Kolosej
Film distribucije 2i Film

Aladin

Aladdin
domišljijska pustolovščina
Podnapisi
Na sporedu od: 23.5.2019, Kolosej Ljubljana
2h 7min / 127min
Leto: 2019
Država: ZDA
Jezik: angleščina
Scenarij: John August, Guy Ritchie
Režija: Guy Ritchie
Razburljiva in dinamična adaptacija Disneyjeve animirane klasike „Aladin“, je zanimiva zgodba o šarmantnem majhnem lopovu Aladinu, hrabri in skromni princesi Jasmini, ter duhu iz svetilke, ki je potencialni ključ do njihove prihodnosti.

Talentiran režiser Guy Ritchie prinaša romantično glasbeno avanturo, nameščeno v fiktivno pristaniško mesto Agrabah. V glavnih vlogah nastopajo: duh iz čarobne svetilke (Will Smith), šarmantni lopov Aladin (Mena Massoud) ter Jasmina (Naomi Scott), skromna in odločna princesa svobodnega duha. Njihovi pustolovščini se pridružijo tudi magični čarovnik Jafar (Marwan Kenzari), Sultan (Navid Negahban), ki je zaskrbljen za dobrobit in prihodnost svoje hčerke Jasmine, Jasminina najboljša prijateljica Dalia (Nasim Pedrad), lep in aroganten osvajalec Princ Anders (Billy Magnussen) ter Haskim (Numan Acar) kot Jafarjev prvi pomočnik in kapitan straže.

Komentarji

5.7. 2019 ob 11:43

Ta film je norooooooo doberrrrrrr...splača se ga it pogledat

— Zala
13.7. 2019 ob 18:37

Odlicn! 10 od 10! Priporocam!

— Darja
13.7. 2019 ob 23:03

Prosim ne nategujte ljudi in napisite v opisu filma da je to muzikal!!!

— Tine
3.2. 2020 ob 7:54

LOL

— LIA

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.