Kolosej
Film distribucije 2i Film

Alica izza ogledala 3D

domišljijska pustolovščina
Podnapisi
Na sporedu od: 26.5.2016, Kolosej Ljubljana
1h 53min / 113min
Leto: 2016
Država: ZDA
Jezik: angleščina
Scenarij: Linda Woolverton
Režija: James Bobin
Producent: Tim Burton
Svetovna popotnica Alica se zaradi neverjetnih zgodb o Čudežni deželi v resničnem življenju znajde v psihiatrični ustanovi. Ko ji uspe pobegniti, se s pomočjo čudežnega ogledala vrne v fantastični svet živopisnih pokrajin in magičnih bitij. Toda njen prijatelj Nori Klobučar je v hudi nevarnosti, tiranska Srčna kraljica pa znova načrtuje zasužnjenje dežele. Alica mora s pomočjo zvestih prijateljev najti Kronosfero, s katero bi se lahko zoperstavila dvoličnemu magu Času, toda sobane Velike Ure so polne nevarnih pasti in težkih ugank.

Komentarji

9.4. 2016 ob 18:57

komaj čakam da bo ta film v kinu.

— mia
15.6. 2016 ob 11:44

pozdravljeni

Ne razumem kako imate tak dober film za tako kratek čas in ob takih bednih urah, da ga delovni človek ne more pogledat... HVALA RES

— amira
15.6. 2016 ob 12:07

ne morem verjet, da imate tako dober film tak kratek čas in ob taki bedni uri.. ni čudn d propadate...

— amira
23.6. 2016 ob 19:52

Ali boste lahko film se predvajali v 3D? Kajti sem si ga neskoncno zelela ogledati in sem ga zamudila, pa se mi zdi da res ni bil veliko casa na razpolago :/ lepo lepo prosim :)

— Nina

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.