Kolosej
Film distribucije Con film d.o.o.

65

65
znanstvenofantastični triler
Podnapisi
Leto: 2023
Država: ZDA
Jezik: angleščina
Scenarij: Scott Beck, Bryan Woods
Po katastrofalni nesreci na neznanem planetu pilot Mills (Adam Driver) kmalu ugotovi, da je dejansko obtical na Zemlji ... pred 65 milijoni let. Z eno samo možnostjo za rešitev se morata zdaj Mills in edina druga preživela, Koa (Ariana Greenblatt), prebiti po neznanem terenu, prepredenem z nevarnimi prazgodovinskimi bitji, v epskem boju za preživetje. Ustvarjalca filma Tiho mesto in producent Sam Raimi predstavljajo 65, znanstvenofantasticni triler z Adamom Driverjem, Ariano Greenblatt in Chloe Coleman v glavnih vlogah. Scenarista in režiserja filma sta Scott Beck in Bryan Woods, producenti pa Sam Raimi, Deborah Liebling in Zainab Azizi ter Scott Beck in Bryan Woods.

Komentarji

22.2. 2023 ob 22:58

Izgleda zanimivo, malce spominja na After Earth iz 2013, res upam da izvedba tega koncepta izpade bolje kot pri Jaden Smithu in njegovem neubogljenem očetu.
Scott Beck in Bryan Woods sta odgovorna za A Quiet Place, ne morem si pomagati da ne bi imel malce visoka pričakovanja, ampak če greš v film brez prtljage potem zna biti vreden teh dveh ur, vsaj zame.

— Aljaž

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.