Kolosej
Film distribucije Blitz Film & Video Distribution

Alex Cross

kriminalni misteriozni triler
1h 41min / 101min
Leto: 2012
Država: ZDA
Scenarij: Marc Moss, Kerry Williamson po romanu Jamesa Pattersona
Režija: Rob Cohen
Detektiv Alex Cross raziskuje umore s pomočjo psihoanalize zločincev, toda njegove uspešne metode na preizkušnjo postavi serijski morilec, ki uživa v mučenju svojih žrtev. Alex se v psihološki vojni živcev skuša vživeti v misli in dejanja srhljivega kriminalca, vendar ga mučno zasledovanje privede do meja lastnih fizičnih sposobnosti. Temačna narava zločinov načne njegovo razlikovanje med dobrim in slabim, zato se znajde na razpotju moralnih družbenih vrednot.

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Bodi prvi in napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.