Kolosej
Film distribucije Blitz Film & Video Distribution

Abraham Lincoln: Lovec na vampirje

grozljivka/misteriozni
1h 45min / 105min
Leto: 2012
Država: ZDA
Scenarij: Seth Grahame-Smith in Simon Kinberg

Komentarji

11.6. 2012 ob 20:34

zgleda da bo ta film zlo dobr...komi cakam

— shaco
16.6. 2012 ob 12:20

Abraham Lincoln: Lovec na vampirje?

Haaaaaaaaaahahahahahahahahahahahahahahaha lol, rofl! X'D

To pa enostavno moram videti! XD

— Pejt
16.6. 2012 ob 19:06

O, "shaco" ti si pa verjetno zadolžen-a za marketing v Koloseju.
Ta film je vsebinsko namreč tako neumen, da bolj ne bi mogel biti. Ne rečem pravljice ali fantazija, ne rečem zgodovinska drama ali akcija, ampak da vzameš lik zgodovinske osebnosti, celo take, ki se je zavzemala za mir in združevanje, in iz tega narediš novega Blade-a, ko niti Blade ni več ničemur podoben in to samo zaradi Somraka in Prave krvi, nad katerimi so mase trenutno zelo navdušene (iz drugih razlogov), moraš bit pa res totalno počen, na cracku ali pa z IQ pod 50. Ko so v Koloseju prvič predvajali reklamo za film, smo se v dvorani začeli kolektivno režati sami nesmiselnosti filma. Verjetno bo ta film pritegnil le kake osnovnošolske mulce, ki ravno takrat ne bodo imeli kaj počet pa bodo šli tole gledat. Upam Kolosej, da so lastniki filma VAM PLAČALI za njegovo predvajanje ali pa dali kak popust na paket izbranih filmov, ker bo samo od tega filma izguba drugače precejšnja.

— dragobabi
4.7. 2012 ob 11:55

Samo za informacijo, ta film je posnet po knjigi in ni kar neka izmišljena pravljica Hollywooda. Ker sem ljubitelj vampirskih filmov, ga bom zagotovo pogledal, pa čeprav mu kritiki niso bili najbolj naklonjeni.

— nani
10.7. 2012 ob 11:12

pa saj niso resni. še en dokaz kaj vse stori ta naš lepi kapitalizem. ta film bi moral biti prepovedan, ker poneumlja ljudi in žali zgodovino, kot jo poznamo. ne rečem, če bi naredili kakšen dober film z vampirji in osebo, ki je z njimi dejansko nekako povezana. dober primer je van helsing, ki je meni osebno kot film zelo dobro izpadel. ampak abraham lincoln? kot da bi se zanalašč norčevali iz zgodovine ...

— maiden
10.7. 2012 ob 20:38

@nani
Ja seveda, knjiga objavljena 2011, namensko napisana za Twilight generacijo.

— dragobabi
14.7. 2012 ob 15:38

@ dragobabi

prosim da nam ne kvaris pricakovanj in razpolozenj glede filma, sam menim da je film cisto dovolj dober. Zagotovo sam nisi velik poznavalec tega zanra tako da prosim ne !!! komej čakam na ta muvi :D

— misko
17.7. 2012 ob 14:39

@misko
če se ti zdi film dovolj dober, pa ga pojdi gledat. Nihče ti ni tega prepovedal. Samo ne imej prevelikih pričakovanj.
Moj komentar je bil na film sam. Mogoče ob tem na izbor, ki ga Kolosej nudi. Sploh pa ne na žanr ali celo nate. Kar se pa tiče poznavalstva določene teme, ne ti ne jaz ne moreva soditi, kateri od naju več ve. Se ne poznava. Meni osebno je tole že po vsebini zanič. In kot je maiden že prej zapisal, tole poneumlja ljudi.

— dragobabi
10.8. 2012 ob 9:09

Ne vem zakaj ljudje potem sploh komentirate take filme, če imate o njem slabo mnenje pa ga sploh še niste videl. V bistvu sploh nevem kako lahko nekaj kritiziraš, če tega še nisi izkusil.To bi dragobabi (kako patetično ime, sigurno si kak depresiven 50 letni samec) moral že vedeti (sploh, ker je verjetno od mene statejši za vsaj 10 let), če že misli, da ima IQ nad 20. Filma se že zelo, zelo, zelo veselim!!!!!!!!

— *Zvezdica*
19.5. 2013 ob 8:34

grd film

— sara
9.12. 2013 ob 19:21

meni je film zelo všeč

— mateja
20.1. 2017 ob 17:15

Zelo dober film.

— Luka
6.8. 2020 ob 16:45

Podobno kot kavboji in vesoljci, tudi ta film sprva zveni kot nekaj, kar si je izmislil donald trump na 10 kg cracka, vendar ko ga enkrat pogledaš, je dejansko tako dobro izveden, da pozabiš, kako idiotska je ideja

— Samo

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.