Kolosej
Film distribucije Karantanija Cinemas

7. palček 3D

animirana komična pustolovščina
Sinhronizirano
Na sporedu od: 5.2.2015, Kolosej Ljubljana
1h 27min / 87min
Leto: 2014
Država: Nemčija
Scenarij: Harald Siepermann, Douglas Welbat in Daniel Welbat
Pravljični junaki z veh vetrov se zberejo na gradu Fantabula rasa, kjer Trnuljčica praznuje 18. rojstni dan. Na žalost zala princesa zaradi nerodnosti palčkov, tik pred iztekom uroka, prejme usodni vbod, kar celotno kraljestvo pogrezne v 100-letni spanec. Ker urok ne deluje na palčke, se pogumni nerodneži odpravijo iskat izgubljenega Jaka, katerega poljub bo premagal zlobno prekletstvo. Toda hudobna čarovnica s svojimi triki poskrbi, da palčki doživijo eno največjih pustolovščin pravljičnega sveta.

Divja pravljična pustolovščina 7. palček klasične pravljične junake združuje v novi in moderni avanturi!

Nekoč pred davnimi časi je uročena princesa čakala, da se ob njenem dopolnjenem osemnajstem letu izniči zlobni urok in osvobodi celotno mesto … Če mislite, da do potankosti poznate nadaljevanje zgodbe, boste pošteno presenečeni. Animirana pustolovščina 7. palček sicer res črpa inspiracijo iz vsem dobro poznanih klasičnih pripovedk in gosti kopico znanih pravljičnih obrazov, vendar pa vse skupaj združuje v povsem novi neverjetni avanturi. Slednja se prične v gradu Fantabula rasa, kjer se odvija že prej omenjeno praznovanje princeskinega rojstnega dneva. Zaradi manjše nepazljivosti prikupnih sedmih palčkov pa se žurka leta sprevrže v spanec stoletja.

Zdaj lahko samo poljub zbudi deželo …

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Bodi prvi in napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.