Kolosej
Film distribucije Cinemania group

Aeronavta

The Aeronauts
biografska pustolovščina
Podnapisi
Na sporedu od: 12.12.2019, Kolosej Ljubljana
1h 41min / 101min
Leto: 2019
Jezik: angleščina
Scenarij: Tom Harper, Jack Thorne,
Režija: Tom Harper
Leta 1862 želita pustolovska pilotka Amelia Wren (Felicity Jones) in pionirski meteorolog James Glaisher (Eddie Redmayne) poglobiti človeško znanje o vremenu in leteti višje kot kdorkoli v zgodovini. Medtem ko nenavadni par podira rekorde in odkriva nova znanstvena dejstva, jima pot na rob obstoječega sveta pomaga najti mesto v svetu, ki sta ga pustila daleč pod seboj. A v redkem zraku se soočata s fizičnimi in čustvenimi izzivi in polet se spremeni v boj za preživetje.

Komentarji

3.1. 2020 ob 9:28

Pozdravljeni,
zanima me , zakaj tega filma ni več na sporedu, prejšnji teden je še bil, prehitro ste ga umaknili. Dajte ga še malo vrnit .. Lp

— Igor

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.