Kolosej
Film distribucije Blitz Film & Video Distribution

Alita: Bojni angel

akcijska domišljijska pustolovščina
Na sporedu od: 14.2.2019, Kolosej Ljubljana
Leto: 2018
Država: ZDA, Kanada, Argentina
Jezik: angleščina
Scenarij: James Cameron, Laeta Kalogridis, Robert Rodriguez, Yukito Kishiro
V šestindvajsetem stoletju znanstvenik s kupa odpadnih kovin reši kiborga ženskega spola. Alita je proizvod obdobja obupa. Med brskanjem za deli za lastnega kiborga jo najde skrivnostni dr. Ido in iz nje ustvari smrtonosno bitje. Kiborginja se ne spominja, kdo in kaj je ali od kod je prišla. A za dr. Ida je resnica kristalno jasna: prav ona je namreč tista, ki lahko pretrga večni krog smrti in uničenja, ki je ostal za Tipharesom. A da izpolni svoj namen, se mora bojevati in ubijati. Šele tedaj se izkaže njena resničen namen. Alita je angel iz nebes. Angel smrti…

Komentarji

2.11. 2018 ob 8:26

To bi bilo fino če bi bilo sinhronizirano.

— Batman
8.11. 2018 ob 9:56

Noro! Komaj čakam!

— Uroš
30.11. 2018 ob 22:09

Hudo! Komaj cakam, da pride ven, da si ga lahko ogledamo!

— Annie

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.