Kolosej
Film distribucije Karantanija Cinemas

10 dni brez mame

10 jours sans maman
komedija
Podnapisi
Na sporedu od: 10.9.2020, Kolosej Ljubljana
1h 38min / 98min
Leto: 2020
Država: Francija
Jezik: francoščina
Scenarij: Ariel Winograd, Mariano Vera, Juan Vera
Režija: Ludovic Bernard
Antoine Mercier je kadrovski direktor velikega podjetja. Organiziranje odraslih ima v malem prstu in ko se njegova preobremenjena žena Isabelle Mercier nenadoma odloči, da bo odšla na dopust in mu prepustila skrb za gospodinjstvo in njune štiri otroke, ga ne zaskrbi niti za minuto. Toda kmalu postane jasno, da je precej podcenil nered, ki so ga štirje nagajivi otroci sposobni narediti...

Kaj vse se lahko pripeti, ko gre mama za nekaj dni na dopust, oče pa skrbi za štiri otroke, gospodinjstvo in svojo službo? Obeta se pravi kaos in obilica smeha v novi komediji z naslovom 10 dni brez mame, ki jo je režiral Ludovic Bernard. V glavni vlogi očeta zaigra igralec Franck Dubosc, mamo pa upodobi igralka Aure Atika. Komedijo zmešnjav je režiral Ludovic Bernard (pomočnik režiserjev filmov Ugrabljena 3, Ugrabljena 2, Lucy, 3 dni za uboj…), ki je za komedijo napisal tudi scenarij, skupaj s scenaristi Mathieujem Oullionom, Arielom Winogradom, Marianom Vero in Juanom Vero.

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Bodi prvi in napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.