Kolosej
Film distribucije Continental Film

Agent na begu

kriminalka
V 141 letih ni bilo izdajalca v tajni službi ... Do zdaj.
Na sporedu od: 20.7.2006, Kolosej Ljubljana
1h 48min / 108min
Leto: 2006
Država: ZDA
Scenarij: George Nolfi
Režija: Clark Johnson
Posebni agent Pete posumi, da nekdo v Beli hiši načrtuje umor predsednika, toda zločinec je dovolj spreten, da obremenilne dokaze podtakne Petu. Ta mora na begu pred agentom in nekdanjim prijateljem Davidom, ki ga krivi za razpad zakona, dokazati svojo nedolžnost in hkrati obvarovati skrivnost, ki ga veže na predsednikovo ženo. V glavnih vlogah igrajo Michael Douglas, Kiefer Sutherland, Kim Basinger in Eva Longoria.

Pete Garrison je agent ameriške Tajne službe, ki je pred dvajsetimi leti predsedniku rešil življenje, ko je skočil predenj in ga tako zaščitil pred točo krogel.

Kolegi pri Tajni službi ga spoštujejo in ga imajo radi. Garrison je bil agent vse življenje. Zdaj je zadolžen za varnost prve dame. Živi na visokem nivoju, v urejenem svetu hierarhične strukture, načrtov, zemljevidov, avtomobilskih povork, kodiranih imen, limuzin, žargona in postopkov. V tem vesolju je vse smiselno, dokler zaradi skrivnosti ne začne pokati po šivih. Petu prijatelj Charlie Merriweather, prav tako agent, namigne, da bi mu rad zaupal ključno, zaupno informacijo. A še preden se to zgodi, Merriweatherja ustrelijo v njegovi hiši. Gre za zrežiran rop, ki naj bi šel po zlu.

Preiskavo dodelijo vrhunskemu preiskovalcu Tajne službe Davidu Breckinridgu, nepredvidljivi kombinaciji vročekrvnosti in doslednosti. Je Garrisonov varovanec in do pred kratkim eden njegovih najboljših prijateljev. Breckinridge sledi dokazom in samo dokazom in nikakor ne instinktom. Tak mora biti velik preiskovalec. Garrison, morda največji agent za varovanje znotraj Tajne službe, se pogosto ravna po instinktu, samo po čistem instinktu. Ko gre za varovanje, je to pogosto edino, kar imaš.

Garrison in Breckinridge sta se pred kratkim sprla, ker je bil Breckinridge zmotno prepričan, da ima Garrison ljubezensko razmerje z Breckinridgevo zdaj že bivšo ženo.

Jill Marin, žilava, vihrava in ambiciozna mlada agentka, ki je bila na akademiji Tajne službe druga najboljša, se loti prve terenske naloge. Prosila je, če lahko dela z Breckinridgem, ker ji je Garrison med inštrukcijsko vadbo na akademiji povedal, da je Breckinridge najboljši preiskovalec Tajne službe.

Trojica se loti preiskave. Zdi se, da nekdo znotraj službe namerava ustreliti predsednika - izdajalec znotraj Tajne službe. To se ni v 141-letni zgodovini inštitucije še nikoli zgodilo. Sum nazadnje pade na Garrisona, ki bo zelo težko opral svoje ime, saj mu je vso zadevo nekdo podtaknil.

Kdorkoli že to počne, ve, da je Garrison ranljiv, ker se zelo trudi prikriti velikansko skrivnost. Osumljen izdaje se poda na beg, Breckinridge in Marinova, njegova lastna kolega, pa sta mu za petami, medtem ko skuša zašiti pravega izdajalca in predsedniku rešiti življenje.

"Agent na begu je politični triler o agentih, ki varujejo predsednika in prvo damo," pravi Michael Douglas. "Med agenti Tajne službe je prvič v zgodovini izdajalec, ki namerava ustreliti predsednika. Igram agenta, ki varuje prvo damo. Gre za mojo odrešitev. Moj lik je že vse življenje agent, ki pa ima precej masla na glavi, in to se mi je zdelo zanimivo. Ne poznam veliko ljudi, ki bi bili samo dobri ali samo slabi. Gre torej za moralno dvoličnost. Privlačijo me liki, kot je Pete Garrison, ki ima napake, ki pa jih na nek način skuša preseči. Še celo agenti Tajne službe delajo napake. Agent na begu je nepredvidljiv in ima nekaj nepričakovanih obratov. Zanimivo se je bilo podučiti o tem, kako deluje Tajna služba in kakšno tehnologijo uporablja. Upam, da bo občinstvo dobilo malce več informacij o tem, kaj se dogaja, o tem, kar nikoli ne pride v javnost: o številu groženj s smrtjo, o preiskavah, ki jih opravijo agentje. To so zelo pogumne duše."

Kot producent Douglas vedno išče provokativne in zanimive zgodbe. "Najti dober material se sliši preprosto, a ni," pravi Douglas. "Posnel sem kar nekaj filmov s sporočilom, a samo zato, ker so bili hkrati posredovani na način, ki je pritegnil ljudi. Rad imam igranje, a zaradi dejstva, da ne vidim veliko filmov, ki bi jih rad posnel, jih moraš včasih zasnovati sam. Zamisel Agenta na begu mi je bila všeč, ker je v obdobju strahu in paranoja ideja o nevidnem sovražniku prepričljiva - prav o njem se sprašuje film."

Da bi kar najbolj realistično predstavili določene vidike Tajne službe, je scenarist in koproducent George Nolfi ogromno časa posvetil raziskavam. "Vprašal sem se: Kako dejansko varujejo predsednika? Od kod pridejo grožnje? Kaj bi zares ogrozilo njegovo življenje in kako bi Tajna služba reagirala?"

Kot vodilni agent v filmu David Breckinridge Kieferja Sutherlanda včasih čustvom dovoli, da se vmešajo v delo. "Ima preteklost," priznava Sutherland, "in ob svojo preteklost se pogosto spotaknemo. Zaradi teh elementov se David, ki bi bil lahko popoln preiskovalec, počasi zlomi. Kot družba spoštujemo specialiste na vseh področjih, kjer sta izobrazba in urjenje na določenem nivoju,” nadaljuje Sutherland. "Nikoli ne bom pozabil tajnega agenta, ki se je premaknil na levo predsednika Reagana, zaprl oči in čakal. Ostal je na tistem mestu in dobil krogle. Bi bil tako pogumen in zbran, da bi se v takšnih okoliščinah spomnil urjenja? To vprašanje je bilo prvo, ki sem si ga zastavil. Zelo bi morali spoštovati agente Tajne službe."

Pri filmu je kot svetovalec sodeloval upokojeni agent Tajne službe Gerald A. Cavis. V dolgoletni karieri je varoval predsednike ter razvijal različne tehnike varovanja in oblikoval različne zakone, povezane s tem področjem. S svojim znanjem se je vključeval v vse vidike aktivnosti Tajne službe, predstavljene v filmu. Med drugim je bil zadolžen za varnost med predsedniško kampanjo leta 2001 in 2004 in na slovesni prisegi novega predsednika, na petdeseti obletnici zveze NATO v Washingtonu in med obiskom papeža Janeza Pavla drugega v St. Louisu. Bil je glavni svetovalec tudi pri drugih velikih dogodkih, kot so srečanje skupine G-8 na Sea Islandu, predsedniške debate in olimpijske igre v Atenah.

Cavis je bil agent na terenu, specializiran za zasliševanja, program poligraf in delo pod krinko. V D.C.-ju je bil med elitno Predsedniško varovalno divizijo (PPD) med leti 1994 in 1997, v času, ko je bil predsednik Clinton. Postal je eden od supervizorjev štirih ekip, ki so bile neposredno zadolžne za predsednikovo varnost. Bil je zadolžen za varnost med Clintonovo drugo slovesno zaprisego.

Zdaj je specialist za državno varnost in predavatelj.

Cavis je bil navdušen nad željo filmskih ustvarjalcev - in knjižne predloge - da bi čim bolj pravilno upodobili svet Tajne službe. "Gerald Petievich, avtor knjige, je bil sam agent Tajne službe," pravi Cavis. "Scenarist George Nolfi se je izkazal. Njegov nivo znanja in raziskav, da bi bilo vse realistično, je skoraj grozljiv."

Igralci, Douglas, Sutherland in Longoria, so se urili tudi v streljanju z orožjem,. Longoria, ki že od malega strelja v tarčo, se je izkazala daleč najbolje. Streljala je bolje kot 90 odstotkov pravih policistov. Dejansko so ženske v povprečju boljše strelke, ker so bolj pri miru.

O igralcih

Michael Douglas (Pete Garrison, producent) je igralec z več kot tridesetletnimi izkušnjami v gledališču, pri filmu in na televiziji. Z neodvisno filmsko produkcijo se je začel ukvarjati leta 1975 z Letom nad kukavičjim gnezdom, dobitnikom oskarja. Od takrat je kot producent ali igralec-producent dokazal, da ima neverjeten nos za izbor projektov, ki odražajo spreminjajoče se trende in zadeve, ki skrbijo javnost.

Sin Kirka in Diane Douglas se je rodil v New Jerseyju. Leta 1968 se je preselil v New York City in tam študiral na American Place Theatre ter Neighborhood Playhouse. Nekaj mesecev po prihodu v New Yorku se mu je ponudila prva priložnost za preboj v ospredje s televizijsko dramo The Experiment, ki so jo predvajali 25. februarja 1969.

Prepričljiv nastop mu je prinesel glavno vlogo v priredbi kontroverznega romana Johna Westona Hail, Hero! Njegov drugi film je bil Adam at 6 A.M. (1970). Nato se je pojavil v filmski verziji igre Rona Cowena Summertree (1971), ki jo je producirala Bryna Company Kirka Douglasa ter v Napoleon and Samantha (1972).

Navdušen nad Douglasovim nastopom v segmentu televizijske nadaljevanke The FBI mu je producent Quinn Martin ponudil vlogo partnerja Karla Maldena v Ulicah San Francisca. Premierno so jih prikazali leta 1972 in postale so ena najbolj gledanih nadaljevank televizijske družbe ABC sredi sedemdesetih. Douglasa so za vlogo trikrat zapored nominirali za emmyja.

Ker se je že dolgo zanimal za produciranje filmske verzije romana Kena Keseya Let nad kukavičjim gnezdom, je Douglas filmske pravice odkupil od očeta. Film je doživel uspeh tako pri občinstvu kot pri kritikih in dobil pet oskarjev, med drugim za najboljši film, režijo, scenarij, igralca in igralko in prislužil več kot 180 milijonov dolarjev.

Douglas je bil nenadoma zelo iskan neodvisni producent. Njegov naslednji projekt - Kitajski sindrom (1979) - je prav tako prejel več oskarjevskih nominacij, med drugim za igralca Jacka Lemmona in Jane Fonda, kot tudi za najboljši scenarij.

Kljub uspehu, ki ga je dosegel kot producent, je konec sedemdesetih nadaljeval igralsko kariero, nastopil je v Komi (1978), It's My Turn (1981), The Star Chamber (1983), Running (1979), A Chorus Line (1985).

Kot igralec in producent je sodeloval pri filmu Lov za zelenim diamantom (1984) in Dragulju z Nila (1985).

Douglas je dve leti prepričeval predstavnike Columbia Pictures, da so odobrili snemanje Moža z zvezde, ki je med božično sezono leto 1984 počasi postal uspešnica in ki je Jeffu Bridgesu prinesel nominacijo za oskarja. Leta 1986 je Douglas po filmu oblikoval še nadaljevanko.

Douglas se je na veliko platno vrnil leta 1987 in nastopil v dveh velikih uspešnicah tistega leta: v Usodni privlačnosti in Wall Streetu. Za slednjega je dobil oskarja za najboljšega igralca.Douglas je nato igral v Črnem dežju in Vojni zakoncev Rose (1989).

Leta 1988 je Douglas ustanovil Stonebridge Entertainment, Inc., ki je produciral Tanko linijo smrti in Radio Flyer. Sledil jima je Shining Through. Leta 1992 je ob Sharon Stone nastopil v erotičnem trilerju Prvinski nagon, eni največjih uspešnic tistega leta.

Eno svojih najbolj nepozabnih vlog je oblikoval v kontroverzni drami Joela Schumacherja Prosti pad (1983). Tistega leta je produciral tudi Made in America. Sledili so Razkritje (1984), Ameriški predsednik (1985) in Igra (1997).

Douglas je maja leta 1994 s partnerjem Steveom Reutherjem ustanovil Douglas/Reuther Productions. To podjetje je produciralo Prikazen in temo, Mojstra za dež in Brez obraza.

Leta 1998 je nastopil v Popolnem umoru in ustanovil novo podjetje Furthur Films. Njihov prvi film je bil One Night at McCool’s (2000). To leto je bilo za Douglasa prelomno. Wonder Boys so februarja navdušili kritike. Douglas je bil za vlogo nominiran za zlati globus in nagrado in BAFTA. Nastopil je tudi v Preprodajalcih, ki so prejeli oskarja, številne druge nagrade in ki so ga povsod po svetu uvrstili med deset najboljših filmov tistega leta.

Leta 2001 je nastopil v Niti besede in bil naslednje leto nominiran za nagrado emmy na gostovanje v nadaljevanki Will & Grace.

Leta 2003 je posnel dva filma: It Runs in the Family, ki ga je produciral in v katerem so poleg njega igrali njegov oče Kirk Douglas, njegova mama Diana Douglas in sin Cameron Douglas. Nastopil je tudi v komediji The-In Laws z Albertom Brooksom.

Proti koncu letošnjega leta prihaja v kino njegova komedija You, Me and Dupree, v katerem igrajo še Owen Wilson, Matt Dillon in Kate Hudson.

Douglas je posnel segment Showtimove otroške serije What’s Going On? Končal je tudi celovečerni dokumentarec v režiji Leeja Granta A Father, A Son, Once Upon a Time in Hollywood, kjer je v središču njegov zapleteni odnos z očetom Kirkom.

Julija 1998 je Generalni sekretar Združenih narodov Kofi Annan Douglasa imenoval za Glasnika miru OZN. Posveča se predvsem ukinitvi jedrskih programov in prepovedi preprodaje manjšega strelnega orožja.

Kiefer Sutherland ( David Breckinridge) je z Douglasom prvič sodeloval pri Tanki liniji smrti leta 1990.

Sutherland trenutno snema peto sezono nadaljevanke 24. Zanjo je dobil zlati globus, nagrado ameriškega igralskega sindikata, dve nominaciji za nagrado emmy in nominacijo za zlati globus. Četrta sezona je bila med vsemi najbolj gledana.

Posnel je tudi filme Zbiralec življenj, Telefonska govorilnica, Zadnji dobri možje, Trije mušketirji, Čas za ubijanje, Stand by Me, At Close Range, The Lost Boys, Promised Land, 1969, Bright Lights, Big City, Young Guns, Renegades, Chicago Joe and the Showgirl, Flashback, Young Guns 2, Article 99, Eye for an Eye, River Queen, Paradise Found, To End All Wars, The Vanishing, The Bay Boy. Na televiziji je nastopil v The Mission, Amazing Stories, Trapped in Silence.

Režiral je Woman Wanted, Truth or Consequences in epizodo Fallen Angels. Bil je tudi izvršni producent televizijskega filma Natural Selection.

Eva Longoria (Jill Marin) je ena od zvezdnic nadaljevanke Razočarane gospodinje. Pred kratkim jo je revija People uvrstila na seznam 50 najlepših na svetu, revija Maxim pa jo je izbrala za najbolj vročo žensko na svetu. Z L’Oréal je podpisala tudi pogodbo za reklamiranje njihovih izdelkov.

Leta 2005 je posnela Harsh Times ob Christianu Balu in Freddiju Rodriguezu, leto poprej pa The Dead Will Tell.

Nastopala je tudi v gledališču in v nadaljevankah Drzni in lepi, General Hospital, Beverly Hills 90210, Mladi in nemirni.

Longoria aktivno sodeluje pri Posebni olimpijadi. Poleg tega je sodelovala v predsedniški kampanji John Kerry-John Edwards. Volivcem latinskega porekla je posredovala informacije o kandidatih.

O režiserju

Clark Johnson: Agent na begu je drugi film, ki ga režira. Zaigral je v več kot petdeset filmih in nadaljevankah. Proslavil se je kot detektiv Meldrick Lewis v nadaljevanki Homicide: Life on the Street.

Režiral je tudi pet epizod omenjene nadaljevanke. V Agentu na begu igra ključno vlogo tajnega agenta Charlieja Merriweatherja, čigar umor sproži preiskavo o načrtovanem atentatu na predsednika. Leta 2003 je režiral film S.W.A.T., v katerem sta zaigrala Samuel L. Jackson in Colin Farrell.

Od leta 1991 se je kar 19-krat preizkusil kot režiser, med drugim je leta 2001 režiral tv film Boycott, pa epizode Tretje izmene, Zahodnega krila, Reda in zakonitost, Newyorške policije, The Shield, The Wire. Prvič je režiral leta 1991 in sicer epizodo African Skies.

Kot igralec je nastopil v televizijskem filmu Tripping the Wire: A Stephen Tree Mystery, kot tudi v The Limb Salesman, On Their Knees, Disappearing Acts, Task Force: Caviar, Deliberate Intent, Fear of Fiction, Virtual Mom, Homicide: The Movie, Love Come Down, Rude, The Planet of Junior Brown.

Johnson je na univerzi Concordia v Montrealu igral nogomet, nato pa je leta 1981 presedlal k filmu z The Last Chase. V ospredje se je začel prebijati z nadaljevanko Night Heat. Sledile so vloge v Adventures in Babysitting, Iron Eagle II, The Women of Brewster Place, Renegades, kjer je nastopil ob Kieferju Sutherlandu. Njegov naslednji režijski projekt je Killing Floor.

Komentarji

21.6. 2006 ob 11:03

Ta film bo za vse fene serije 24! Kieferju so očital, da igra čistega jacka Bauerja. Bo zanimivo.

— Matej
18.7. 2006 ob 23:32

klasicna "zadeva" iz hollywooda, sicer napeta in pritegne, drugace pa je zgodba predvidljiva skoraj od samega zacetka do konca. je pa spet po dolgem casu v "akciji" michael, kateremu se opazijo leta, tako da svojega dela ne odigra dovolj prepricljivo. no moje mnenje pac. see for ur self :)

— Liones
19.7. 2006 ob 14:04

če igra eva longoria pol je film HUD!

— befda
28.7. 2006 ob 15:09 zvezdica

Begunec. The Sentinel se prične hudo dobro. Hudo intrigantno, napeto, izvirno in tako, da pademo noter. Da čakamo kaj se bo zgodilo in kako se bo zgodilo. Med agenti, ki varujejo predsednika, je namreč izdajalec. Informer, ki igra dvojno igro, se poveže s teroristi in pomaga planirati atentat. Prvi sum pade na Michaela Douglasa, ki pogrne na detektorju laži, kar je še posebej všeč agentu Kieferju Sutherlandu, ki ima z njim neporavnane račune in preteklosti. Toda pozor, stari dobri Mike ne pogrne zaradi povezave s teroristi, marveč zato, ker šmira s predsednikovo ženo Kim Basinger. Ja prav ste slišali, The Sentinel je film o tajnem agentu, ki poriva predsednikovo ženo, kar je jasno, saj ga igra Michael Douglas. Še posebej zato, ker predsednika igra David Rasche, nepozabni Sledge Hammer, kar je nekaj takšnega, kot da bi ga igral George Bush. Vse lepo in prav, toda kaj ko se film nekje na polovici spremeni v bledo in preveč predvidljivo kopijo Begunca, ki vse zaplete izpelje preveč rutinirano in s celo kopico klišejev.

— iztok gartner
29.7. 2006 ob 13:32 zvezdica

Strinjam se z Iztokom - zadeva se začne zelo napeto, potem pa nekje na polovici filma razvodeni in postane preveč klišejsko. Saj ne da postane dolgočasno, film je vse do konca čisto gledljiv, ampak po dobrem začetku nekako od filma pričakuješ več. Izdajalcu pa itak že od začetka na nosu piše da je to on, tako da kakšnih hudih presenečenj na koncu ni bilo. Se mi pa Michael nikakor ne zdi preveč postaran za to vlogo, ravno obratno, zdi se mi naravnost šarmanten - sploh v povezavi s še vedno zelo lepo in čutno Kim Basinger, ki sem jo že naravnost pogrešala na velikih platnih. Kiefer me ni nevemkako impresioniral (očka je bil zame veliko boljši igralec), Eva Longoria pa je svojo vlogo odigrala čisto zadovoljivo. Suma sumarum - film se kljub vsemu splača pogledati. Ocena: 7/10.

— Lenča
4.8. 2006 ob 10:13

če vi temu pravte kriminalka ...ojoj!! agent na bregu sploh ni strašn!!! bedno!!! če bo šlo tko naprej pol kolosej ljubljana sploh nebo mev nobenga filma ZAME (GLEDAM SM KRIMINALKE-STRAŠNE ). no s kratka film sploh ni strašn!!!

— xx-girl
9.8. 2006 ob 12:51

res mi je všeč igralec kiefer sutherland ko igra v akcijskih filmih.nisem punca ampak tega igralca naravnost obožujem!(PA TUDI GEJ NISEM DA SI NEBO GDO KEJ MISLU)res kiefer ti si car! film je podobno kot nadaljevanka 24h! ali gdo ve če mrida kmalu na televizijo tudi tretja epizoda?če gdo ve naj mi piše!

— -bey-
10.8. 2006 ob 9:57

Bey! Sprašuješ, če pride 3. sezona 24 na televizijo. Ja če gledaš 24 na nacionalki, si žal mal za časom in najbrž ne boš nič dočakal. Večina pri nas gleda 24 na HTVju, in sicer bodo to jesen predvajal že 5. sezono. Če pa bi vseeno rad pogledat, ti preostane le to, da kupiš serijo na DVDju. Seveda jo boš pri nas le težko dobil, sploh po ugodnejši ceni. Ena sezona stane ponavadi okrog 11000 sit; no jaz sem decembra v Gradcu v Avstriji, kupil komplet prvih 3. sezon za 100 eurov (torej tri za ceno dveh). Se strinjam, da Kiefer v 24 blesti, prve tri sezone so res zakon, četrta je bila pa mal slabša.

— matej
10.8. 2006 ob 10:36

matej hvala za to informacijo jast sem bolj an zakotnem kraju in gledam lahko le tv1 in tv2 slovensko imam pa še nekaj italjanskih kanalov.tako da res nemorem gledati drugih serij 24h.gdaj pa je 24h na hrvški televiziji?prosim če bereš to da mi odpišeš pod osebni e-mail da lažje komunicirava prosim te klikni name in mi napiši osebni email!!!

— -bey-
10.8. 2006 ob 14:16

kieref ti si car hvala ti film je carski ker sem ga že gledal folk oglejte si ga ker ima tiso kar nima dosti filmov tisti občutek...

— lublančan
11.8. 2006 ob 15:44

Bey! Sm ti skušal poslat oseben mejl, pa mi sporoča, da ta mejl naslov na obstaja. Poprav al pa soroč pravega, pa ti mejlam. Vsem ostalim, pa še enkrat priporočam ogled filma Sentinel. Res napeto in res hitro mine.

— Bey-u
13.8. 2006 ob 13:15 zvezdica

Želite vpogled v Tajno služno? Želite videti kako lahko podreti ameriško prvo damo? Če nisi Douglas-res težko. Gre za film, ki te prvih nekaj chapterjev dejansko omreži, vendar ta čar prične rahlo bledeti. Hvala bogu se ne trudi s tem, da bi se nam vsemogočni predsednik zasmilil. Skratka film, nudi vpogled v Tajno službo oz. film: kako podreti prvo damo in v drugi sapi rešiti njenega moža. Zanimovo!!

— Casper
15.8. 2006 ob 14:13

ok tnix matej sej je cool lahko se še kej oglasiš tu an forumu pa ti pišem:) a gdo mogoče ve do gdaj bo agent na begu v kinu? ker če gdo ve naj prosim napiše sporočilo tukaj gor... rad bi ga šel šeenkrat gledat aja in matej?na tiri strani si kupil tiste kasete al si prow tm v gradcu? pište! agnet na begu ej cool!

— -bey-
16.8. 2006 ob 14:23 zvezdica

Hja, kaj naj rečem,.film vreden ogleda. Igralska zasedba, zgodba, kvaliteta,.vse štima. Najboljše je to, da do konca filma ne veš, kdo je izdajalec. Vendar pod pogojem, da gledalec nima kakšnega posebnega znanja o tajni službi in politiki. Če si med takimi, to lahko zlahka uganeš. Film ti odpre pogled v notranjost delovanja tajne službe, oziroma tistih, ki verujejo predsednika. Poleg tega je tu še agent - Pete oz. Michael Douglas- ki ima razmerje s predsednikovo ženo. In prav zaradi tega potem posumijo, da je on izdajalec. Vendar ne bi rada preveč izdala, le pojdite ga gledat!

— Katty
17.8. 2006 ob 14:43

ma kiefer je zakonnn!!!on je moj naj igralec=) car je!kej -bey- piši mi na msn-ju prosm;)

— .Nejc.
21.7. 2008 ob 16:13 zvezdica

dober triler, rada gledam te spletke in napade na predsednike ZDA, supr igralska zasedba (Michael Douglas, Kiefer Sutherland), tud Eva Longoria je vse prej kot Gaby iz DH 8/10

— lyla

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.