Kolosej
Film distribucije Blitz Film & Video Distribution

4 ROŽE

kriminalna drama
Podnapisi
1h 40min / 100min
Leto: 2019
Država: Srbija
Jezik: srbščina
Scenarij: Balsa Labovic, Vasilije Nikitovic
Velika igralska imena v filmu ''Štiri rože'' nam prinašajo zgodbo o običajnem človeku ki ga je pritegnil blišč metropole z vsemi svojimi čari in slabostmi, skozi njih pa je odkril dileme, s katerimi se spopada vsak izmed nas. Šule v Beograd prispe iz manjše province in že prvi dan na novem delovnem mestu varnostnika v lokalnem klubu 4 ROŽE dobi vzdevek Tarzan. V želji, da bi bil čimprej del mestne ekipe, hitro postane ''fant za vse''. Izpolni vsako željo in zahtevo nadrejenih in ne zavrne tudi tistih poslov ki so na drugi strani zakona. Ko na ulice Beograda pade noč, svoja vrata na stežaj odpre klub 4 ROŽE in vsak večer v klubu je svet zase, ki ostane v spominu vsem. Vendar pa bo na prav poseben večer Tarzan nenavadno izginil, kar bo za seboj potegnilo vrsto dogodkov, ki bodo do naslednjega jutra popolnoma spremenili njegovo življenje.

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Bodi prvi in napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.