Kolosej
Film distribucije Goethe-Institut Ljubljana

1 dan

That day
drama
Podnapisi
Na sporedu od: 10.5.2008, Kino Komuna
1h 35min / 95min
Leto: 2007
Država: Švica
Jezik: francoščina
Scenarij: Jacob Berger, Noemie Kocher
Režija: Jakob Berger
Film Jacoba Bergerja prikazuje dan v življenju neke družine. Ljudje se srečujejo in se zapuščajo in se sprašujejo, zakaj se zopet najdejo? Serge misli ob svitu, da je storil zločin. Pietra se okrog poldneva zave, da je bila prevarana. Ob enih je osemletni Vlad prvič nesrečno zaljubljen. Dan se odvije z opazovanjem, iskanjem, izogibanjem in srečevanjem. En dan, tri različne perspektive: isti večer, mrak, ista samota. Tu pa je vedno tudi tujec, ki jim prekriža pot. Kako se bodo zbližali Serge, Pietra in Vlad?

Komentarji

9.1. 2009 ob 16:32

kuj nekaj

— jasna
4.12. 2010 ob 7:55

no sej ni dobr

— nejc

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.