega emmyja
Alvin and the Chipmunks je nominiran za nagrado Young Artist
1988 - Alvin and the Chipmunks je nominiran za tretjega emmyja
The Chipmunk Adventure je nominiran za nagrado Young Artist
1990 - Na NBC-ju predvajajo Rockin’ with the Chipmunks z Willom Smithom.
1992 - Izdajo Chipmunks In Low Places, album postane platinast. Na njem se pojavijo Alan Jackson, Charlie Daniels, Waylon Jennings, Tammy Wynette, Aaron Tippin in Billy Ray Cyrus.
1994 - Izdajo A Very Merry Chipmunk, na albumu pojejo Celine Dion, Alan Jackson, Kenny G, Gene Autry in Patty Loveless.
1995 - Izdajo When You Wish Upon A Chipmunk
1996 - Izdajo Club Chipmunk: The Dance Mixes
1998 - Izdajo The A-Files: Alien Songs
1999 - Izdajo Greatest Hits: Still Squeaky After All These Years
Izdajo video Alvin and the Chipmunks Meet Frankenstein
2000 - Alvin and the Chipmunks Meet Frankenstein dobi nagrado Golden Reel
Izdajo video Alvin and the Chipmunks Meet the Wolfman
2007 - ALVIN AND THE CHIPMUNKS igrani film
2008 - petdeseta obletnica Veveričk

O igralcih

Zachary Levi (Toby) nastopa v seriji  Chuck.
Posnel je še filme Spiral, Shades of Ray, Hiša debele mame 2.
Bil je producent albuma Grown Kendalla Payna.
Štiri sezone je nastopal v seriji Less than Perfect. Na televiziji je nastopil še v See Jane Date, Curb Your Enthusiasm, The Division, Big Shot: Confessions of a Campus Bookie. 

David Cross (Ian) je začel kot scenarist pri The Ben Stiller Show.
Potem sta z Bobom Odenkirkom ustvarila serijo Mr. Show with Bob & David. Izdal je tudi dva komična albuma,  Shut Up You F…..g Bab in  It's Not Funny. 
Nastopil je v filmih Možje v črnem 1 in 2, Neskončno sonce brezmadežnega uma, Waiting for Guffman, Ghost World,  School for Scoundrels, Curious George, Bob Dylan: 7 obrazov, Year One ter v seriji Arrested Development.

Bil je tudi producent, scenarist in glas osrednjega lika v animirani seriji Freak Show.

Lani je izšla tudi njegova knjiga I Drink for a Reason.

Jason Lee (Dave Seville) je posnel filme Državni sovražnik, Chasing Amy, Underdog, Krater, Syndrome, Neverjetni, Hiša pošast, Mallrats, Dogma, Jay and Silent Bob Strike Back, Clerks II, Almost Famous, Vanilla Sky, Mumford, Dreamcatcher, The Ballad of Jack and Rose, Big Trouble, Kissing a Fool, The White Door. Nastopa tudi v nadaljevanki Ime mi je Earl.

Justin Long (Alvin) je posnel filme Mu pač ni do tebe,  Iz pekla, Youth in Revolt, Patriotville, Planet 51, Umri pokončno 4, Alvin in veverički, Strange Wilderness, Wild West Comedy Show, Greva narazen, Herbie: s polnim gasom, Dodgeball: zgube med dvema ognjema, Več kot dekle, Accepted, Idiocracy, The Sasquatch Dumpling Gang, Dreamland, One Part Sugar, The Tale of Despereaux, Waiting, Hair High, Jeepers Creepers, Happy Campers, Galaxy Quest, Raising Genius. Na televiziji je nastopal v nadaljevanki Ed..

Matthew Gray Gubler (Simon) je režiser, maneken in igralec. Po diplomi na newyorški Tisch School of the Arts je režiral kratke filme The Cactus That Looked Just Like a Man, Claude: A Symphony of Horror, Life Aquatic: Intern Journal in Tippi's Picnic.

Nastopil je v filmih 500 Days of Summer, Življenje pod vodo, Očka, ne ga srat, The Great Buck Howard in How to be a Serial Killer

Redno nastopa v seriji Zločinski um. Ko je imel med snemanjem tega čas, je režiral in nastopil v Matthew Gray Gubler: The Unauthorized Documentaries, ki si ga lahko ogledate na YouTube.  Bil je tudi režiser, montažer in koproducent glasbenega videospota The Killer Don't Shoot Me Santa. Slika tudi akvarele in je nedavno ustanovil glasbeno založbo,  Cornstalk Recordings.

O režiserki

Betty Thomas  je režirala  filme The Brady Bunch Movie,  Private Parts, Dr.  Dolittle, 28 dni, Days, Jaz, vohun,  John Tucker mora umreti, The Late Shift.

Režirala je epizode serij Hooperman, The Loop, That Guy,  Doogie Howser, M.D., Shannon's Deal, Dream On, Parenthood, Sons and Daughters, Midnight Caller ter filma My Breast in Couples.

Kariero je začela kot igralka in je upodabljala poročnico Lucy Bates v seriji Fantje s Hill Streeta.  Kot igralka je nastopila še v Tunnel Vision, Jackson County Jail, Used Cars, Loose Shoes, Troop Beverly Hills, The Nashville Grab, When Your Lover Leaves, No Greater Gift in Prison For Children.

Komentarji

16.11. 2009 ob 19:52

TO BO NAJBOLJŠ FILM!!!!!!!!!!!!! Komej čakam, da pride v kino.

— Neysha
17.11. 2009 ob 8:02

Upam, da bo tud ta tako dober kot prvi del

— MatiC
17.11. 2009 ob 19:08

upam da bo ful dobr

— jochi
19.11. 2009 ob 13:42

Komi čakam

— air jordan
19.11. 2009 ob 17:35

to bo risanka leta 2010

— luka
20.11. 2009 ob 13:58

CCCCCCCCCCCCCCCCCCCOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!komi čakam

— Slovenska bejba
20.11. 2009 ob 14:40

keri otoci ste ejjjjjj bebe pejte kej gorzlivk gledat faakk ej ..

— picke
22.11. 2009 ob 11:23

ta film upam da bo ok ker je res Zakon!!

— beka
22.11. 2009 ob 12:49

to bo bil najboljši film na svetu!!!!!!!!!!!!!!!!!!

— james
22.11. 2009 ob 14:44

a to so une tri veverce?

— Rok
23.11. 2009 ob 13:11

To bo zelo dober film!!! Proporoča ga vsem! Dva posnetka sem že videla na youtube.
Pa sta ful dobra! Ne smete zamudit!!!

— Neža
24.11. 2009 ob 16:15

brez veze...pa ne film, v ameriki pride 1 mesec prej!!!

— alvin
25.11. 2009 ob 13:44

komi čakamm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
to bo film leta 2010!!!!!!!

— janč
25.11. 2009 ob 13:47

komi čakam prvi del je bil tko dober upam da bo še ta!

— litle
29.11. 2009 ob 9:25

to bo ful dobr film komi čakam!!!!!!!!!!!!!<3

— em...i
29.11. 2009 ob 12:33

film je zelo kul pripročam vam da si ga takoj ogledate

— ursa
1.12. 2009 ob 16:43

To bo eden najboljših filmov-risank leta! Če bo samo pol, tako dober, kot je bil prvi del, bo fantastično. Aha, še nekaj. 1 vprašanje: Ali se bo predvajala tudi sinhronizirana risanka ali ne? Prosim, če mi sporočite!
Hvala in čao!

Tjaska-12 let-Ljubljana

— Tjaska
1.12. 2009 ob 17:27

ta Filem je zelo dober ker se zaljubijo in se veselijo

— koko
2.12. 2009 ob 12:48

OO LL OO LL

kwaa BoO FilMM Dobr.* Komii ČakkaM yay

— Billy
2.12. 2009 ob 19:55

komi cakam da pride

— rapman
4.12. 2009 ob 19:43

jst bl čakam odlomk sej film je itak bolš samo bi vidu v čem se bi šlo

— Billy
4.12. 2009 ob 20:11

to bo ful kul film cccccccccccccccooooooooooooooooooooooooolllllllllllllllllllllllllll

— bajsi
5.12. 2009 ob 8:34

ja za veveričke mate čas za pirate s karibov 4 pa ne

— simon
5.12. 2009 ob 11:42

živjo!

gledal sem odlomek tega filma in bil je carski lahko si ga pogledate tukaj: http://www.youtube.com/watch?v=fAthyrq2TFA

ali pa ta: http://www.youtube.com/watch?v=1KjnRG_ebOE

res filem bo zelo zabaven in hecen res PRIPOROČAM OGLED

— Billy
5.12. 2009 ob 11:46

aja pa še tale: http://www.youtube.com/watch?v=h5YpPZsvoTY&feature=related

— Billy
5.12. 2009 ob 16:04

Kar se mene tiče, če ste gledal prvi del približno ve ste v čem se gre.
Drgač pa ni za metat denar stran!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

— pop punca
6.12. 2009 ob 16:58

škoda da nepride v kinematografe prej ... :D

— tt_
7.12. 2009 ob 14:40

ua komi čakam na ta fil ker je bil že prvi ful zanimiu
pol bo ta še bolj :))

— Ullciika
8.12. 2009 ob 15:48

ta risanka je SVETOVNA! ČE MATE MOŽNOST JO PEJTE GLEDAT(ne bo vam žou)

— saaay
8.12. 2009 ob 15:54

ful kul so pa tut 1 je bil oookkk

— miley
8.12. 2009 ob 16:35

avtor ti si car to bo cooooooool film alvin alvin tarararararara komi čakam

— miley
8.12. 2009 ob 18:37

To bo carskooooooo

— urban
10.12. 2009 ob 11:33

to je res naj naj risanka
pejte gledat se splača

— katarina
10.12. 2009 ob 16:14

komi čakam

— Lan
10.12. 2009 ob 18:23

koma čakam!!!!!!!

— tinchy:P:P
13.12. 2009 ob 12:13

kom cakam

— kiki
13.12. 2009 ob 13:46

film je najboljši tud 1 in 2

— tinka
13.12. 2009 ob 16:30

pa to bo zihr ful carsk =)

— mič
15.12. 2009 ob 18:18

nisem ga še gledala ampak komaj čakam

— ulok
15.12. 2009 ob 20:25

Zakaj je pa tok pozn v sloveniji

— luki
16.12. 2009 ob 18:41

komi čakam :D

— CHIMPUNK_boy
17.12. 2009 ob 19:49

DOBER BO !! <3

— Valentinaaa
18.12. 2009 ob 18:52

prvi del je bil ful carski mogoče bo drug tud
v drugem delu se vevrce zaljubjo

— mat
18.12. 2009 ob 19:08

upam da bo dobr pa ne da bo sam dobr upam da bo tut za smejat kej:D

— ena tamala
19.12. 2009 ob 14:49

Ta film bo noro dober!!!
Že prvi del je bil izvrsten, ta pa bo še boljši.
Drugače pa je bil ta film že davno predvajan v ZDA. Nimam pojma zakaj je ta film tako pozno prišel v Slovenijo. Ampak lahko smo srečni, da nas je sploh je sploh dosegel. Če ne bi bil v ZDA dobro ocenjen, si ga nikoli ne bi mogli ogledati.

Drugače pa imajo v ZDA veliko več filmov, kot mi!

— Tjasa
19.12. 2009 ob 20:25

Taa filmmm boo thee besttt.xD
Itaakk. sm vidlaa reklamoo...tolk soo lušnee tee veveričkee-punčkee od alvina, teodorja in simonaa. Buci bucii :):)
Komiii čakmmm <3<3

— šjorrcaa :)
20.12. 2009 ob 15:34

oooooo komi čakam da pride. upam da bo tko dobr kokr ta pru:D KOMI ČAKAM!!!!!

— chimpunk~girl
21.12. 2009 ob 15:23

kom čakam to bo zagotovo tabolš film do zdej sploh pa se zalubjo!!!!!!!!!!!

— eva
22.12. 2009 ob 15:35

jst sm prvi del že gledala in je bil fuuuul carski in tut vem da bo tt tut...
komi že čakam da pride v izdajo!!

— polona
23.12. 2009 ob 12:58

upm da bojo dal za sinhronizacijo Jernej Kuntner in Tanjo Ribič :))))

— greta
23.12. 2009 ob 17:33

malo prepozno pride v slovenski kino. npr. v avstriji ga bodo predvajali že naslednji četrtek

— micika
24.12. 2009 ob 10:43

carsko!!!!!!!!!!!!!!!

— lucija
24.12. 2009 ob 12:31

čeprav sem slovenska diva moram priznati da komaj čakam na ta film...juhu:)

— Salome
25.12. 2009 ob 21:00

ej ta film bo the best!! komi čakam de bo v kinu!

— uršika
25.12. 2009 ob 22:07

Ej Gdaj Pa Pride U Kino??

— C.Ronaldo
26.12. 2009 ob 9:42

coooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

— kaja
26.12. 2009 ob 11:20

komi cakam ta film

— edrfzujik
26.12. 2009 ob 14:19

škoda da ga že prej ne dajo u kino

— krena
26.12. 2009 ob 16:04

Ok.

— Sanči
27.12. 2009 ob 10:46

xxKooooMiiiiiČakaMmm*<3<3
to bo fuŁ megafunnyx fiŁmm xD
glem na premjero jauč***

— meoow
27.12. 2009 ob 12:54

Komi čakam. Alvin in veverički so bili zelo dobri. Jupi!!!

— ivchy
27.12. 2009 ob 15:08

to bo pa še zanimivo !!! :)

— artur
28.12. 2009 ob 13:28

komi čakam da prideo sigurn bo carsk kok se bomo režal

— care
28.12. 2009 ob 15:17

Kr neki. v ameriki oni že lahko gledajo tle v sloveniji pa ni niti enga videa v slovenščini. drgač je pa to ful dobr film ker se veverce zaljubijo. jst ga bom šla gledat takoj ko bo bil v kinu.

— james
28.12. 2009 ob 19:02

coooooooooool res cooooool, že marca sem gledala na sporedu pa ni blo napisano zaj pa končno je :) :P

— niny
29.12. 2009 ob 12:54

Komi čakam šla bom Na premjero že Alvin in veverički 1 je bolj zlo zlo zlo dober film.

— lucija
29.12. 2009 ob 13:53

am...saam škoda da pride šele februarja...u austriji je že 2. deu ..
Pa a je kdo gledu Planet 51?? Me fuuł zanima kr bi šla fa dons gledat...saam nevem če ni keej preveč otročji??
Noo hvala unmu k odgovorii =)

— Fuzinka
29.12. 2009 ob 15:38

kol risanks

— alice
29.12. 2009 ob 19:01

ej men je pa res dobr film in že kumi čakam da bo v kinu

— blaž
30.12. 2009 ob 12:14

da vam povem film je bv niti malo podoben prvemu v prvem se velijo pa pojejo pa take fore tu pa cist nic ce se vas kaj zanima me dodante na msn-ju milankerec@hotmail.com

— manoel
30.12. 2009 ob 12:42

komi cakam ampak upam da bo bl smesn k pru dev

— gogi
30.12. 2009 ob 13:00

kumi čakam da pride v kino

— girl
30.12. 2009 ob 13:16

Tale film bo ful zakon pa smešen. Že komi čaka,da pride u kino. (:

— Vannie.
30.12. 2009 ob 13:43

Že 1. film je bil uredu...Tuki pa še prijateljice dobijo...To bo spet smeh...

— mee
30.12. 2009 ob 15:12

Predvčerajšnim sem gledal film in RULA!

— Ime (obvezno)
30.12. 2009 ob 16:07

film mi zgleda zanimiv . mislim da bo boljši od 1 dela.

— adnan
30.12. 2009 ob 17:04

to bo naj carski film pa tud ful fora bo

— rock king
31.12. 2009 ob 7:55

komi čakam...

— mojca
31.12. 2009 ob 8:40

komiiii čakam film!!! sigurn bom šla gledata!

— mee...
31.12. 2009 ob 12:19

ful dober film,ful carsko uuuuuuuaaaaauuuuuuuuu

— anča
31.12. 2009 ob 14:48

komi cakam da šridevm FULL KULL filmkkkkkkkoooooooooolllllllllliii ccca<kam

— anonimen
31.12. 2009 ob 16:29

upam da bo Tanja Ribič govorila za to lepo veveričko <3 *

— Veverička*
31.12. 2009 ob 16:38

komi čakam komi čakam komi čakam...

— lea
1.1. 2010 ob 1:23

To bo bil najboljši film v sloveniji. Alvin in veverčki 2 bojo bli še boljši od ledene dobe 3 in madagaskarja 2 !!!

— Grof Drakula
1.1. 2010 ob 11:11

komi čakam da ga vidim.sigurno bo ful fajn.
k so te tri veverički ful smešni!

— lola
1.1. 2010 ob 16:05

CE JE BIL PRVI DEL CARSKI BO BIU TUD TA
TKO DA
P.S;KLARKO

— luka klarko
1.1. 2010 ob 17:29

coooool risanka-filem

— nežy
1.1. 2010 ob 18:00

upam da ga lahko pridem gledat?

— andraz
2.1. 2010 ob 9:34

že prvi film je bil najbolš tako da bo ta še bolš

— kaja
2.1. 2010 ob 13:58

že prvi del je bil cool tej pa še bolj! :D i love alvin and the chipmunks!

— blaž
2.1. 2010 ob 17:16

to je legenda. brez besed sem. če to zamudim pa ne vem za kaj sploh živim

— oboževalec kul filmov
2.1. 2010 ob 17:47

tooooooooooo... seksy komi čakamo..

— Andy
2.1. 2010 ob 18:15

to bo najboljši film vseh časov

— necico
2.1. 2010 ob 19:28

zelo super kuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuullllllllllllllllll

— sara
2.1. 2010 ob 20:05

jooooj.js bii FuŁ sla to gleat.!!!!!!!
oni so najbolmegacool.=)=)*<3

— uFcaaa.=3
3.1. 2010 ob 7:31

Tudi mi komi čakamo na dvojko, že enka je bla super, dvojka pa upam da bo še boljša, otroka že nestrpno čakata

— sonček
3.1. 2010 ob 12:50

lahk bi biu vsaj mal prej

— dijana
3.1. 2010 ob 13:30

kaj ste usii 3 leta stari

— đoni
3.1. 2010 ob 14:42

Pomoje bo ful kuuuuuuuuuuuuuuul.

— tija
3.1. 2010 ob 16:05

jst ful komi čakam ta film baje je ful dobr mal sm ga že gledala sam k je
blo ful napet je blo konc to je blo na youtube naprej pa se mi ni dal iskat
da mi bo v kinu dobr.

— ulky
3.1. 2010 ob 18:35

js sm že gledala ta film. tko okej je,ni pa kej posebnga..mal smeha a to je pa tut use..

— girŁ
4.1. 2010 ob 13:58

KOMI ČAKAM
ENKO SM ŽE GLEDALA!!!!!!
=),XD

— Łarči
4.1. 2010 ob 18:41

This film is so ccccccooooooolllllllllllll .
bicuze i si them

— emely
5.1. 2010 ob 12:10

ta bo pomoje fuuuuul kulski film!!sm gledala 1-ko in je bla totalno kuuuuuuuuuuuuuuuulllllllllllllllllllllllllllllllllllllll!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

— špela
5.1. 2010 ob 18:44

gdaj pa bo v kinu?

— haaaa
5.1. 2010 ob 20:18

totalno zakon

— amands
5.1. 2010 ob 22:19

Pa dej folk kok ste stari??...omfg...ta bedn alvin sux!!...otroc eni...

— gapi
6.1. 2010 ob 13:22

ko bo prišel bom takoj šu gledat!!!!!!!!

— kemal
6.1. 2010 ob 19:52

ZELO SUPER ,KOMAJ ČAKAM DA BO V KINU!!!:)

— ESTYX
8.1. 2010 ob 16:30

ej jaz sem nora na veverce. sploh pa na alvina ce bi bil to dec bi bil zaznoret lep.

— tanja
8.1. 2010 ob 22:02

obiskale me bojo mislm slovenijo jeeejjjjj a kdo pride k men domou k pridejo k men alvin in veverički ta film bo najača

— lojze
9.1. 2010 ob 9:38

sigurn bo dober

— kino
9.1. 2010 ob 14:45

ta film bo pomojem COOL =D

— rok
9.1. 2010 ob 16:49

ta filmcek komy cakam
pomoje bo se boljsi od prvega dela

— LOVE zdravilo
10.1. 2010 ob 14:21

komiiiiiiiiiiiii čakam da pride v kino
ata vsak dan sprašujem če mi ga posname z interneta

— diana
10.1. 2010 ob 14:25

Alvin And The Chipmunks 2, glasba iz filma

1. You Really Got Me - The Chipmunks feat. Honor Society
2. HOT N COLD - The Chipettes
3. So What - The Chipettes
4. You SPIN ME ROUND (Like A Record) - The Chipmunks
5. SINGLE LADIES (PUT A RING ON IT) - The Chipettes
6. Bring It On - The Chipmunks
7. STAYIN’ ALIVE - The Chipmunks
8. The Song - The Chipettes feat. Queensberry
9. It’s OK - The Chipmunks
10. SHAKE YOUR GROOVE THING - The Chipmunks & The Chipettes
11. PUT YOUR RECORDS ON - The Chipettes
12. I Want To Know What Love Is - The Chipmunks
13. We Are Family - The Chipmunks & The Chipettes
14. No One - The Chipettes featuring Charice

BONUS TRACK
15. I Gotta Feeling - The Chipmunks & The Chipettes

??? ŽE MUSKE BOJO D-BEST FILM PA SPLOH. DEFINITIVNO GREM GLEDAT

— ŠTOPARI
10.1. 2010 ob 16:51

5.1. 2010
ob 23:19
Pa dej folk kok ste stari??...omfg...ta bedn alvin sux!!...otroc eni...

vsakdo lahko gleda kar on hoče ne glede na to kok je star

— antigapi
10.1. 2010 ob 18:19

joj komaj čakam
upam da bo trojka tuji :D

— simon
10.1. 2010 ob 20:50

JA JEST GREM ZIH GLEDAT TE MALE ZVERINCE,PUNCA JE ČIST NAVDUŠENA NAD NJIMI;);)

— THEODOR
11.1. 2010 ob 14:33

Zakon Film. in Gabi` al kdo pač si -.- če ti filem ni ušeč sploh ne komentiraj -.- Moje Menje .,.drugač pa zakon film ga že gledala xD Byee

— Deebby
11.1. 2010 ob 15:18

ta film bo film leta... če je bil že 1. del tko dobr, kok bo šele drug...
komi čakam da si ga ogledam :D

— ena
11.1. 2010 ob 18:21

Sinhroniziran v slovenščino bo?????????!!!!!!!!!!
to bodo najbl čudni glasovi (pomoje)

— Billy
11.1. 2010 ob 18:57

ta film bo sigurn zakon!!! teudor je pa najbl luškan!! ker pa vm??

— alvinka
11.1. 2010 ob 20:14

komi čakammmmmmmmmmmmmmmmm!!!!

— anya
12.1. 2010 ob 15:36

alvin je kul .

— sinja
14.1. 2010 ob 15:11

kuuaa hud film kumi čakam na drug deu mejbi bo še tret xdd!!!!!!!!!!!!!!:)

— DULCE
15.1. 2010 ob 11:57

Prvi film mi je bil zelo všeč.Za moj rojstni dan bomo šli gledat Alvin in veverički 2.Upam, da bo dober kot je bil prvi.

— TEJA
15.1. 2010 ob 15:35

Cute...<3♥♫♫

— Vanesiiqa
15.1. 2010 ob 18:59

cool

— če to bereš si debil
16.1. 2010 ob 9:07

Komi čakam da bo v kinu!!!do bo res collllll!!!!

— Rey Mysterio
16.1. 2010 ob 10:10

fak ej stari!

jst ne prnesem RIBIČKE! in zrt nje nbom šla gledat!!!!!!!!

— katka
16.1. 2010 ob 18:36

upam da je dober film.saj ga grem gledati.

— ninasara
16.1. 2010 ob 22:26

eden najboljših filmov!!!:d ocena 5!!!!!!!!zakon!!!!!!!

— Alvin666
17.1. 2010 ob 20:39

KUL FILM!

— ALVIN666
18.1. 2010 ob 8:23

komaaaj čakaaam!!!!
to bo zakooon
:D:D:D:D

— tamara
18.1. 2010 ob 18:33

Včeraj sem gledal film in jezelo dober.Na koncu ko Alvin vozi motor in helikopter(seveda igrači).Pesmi so tudi dobre.Zelosmešne scene Ediono film bi bil lahko daljši in se nekatere scene ne bi tako hitro končale

— shagy
18.1. 2010 ob 21:32

Naš tamal zna že 1 del čist napamet cel film... 3 letni mulc.... je skor isti k alvin veverička po lumparijah seveda in po imenu on in tud midva z možem komi čakava da ga gremo gledat...

— stuhica
19.1. 2010 ob 15:52

Joj,zakaj že ni na sporedu!Takoj ga bom šla gledat!

— lanchy
20.1. 2010 ob 18:57

ej to bo naaajbl coooooooollll film!!!!!!!!!!!!!!!!!! komi čakam de pride u kino =DDDDD

— ašruuu
21.1. 2010 ob 14:01

V celju sem že videla poster!Mislila sem si,da se mi samo zdi.Ampak je bil res.Rada imam njihove pesmi!nekaj jih imam na računalniku!V šoli so videli ALVIN IN VEVERIČKI 2!Niso vedeli zanj

— brittany
22.1. 2010 ob 17:23

Posneli so že veliko dobrih nadaljevanj. Ampak tole bo res nekaj posebnega, saj bo Alvin skupaj s prijateljema spoznali tri samičke, ki jim bodo več kot le kos!

— loloprdo
22.1. 2010 ob 19:22

alvin1a1a1a1aa1a1a1aa1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1aaa1a1a1a1a1a1a1a11a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1aa1

— vammuu
22.1. 2010 ob 19:29

1 je dobra 2 pa se nisem gledu

— jaka
23.1. 2010 ob 9:12

dober

— nejc
23.1. 2010 ob 13:16

TO JE FULLLLLLLLLLLLLLLL COOL!
JST SM GLEDALA TUT 1. DEL!

THE CHPMUNKS ROKS!!!!!!
XD

— Łarčy
23.1. 2010 ob 13:51

hovli shet so pa zzzloo dobri COOL

— urh
23.1. 2010 ob 20:59

jes komi čakam da grem v kolosej in da vidm veveričke

— melisa
23.1. 2010 ob 21:01

eto ja naj bolje pozdravlja alvina

— begzada
23.1. 2010 ob 21:05

to na bolši film na celem svetu FUL KUL DEBES

— melisa
24.1. 2010 ob 6:39

jaz sem ga že gledal v Švedski in je bil ful carski alvin z motorjem alpa ka so ble punce ujete pa jih je alvin rešu z motorjem

— alen
24.1. 2010 ob 7:51

komi čakam!!!!=)

— miley cyrus
24.1. 2010 ob 9:54

to bo čist brezveze. čist usaka risanka, ka je prvi del dobr, pol u drugmu dajo še eno babo not al pa 2 oz 3, in mislejo de majo novo uspešnico. bulšit. pis

— zet
24.1. 2010 ob 12:54

film bo zakon;D

— laura
24.1. 2010 ob 15:38

jzz sm ga ze gledala ful je hud

— nina
24.1. 2010 ob 17:52

sem poznavalec
COOL MUVI !!!!!!!!!!!!!!!! IN TOČKE 1000000000000000 + TKO mislim da so muske nore in ta zavijanje ko punce pojejo in ko fanti govorijo carsk
MYKEC PA FINO BODITE

— mykec
24.1. 2010 ob 19:29

KOMAJ ČAKAM ,DA VIDIM FILEM!!!!!!!!!!!!!!!!!
TA FILM BO COOL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

— SANDRA
24.1. 2010 ob 21:33

jst mam rada alvina in njegovo punco

— lejla
25.1. 2010 ob 12:41

Ce bo sam sinhroniziran pol bo brezveze, ker se mi neda gledat angleskega filma, zravn pa slovensko zavijajo, sej ne da bi mu kej proti sinhronizaciji, da lahk otroc gledajo ampak lepo bi blo tud ce bi bla angleska verzija.
LP

— Marjan
25.1. 2010 ob 13:10

Ful hudo.
Coooooooooooooooooooollllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

— Tela
25.1. 2010 ob 13:27

a, je fil dobr?

— niki
26.1. 2010 ob 6:23

mega bo. imam že ustopnico za premiero. AWSOME !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :b :b :b :b !!!!!!!!!!!!

— Katrinonus
26.1. 2010 ob 16:27

Po ogledu prvega filma, bi lahko predvidevala da bo ta še mnogo boljši. Ne strinjam se s tistimi, ki mislijo da so risanke ("itak" kr neki). Če se moramo česa ogibati, je to zavračanje otroštva. In risanke so svet iz otroških misli, nič se ne konča slabo, in to ni slabo ker to pomeni da ne maraš slabih koncev.Kdor pa prisega, in drugim govori naj gredo gledat grozljivke (7. komentar), ima rad grozljive konce.In pravim da so risanke cool, ja to sem rekla.<3.......*?

— Neža
26.1. 2010 ob 16:50

Spet še ena tako imenovana replika filma. V lanskem letu so bili najbolj gledani filmi, ki so samo nadaljevanja od filmov, ki smo jih gledali še leto prej. Kje je kaj novega?
Pomojem bo ta risanka še bolj gledana kakor kateri koli drugi nov film, v katerem je pomojem več domišlije kakor v obeh delih Alvina skupaj. Nič nimam proti veveričkam. Sem si tudi ogledala prvi del in seveda kar me moti pri vseh animiranih filmih je sinhronizacija. Oprostite, vendar naši nimajo pojma. Drugače je bil prvi del še kar smešen, vendar ne potrebuje nadaljevanja. Po risanki so pač posneli film in ni potrebno narediti še nadaljevanke ali nanizanke iz tega. Že samo kopiranje od risanke pomeni, da ni bilo uporabljene veliko domišlije in truda.

— :)
26.1. 2010 ob 18:05

Js sm že gledala ta fiŁm in je ful COOOOL....Usaj menn....pŁ se mejtee usii...***....xD

— Kr_Ean
27.1. 2010 ob 9:17

To bo vrjetn eden najboljših filmov ki si ga morm nunjo ogledati!!! Zato me zanima ob keri uri se bo prvič predvaju??? Lp Petii

— PeTii
27.1. 2010 ob 10:27

Ta prevod v sloveščino je čisto brezveze pojma nimajo...mislim na sihronzacijo glasu iz angleščine v slovenščino čisto brezveze...

— Deky
27.1. 2010 ob 15:42

Danes se prične film!!!!!!!

— eleanor
27.1. 2010 ob 16:16

<3

— anna
28.1. 2010 ob 10:21

komaj čakam

— eva
28.1. 2010 ob 14:14

najbolsi film odkar sm jih gledala...komi cakam da grem dans ga gledat...

— Musicrockzz
28.1. 2010 ob 15:33

js mislim da je film the best..mhm.. tko pa č

— Hana
28.1. 2010 ob 16:54

zalublena sm v alvina manca v teodorja lara v simona tazga nasga

— veverička od alvina
28.1. 2010 ob 16:58

Ta FiLem Je Naj Jači*!
FuuuL Dober.. Predlagam, da ga greste gLedat !!
..Use imam Rada : ALvin pa Je car.!

Larč*

— LaRč*
28.1. 2010 ob 17:51

upam da bo kul

— 3ddd
28.1. 2010 ob 18:09

a bo tudi nesinhroniziran??al pa 3d mogoče??

— question
28.1. 2010 ob 20:11

meni so full cool te vevericke in so full gadne ko pojejo ! lalala komaj cakam ko grem gledat filem

by:kyky

— kristina
29.1. 2010 ob 13:14

jutri grem gledat kolko sem slišal v šoli je fol fredi

— žan
29.1. 2010 ob 15:33

ZAKAJ ne bo verzije s podnapisi?! Sinhronizirane verzije ne grem gledat, hvala lepa.

— neee
29.1. 2010 ob 16:53

zakon film!ušeč mi je. use pohvale vsem k so sodeloval pr tem filmu muska je d-best.uglavnm zakon je.

— ߣoonĐa...**
29.1. 2010 ob 17:53

film je bil zares zakon. prav smešen film.priporočam vsem generacijam

— raša
29.1. 2010 ob 19:27

kul film sM TOK tisti k praavijo da je risanka narabijo gledat
kul film

— maite perroni
29.1. 2010 ob 22:44

full vredi film, veverički in veveričke rullajoo <3

— love girl
30.1. 2010 ob 10:53

ful kuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuulllllllllllllllllll!
še posebi nove muske

— andra
30.1. 2010 ob 12:16

TO JE FUUUUUUUUUL CARRSSKKOO.PEJTE GLEDAT.

— alvin in veverički 2
30.1. 2010 ob 20:30

komi čakam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

— superstar
30.1. 2010 ob 20:59

fzscfgcfcngzfugnfz naj boljsi filem :komedij

— porsivle
31.1. 2010 ob 8:22

KOT VEM JE TO NAJBOLJŠI FILEM ZA OTROKE!!! KOMAJ ČAKAM DA GA GREM GLEDATI..........

— NINA
31.1. 2010 ob 8:37

Omg, film je caaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarski!!!!!!!

— <3
31.1. 2010 ob 9:12

that movie is the best ever!
i hope that you allready see it

— Kisha
31.1. 2010 ob 12:10

Na živce mi gre samo to, da potem naredijo priredbe določenih pesmi, ki pa v resnici v veveričji verziji zvenijo še velikokrat hujše kot originalno.
Pocukran film, ampak luškan. :)

— Meatball
31.1. 2010 ob 17:29

kr neki ki so dali te punce veveričke zdej sploh ni več originalno drgač pa je blo še kar dobro

— tomi
31.1. 2010 ob 18:50

Vsem tistim, ki mislite, da so komentarji v raznoraznih narečjih, slengih in zafnanim besedičenjem berljivi se motite, zakaj ne bi raje vadili lepega slovenskega jezika, ki bi ga vsi razumeli tudi mi starši že malo večjih otrok.
Film je bil lep, smo ga z vnuki ravnokar pogledali in zelo je lep, še posebej za otroke, tudi še za malo večje otroke, ne priporočam pa ga najstnikom nad 14 let, no morda tistim ki radi pogledajo ameriške nogometne ekipe in njihove navijačice, vendar ostalo res ni za njih, zato bi bilo morda bolje, da se odločijo za kakšno drugo zvrst filma.
Smo pa bili enotnega mnenja, da soveveričiče popestrile dogajanje ter da je ura in pol zelo hitro minila, vendar je prvi del le prvi del in nam je bil nekako bolj všeč.

Babica in dedi

— jurenika
31.1. 2010 ob 19:26

ka je ta film kull!!!!zdaj ga grem gledat in tuti vi ne zamudete te risanke je ZELO ZELO zanimiva in si jo oglejte!!!!!!!!!!!!!!!!!!nebo vam žou:::::::::::

— marko
1.2. 2010 ob 14:33

ta filem je bil tokkkkk tokkkk hud da je bil med mojimi naj naj ljubšimi filmi!!! lep pozdrav gospa rozica@

— gospa rožica
1.2. 2010 ob 14:35

<3<3<3<3<3<3<3<3coooooooooooooooooooooooooooooolllll!!!

— lili
1.2. 2010 ob 15:29

tko sam tuk vam povem picki,pop punci pa tem k se prtužujejo:
1kva si mislna povedat z besedo otroci dej kva pa starši k si tut to radi ogledajo z otroci
2 ne preklinej
3 k da ne vemo da so za vs najhujša grozljivka telebajski k izgubijo žogo.pa grem stavt da se le delate pogumne, ponoč se pa k mamicam stiskate k se bojite da ne bo pršu duh.prosm te no!!! pa enm je ušeč da se smejejo.sam tuk tih bodte taki kr nimate pojma.FILM JE CARSKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

— vevericka
1.2. 2010 ob 19:16

to bom pa migla nujno gledat!! zgleda ful coooooooollllllllllllllllllllllllllllllllll!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KOMI CAKAM!

— sara
1.2. 2010 ob 20:36

Zakaj pa ni s podnapisi, sinhroniziran je res bedn :/ ?

— kasto
2.2. 2010 ob 13:45

Ta film sem gledala v soboto 30.1.Bil mi je zelo všeč.Nekaj mi je nepošteno.Zakaj je glavni Alvin ali Britney?Vsi bi bili enako vredni!!!Oglavnem se gre o tem kdo bo koga, a
nakoncu spoznajo, da je bolje če so prijatelji.Jaz bi film dokončala tako, da bi se vsi poročili in bi skupaj sestavili glasbeno skupino.Predlagam ogled filma.

— Britney_Alvin
2.2. 2010 ob 17:44

gremo gledat!

— katy
2.2. 2010 ob 17:51

Slaba sinhronizacija; še dobro, da na TVS niso izpeljali namere, da bi sinhronizirali tuje filme, saj enostavno nimamo igralcev za to. Pa ko bi nam vsaj prinesli s štajerskim pačenjem Alenke Tetičkovič, bi še šlo... Sicer pa luštkan filmček, veverički so odlično izpeljani.

— Muza
2.2. 2010 ob 18:56

coll film zares u nulo

— eva
2.2. 2010 ob 18:58

pa kaj pač film ni dobr

— nevem
3.2. 2010 ob 17:06

cooooooooooooooooooooollllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
šejki bejbi,šejki!!!
carskooooooooooooo!!!
najboljši film
JOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

— ludvik
3.2. 2010 ob 17:56

the best!!!!!! najbolša risankaaaaaaa!!!!!!!! poleg 1ke seveda!!!!! the best <3 <3

— manca
3.2. 2010 ob 18:07

ikul film

— matej
3.2. 2010 ob 19:01

ko sm jih gledala sm zamalo se jokala

— nika
4.2. 2010 ob 16:58

cccccccccccoooooooooooooooooolllllllllllllllll gledala sm ga pa mi je bil uno ful kulll

— lany
4.2. 2010 ob 17:44

ful hud film svaka čast :) sem zelo zadovoljen hvala

— pipi
4.2. 2010 ob 19:32

KVA JE BIL DOBER FILM

— iki
5.2. 2010 ob 13:10

kumej čakammmmmmmmmmmmmmmmm

— mihi žnidaršič
5.2. 2010 ob 13:17

TA FILM JE COOL!

— KOKICA
5.2. 2010 ob 16:03

COOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

— SISI
5.2. 2010 ob 16:20

Meni je bil film všeč, predvsem ker so v filmu tudi The Chipettes!!! Všč mi je tudi glsba v filmu!

— Ninna
5.2. 2010 ob 19:28

jaa dobr iee res...no š nwem grem ga pa u3 gledt z moiaa frendico...lol =)

— ***Star***
6.2. 2010 ob 9:00

cooooooooolllll <3

— niiikkkkaaaa
6.2. 2010 ob 11:45

coooooooooll

— Alvin
6.2. 2010 ob 11:45

to je the best risanka desetletja

— tone33
6.2. 2010 ob 13:21

baje ni tak dobr v vikendu so ga ocenli sam z 1 zvezdo

— ggaa
6.2. 2010 ob 16:11

ALVIN simon in teodor ste cari in druge veveričke ste cari

— ALVIN
6.2. 2010 ob 17:20

cool filmmmmmm...

— popy
6.2. 2010 ob 20:17

to pejte gledat alvin je tako kjut ej mislim dasem se zaljubila v ta film ej svaka mu čas!

— špela
7.2. 2010 ob 18:42

FULL JE HUD I LIKE IT <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

— tana
7.2. 2010 ob 18:48

ta film je ful COOOOLLLLLLLL! gledala sm ga ze 1000000...(ker je tok dobr) !!!!
priporocm usem ki mate radi napete zgodbe! najbolj pa za OTROKE!!

— **bajsa**
7.2. 2010 ob 18:54

IZGLEDA da BO vredu FILM

— L J U B I M A V A T A R
8.2. 2010 ob 11:36

ful the bast !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

— tlli
8.2. 2010 ob 13:32

ta film je res cool!!!!!!!!!!!!!!!<3

— niki
9.2. 2010 ob 10:17

Kaj nemoreš pogledad celega filma?

— katija
11.2. 2010 ob 15:43

film rem gledat u sredo s frendicami .. sigurno bo cool :p <333333333333333333333333333333

— tonka =*
11.2. 2010 ob 16:41

Ful je dobr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

— Alvin
12.2. 2010 ob 13:49

komaj čakam =)

— karolina
12.2. 2010 ob 16:41

Mi2 z fantom sva šla gledat film, in meni osebno je prvi del bolši. Ta drug ni slab, ampak prvi je bolši. nič posebnega

— ariele
12.2. 2010 ob 20:39

ta film sem zesla gledat in je fuul dobr najlepsa je brittany

— anela
13.2. 2010 ob 18:51

haay

— grega
13.2. 2010 ob 21:21

Komet čakam da grem glejat v kolkosej!!!!

— __DiAnA__
14.2. 2010 ob 9:14

ful hud film<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

— anastasija
14.2. 2010 ob 11:05

mislim da bo ful kul saj se bodo veveričke zaljubile .
tudi jest sem zaljubljena enega iz bolnice.
on pa je v mene in se dobima na sestanku.

— brigita
14.2. 2010 ob 14:59

kulski film!!!!jaz ga mam doma pa ga vsak dan gledam!!!vredu muzika!!!

— Alvin + britany
14.2. 2010 ob 15:37

ej upam da je culllllllllllllllllllllll film komi cakam

— nika
14.2. 2010 ob 15:59

tale filem je zelo cccccccccccccoooooooooooooollllllllllllllllllll!in smešen da te kap.

— julija
14.2. 2010 ob 18:12

to je pa hud smešen film-risanka hh

— krneki
15.2. 2010 ob 13:43

meni je to najljubši film

— nik
15.2. 2010 ob 15:50

Cool!!! ta film si morte vsi ugledt!!! :P :)

— Neža
15.2. 2010 ob 15:50

cccccccccccccccceeeeeeeeeeeeeeeeeeelllllllllllllllllllllllllllllloooooooooooooo
dobro, je za it gledat♥♫<3!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

— iLenchy
16.2. 2010 ob 14:11

Cooool?? =D

— pimp
16.2. 2010 ob 15:08

Upam d bo cool film.no sej najbrž bo k je bil 1.del ful carski!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

— Vanessa
17.2. 2010 ob 8:07

ful smešn film s prjatlco sva se skos smejale. cel film sva pa v bistvu na kokicah sedele.pa ful dobre pesmi so ble

— theodor
17.2. 2010 ob 14:31

film alvin in veverički mi je bil zelo všeč kajti ko sem ga šla z vnukoma gledati je bilo na srečo kar malo ljudi.
škoda,da je film trajal samo uro in pol kajti je bilo zelo napeto in že na začetku sta vnuka pojedla ves pop-corn in popila pijačo!
ta film priporočam vsem od otrok do babic

— babica natalija
18.2. 2010 ob 13:41

ker bedn otroški film

— lolek
19.2. 2010 ob 12:25

ful carsko komi čakam da gremo gledat

— sonja
19.2. 2010 ob 13:06

film sm ravno včeraj gledala v kinu in je fuuuuuull coooolll!<3

— zala
19.2. 2010 ob 14:57

FILEM JE BBUUUUU

— ALINA
19.2. 2010 ob 14:58

komi čakam da grem gledat upam da je dobr

— ana
19.2. 2010 ob 19:20

men je kul!!!!! glih dons sem šla v kino

— nikky
20.2. 2010 ob 14:30

komaj čakamda pridejo na televizijo

— aljaž
20.2. 2010 ob 15:27

V drugem filmu se pred veveričke postavijo novi izzivi: Dave je v bolnici, Zaljubijo se, njihov začasni skrbnik pe je video-obsedenec. Spet srečamo stare like, nekaj novih, ki zgodbo lepo popestrijo. Negativec je spet Ian Hawke, le da si je tokrat od talentiranih veveričic v ospredje postavil le Brittaniy, drugi dve pa porinivl v ozadje, medtem, ko je fante bolj ali manj razvajal kar vse. Glasba je bila, kot vedno, fantastična. Tako da, če ne zaradi drugega si film oglejte zaradi nje same.

— PoL LonCa
21.2. 2010 ob 11:54

juhu bo blo

— asdfghj
21.2. 2010 ob 16:00

fuŁŁ je dobr

— paris hilton
22.2. 2010 ob 11:06

ta film je najboljsi od vseh filmov prvi deu je dobr tm ka se tusira vpralnem stroju in poje eno pesm upam da ga boste vsi pogledali bravo vsem ki ste naredili in zaigrali ta film

— elanor
22.2. 2010 ob 11:10

zelo nadarjen film bravo mwa

— nina
22.2. 2010 ob 17:56

NI NWM kVa Je Pa CCCCCCCCCCCCCOOOOOOOOLLLLLLLLL MEN JE COOOL KVA PA VI PRAVTE PA JE MEN ČIST VSEEN TI lolek al ka si..... ne zajebavaj me ker znam bi thuda ampak ti ne veš kak alvin in veverički so CCOOOLL kdo se strinja z mano nj napiše jjjjjjjJJJJJJJJJJaaaaaaaAAAAAAA al pa MOJE IME PA TTTTTTTOOOJJJEE RRRREEEEESSS TI lolek to je vaša izbira sami se odločte zaj pa šibam čao <3 ~ˇ^˘°°˛`˙˙´˝

— 8989LiNcY8989
22.2. 2010 ob 18:45

Alvin in veverički je najbolj kul film.

— sese
23.2. 2010 ob 16:46

zelo lep film najbolj bolečeje to da dubi motor točno v penisa

— petra
24.2. 2010 ob 18:31

res je ccccccCCCCCCCooooooo0000000OOOOOOOlllllllLLLLLLL <3<3<3 AMPAK HARRY POTTER JE MAU BOL CCccOO00LLll alvin možnih je 1000 on ma 8888 HARRY PA 1000 PRIbLiŽnO.>><< men ni FaJn ko ga ubije Saj-Veste-Kdo.....d0bro no............MRLAKENSTEIN.b0gi DAMBLEDOR.ČA000OOO

— 19LiNa19
25.2. 2010 ob 15:57

Priporačam to risanko tako starejšim kot otrokom.Imenuje se Alvin in veverički 2
Film je smešen in zabaven.Pojdite v Kolosej ,poglejte Alvina in veverički 2 in se zabavajte.Prijetno gledanje vam želim.

— Tomaž
26.2. 2010 ob 18:09

ammm filma si že ogledala.res je dobr,in pač tisti k nemarate li takih filmov in imate raje grozljivke jih pač glejte.aja pa ni lih treba premerjat filmov z tem k je ta sigurno bolši od vsh drugih k so novi tko da všč mi je ker je tak bl mjuzikl no drgač pa priporočam ga usm.drgač pa mislm d je tud pu eni strani uredi pač d je sinhronizacija ker si ga in ga bodo ogledali tudi otroci,po eni strani pa ni uredu saj je bolje gledati tko tpravo brez sinhronizacije pa z podnapisi.
by

— alvi in brittany
27.2. 2010 ob 12:48

mislim..................... SEXY ;p

— XXX
1.3. 2010 ob 14:57

ma ful dobr ccccccccccccccccccccccccccccccccooooooooooooooooooooooolllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

— nagzjjj
5.3. 2010 ob 10:46

kuuuuuuuuuuuuuullllllllllllllllll!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

— wiwi
5.3. 2010 ob 18:15

ku je blo cool

— any
6.3. 2010 ob 15:17

film je fulll cool najbolj so mi všeć punce potem pa le fantje a Alvin je najboljši

— katarina
7.3. 2010 ob 8:39

alvin in veverički 2 je kul za ene pa ne. komaj sva z mojim bratom maticom dobila zadnje 2 ustopnice. čeprav sva sedela vsak v svoji vrsti.najbolj mi je bilo smešno ko so se zaljubili . in ko je alvin nakoncu ni hotel spat in je dave skoču na rolko in padu. pol ni alvin hotu bit kriv in zaspal

— manca kepa
8.3. 2010 ob 12:53

EJ LI MI LAHKO POMAGATE NE VEM KE FILM BI GLEDALI V CETRTEK ZA ROJSTNI DAN

— ADRIANNA
9.3. 2010 ob 10:29

kuuuuuuuuuuuuuŁ!!!!!!!

— LATOYA
12.3. 2010 ob 9:05

Veverički so za nasmejat, dialog je fajn, kot v kaki stand up komediji izpadejo tudi nekateri vložki. Sproščujoče. Več na http://the-movie-perspective.blogspot.com/2010/03/alvin-and-chipmunks-2-squeakquel-2009.html

— Maja
12.3. 2010 ob 15:59

to je pa najbl bednnn fillm kar sm jih kdaj gledu!!!!!!!!

— jz
13.3. 2010 ob 11:31

jst ga grem dons gledat pa sm ledala prvi del pa je bil tok kul..........ta bp tut najbrž--<3

— prety girl
13.3. 2010 ob 20:41

TA FILM JE THE BESTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!THE BESTTT!!!!!!!!!!!!!

— deniscKuu_
19.3. 2010 ob 15:10

NaJBoLši. <3
reees še 100% 1x ga Bom šLa GLedaT.!! <3

— PLava
20.3. 2010 ob 16:08

ta alvin in veverički 2 je ful coooooooollllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

— sara
20.3. 2010 ob 19:00

naj bolši film na svetu cccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccooooooooooooooooooooooooooooooollllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

— Melisa
21.3. 2010 ob 14:25

nisem vidla bolžga filma. a bo tut trojka k ta je ful cccccccccccccccccccuuuuuuuuuuuuuuuuuuullllllllllllllllllllllll

— maja
25.3. 2010 ob 17:48

meni se zdi coolski najboljši osebi sta mi alvin in britny moja sestra neja ima podobno majco kot britny ogledala sem si ga kar 2x res je mega! carski! coolski!
najboljši!
fini!

— pia
26.3. 2010 ob 13:32

TO JE TUK KUL. KKKKKKKKKKKKKKUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUL

— Žan
26.3. 2010 ob 14:35

zelo dober film dobro bi bilo da si ga ogledate če lahko če ne potem pa pejte na youtube tam boste najdl odlomke upam da vam bo film všeč HVALA adijo

— paty&adilina
2.4. 2010 ob 14:28

ful dober filmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

— pia
3.4. 2010 ob 12:45

zelo hudo! bolšga filma še nisem vidla!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

— ana
3.4. 2010 ob 15:20

kulsko je najblj smešno

— xseny
5.4. 2010 ob 13:53

komaj čakam na film

— rok ferk
9.4. 2010 ob 14:43

to je naj bol hud film na svetu priporočam vsem!!!!!!!!!!!!

— ursyxd
9.4. 2010 ob 14:52

js sm gledala oba dela, pa se mi je pru zdeu FUL boljši!!! (če mene vprašate ni biu nč u primerjavi s shutter Island al pa The Wolfman!!!)

— Amy
11.4. 2010 ob 19:14

men je ta film tut zakon

— MIA
18.4. 2010 ob 15:01

cool komaj čakam da ga vidim

— viktorija
19.4. 2010 ob 15:48

Alvin in veverički 2 so cool ampak Alvin in veverički prvi del so bli stokrat boljši.
Drugi del je mal tko čudn sej je smešn ampak ni nč posebnega.

— Gargamel
24.4. 2010 ob 14:28

to je najboljš filem da vete svetovn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

— m..
27.4. 2010 ob 19:05

ta je res kul film

— niky
2.5. 2010 ob 14:52

super film

— Luka
2.5. 2010 ob 16:03

kok ste usi stari 3 al 2 leti? to je za dojencke pejte rajs gledat spopad titanov al pa iron man 2!!!!!!!!!!!!!!!ce ste vec k 6 pol ste dojencki usi!

— KERI KRETENI STE VI!
2.5. 2010 ob 20:53

jas sm gledla in je eden najboljših!!

— pikica
5.5. 2010 ob 17:54

keri kreteni ste vi ti si mal čuden al pa ja

— pikica
9.5. 2010 ob 15:23

najbolsi film na svetku......alvin best <3<3<3<3 najbolš pa smesn...love veveričke in alvina

— *lala*
9.5. 2010 ob 18:57

kakšen ccooll film

— sabii
12.5. 2010 ob 14:25

mislim da je film uredu. moj bratec je bil nad njim navdušen, saj je filem namenjen predvsem mlajšim

— ???
13.5. 2010 ob 20:18

saj je res dobr risani film samo predougo je ze na filmskih pladnih pocasi bo ze dost da bo treba umaknt iz pladnov alvin je ze postau ze dougocasn se tretji deu naj pride vn to bo pa treba umaknt 20 maja naj se še vrti potem pa adijo alvin

— mimejaga
31.5. 2010 ob 16:14

alvin

— anže
31.5. 2010 ob 19:33

To je bil zelo dober film! Smešen, poučen, žalosten... Preprosto vse kar si si želel.
Moj najlubši lik je Alvin, ker je zanimiv oziroma smešen. Drugi najboljši lik pri 2. delu mi je Toby. Prava ˝faca˝! Ian pa mi ni kaj preveč dober, ker je tečen in privoščljiv!

Bye!

jerro

— jerro
16.6. 2010 ob 15:46

ALVIN IN VEVERIČKI JE NAJBOLŠI FILM VSEH SVETOV

— AJDA
4.7. 2010 ob 12:28

FILEM JE LEPI IN ZALO ZABAVEN

— ANJA
31.7. 2010 ob 14:10

slabo slabo in slabo, za nič je.

1/10(vsaj no 0)

— mbčan
9.12. 2010 ob 13:53

mogoče narejen malo preveč na grobo... Mislim, Dave se 2-krat polomi. Na začetku in koncu.

— zvezdica###
30.12. 2010 ob 9:59

PRVI DEL MI JE BIL BOLJ VŠEČ ČEPRAV TUDI DRUGI NI SLAB . VEČ JUNAKOV JE ,SMEHA ,IN ZELO DOBRE GLASBE . AJA PA ŠE NEKAJ BOLJŠE BI BILO ČE BI BIL ZLOBNEŽ V FILMU DRUGAČEN IN NE ISTI . BOLJŠI MI JE BIL ANGLEŠKI S PODNAPISI .

— ALEN
24.1. 2011 ob 16:18

fffuuuul ssssoooo kkkkuuulll

— melisa klepić
18.11. 2011 ob 15:48

alvin in veveričke je najboljši filem na svetuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ful majo dobr glas,ful dobr igrajo v filmu...!!!! fffffffffuullllllll dobr ffffffffiiiiiiiiilllleeemm!!!!!!!!!!
zlo dobr je it v kino če greš gledat ta film!!!!!!!!!!!!!!!.......

— krista
18.11. 2011 ob 16:44

ful kul je ta filem, kr za znoret,tok je kul,(laćčen si ful drgačen)!!!!!!!!!!!!!
sej to je najboljši filem na vsem svetu, pa tut v zgodovini je naj,naj,naj,naj,nsjboljši fffffffffffffffiiiiiilllmmm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

LEP POZDRAV

— GAJA
19.11. 2011 ob 7:11

ful kul film!!!!!!!!!

— gaja
28.11. 2011 ob 14:00

alvin je zlo dobr film& risanka
pa tut zlo zanimiv je ta film!! kr splača se ga it gledat

jaz govorim čisto resnico!!!!!! JE PA ZLO DOBR FILM no vsaj zame

— monika
28.11. 2011 ob 14:10

vsi tisti k mislete da je ta film zanč se motte sam tok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ampa tisti k mislte da je dobr mate čist provvvv! men je ta film ta film tok dobr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
LEP POZDRAVČEK LUKA VOLK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

— ime (obvezno)
23.12. 2011 ob 17:11

kak je naslov one pesmi ko jo veverički pojejo na vajah? (v filmu je 38.minuta)

— taj
17.5. 2014 ob 14:08

pozdravljeni alvin in veveričke je super film kot harri potter ampak harri potter je bolši od vseh filmov na svetu

— sara

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.