Kolosej
Film distribucije Ljubljanski kinematografi

Besno maščevanje

akcijski, kriminalka, drama, triler
Ko so mu vzeli ljubezen, so mu vzeli življenje. Zdaj hoče vsaj nekaj nazaj!
Na sporedu od: 17.7.2003, Kolosej Ljubljana
1h 49min / 109min
Scenarij: Christian Gudegast, Paul Scheuring
Režija: F. Gary Gray
Sean Vetter (Vin Diesel) in Demetrious Hicks (Larenz Tate) sta partnerja, sodelavca agencije za boj proti drogam, ki se že več let trudi zajeziti prekupčevanje z mamili na ameriško mehiški meji. Pri svojem delu sta zelo uspešna, saj dobro poznata filozofijo ulice, ki ju spremlja že iz otroštva, saj sta odraščala v revnem predelu Los Angelesa. Slovita po trdih prijemih, ki so se tokrat izkazali za pozitivne, saj sta sodelovala v akciji, v kateri se za zapahi znajde pomemben kokainski baron Memo Lucero (Geno Silva).

Sean zna biti tudi izredno ljubeč, še posebej ko gre za njegovo ženo Stacy (Jacqueline Obradors). Vsak dan komaj čaka, da se vrne v njen objem.

Kljub temu, da je Memo v zaporu, vojne z drogami še ni konec, saj njegovo mesto skuša zavzeti skrivnostni Diablo, ki postane nova tarča Seana in Demetriousa. Diablu to na nek način ustreza in dvoboj postane oseben, ko Diablo umori Stacy, osebo, ki Seanu pomeni vse na svetu.

Sean nima več kaj izgubiti in je pripravljen na vse, da bi maščeval njeno smrt. Nič ga ne bo ustavilo, četudi bo moral prestopiti mejo zakona in tako ogroziti svoj položaj v službi, ki jo sicer vestno opravlja. Po pomoč se zateče k zaprtem Luceru, s katerim nameravata izslediti nevarnega

Komentarji

25.12. 2006 ob 19:23

FUL JE OK

— jasmina
18.10. 2007 ob 7:10

film se mi zdi zelo zanimiv..

— jasna
19.4. 2008 ob 2:00

carski film
vin diesel je car!!!!!!!!!!

— jest
23.5. 2009 ob 0:55

ta film je prv zakon kr je vlk akcije

— lolman
3.10. 2010 ob 10:39

ZAKON

— dARAC
2.11. 2010 ob 18:57

koonncc film

— asmirr

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.