Kinodan Kino Joker Povej naprej M vstopnica Simobilova Kino vstopnica

Vstopnice

Koliko stane vstopnica? Kdaj jo lahko kupim? Ali moram vstopnico nujno kupiti na blagajni? Ali lahko rezerviram vstopnico vnaprej? Kakšne popuste ponujate? Odgovore na vsa vprašanja o kino vstopnicah najdete v nadaljevanju!

Cenik vstopnic

Cene vstopnic za filme do 120 minut

  redna cena
(pon.-pet.)
redna cena
(sob.-ned., prazniki)
cena s popustom * cena do 14. ure predpremiere
Ljubljana 5,85 € 6,20 € 5,50 € 5,50 € /
Kranj 4,70 € 4,90 € 4,60 € 4,60 € /

Cene vstopnic za filme, daljše od 120 minut

  redna cena
(pon.-pet.)
redna cena
(sob., ned., prazniki)
cena s popustom * cena do 14. ure predpremiere
Ljubljana 6,35 € 6,70 € 5,80 € 5,80 € /
Kranj 5,10 € 5,35 € 4,80 € 4,80 € /

Cene vstopnic za 3D filme **

  redna cena
(pon.-pet.)
redna cena
(sob., ned., prazniki)
cena s popustom * Kinodan predpremiere
XPAND Ljubljana *** 8,15 € 8,55 € 6,95 € 6,60 € /
Ljubljana 8,15 € 8,55 € 6,95 € 6,60 € /
Kranj 6,15 € 6,35 € 5,30 € / /

* Študentje in dijaki, seniorji, otroci. Študentski popust velja od ponedeljka do petka (razen ob praznikih), popust za otroke in seniorje pa vsak dan v tednu. Vstopnice za otroke, dijake, študente niso prenosljive.

** Za ogled filma v 3D tehniki potrebujete 3D očala. Za uporabo 3D očal, ki so obiskovalcem na voljo za uporabo v Kolosejevih kinocentrih (Ljubljana, Kranj), je potrebno doplačati 1 €, ki ga cena v tabeli že vključuje. Za uporabo 3D očal, ki so obiskovalcem na voljo za uporabo v Kolosejevih kinocentrih (Ljubljana, Kranj), dobite pri nakupu vstopnice poseben račun, s katerim očala prevzamete pred vhodom v dvorano. Če vstopnico za ogled 3D filma kupujete prek avtomatskih sistemov prodaje (Joker na internetu in Simobilova Kino vstopnica) se vam strošek za očala avtomatično prišteje k ceni, očala prav tako dobite pred vhodom v dvorano.

*** Dvorana XPAND v Ljubljani je v centru Arena Play & Party nasproti Koloseja.

Poseben dan v tednu pa je torek - Kinodan, ko veljajo še posebni popusti pri nakupu vstopnice. Kinodan trenutno velja samo v Ljubljani. V Kranju pa namesto Kinodneva poteka akcija Super ponedeljek.

Prodaja vstopnic poteka vsak dan 30 minut pred prvo predstavo.

Načini nakupa vstopnic

prodajno mesto nakup rezervacije plačilno sredstvo prevzem
blagajna DA NE gotovina, kartica Joker /
avtomat za vstopnice DA NE kartica Joker /
https://vstopnice.kolosej.si DA NE kartica Joker avtomat za vstopnice, blagajna. Prevzem je možen samo na lokaciji, kjer je predstava, za katero so vstopnice.

Vstopnice s popusti

V Kolosejevem sistemu pri nakupu vstopnice nudimo posebne popuste seniorjem nad 60 let, otrokom do 10. leta in študentom ter dijakom - cena je za vse tri skupine obiskovalcev enotna, nakup vstopnice s takim popustom pa je možen samo na blagajni, ne pa prek sistemov avtomatske prodaje, kot so aparat za vstopnice, Simobilova Kino vstopnica ali internet.

Študentski popust velja od vključno ponedeljka do vključno petka, otroški popust in popust za seniorje pa vsak dan v tednu. Študentje so do popusta upravičeni ob predložitvi svoje študentske oziroma dijaške izkaznice z nalepko za tekoče šolsko leto ali indeksom, otroci z zdravstveno izkaznico, seniorji pa z osebnim dokumentom.

Rezervacije vstopnic

Rezervacije vstopnic za filmske predstave v Koloseju niso možne. Vstopnice je mogoče kupiti v predprodaji na blagajnah vseh Kolosejevih centrov in kina Komune, in sicer za vse predstave, ki so vidne v sporedu na naši spletni strani, v kolikor niso razprodane.

Kdaj so vstopnice naprodaj?

V Koloseju kino vstopnice praviloma prodajamo za en kino teden vnaprej. Kino teden traja od vključno četrtka do vključno srede, potem pa se s četrtkom spet zamenja. Nov spored je praviloma objavljen najkasneje do srede do 12. ure (razen izjemoma). To pomeni, da je v sredo popoldne možno kupiti vstopnice za skoraj teden dni (do vključno naslednje srede), potem pa se seznam dni s predstavami krajša - spet do srede, ko se seznam napolni s predstavami v novem kino-tednu. Spored na spletni strani www.kolosej.si se generira neposredno iz prodajnega sistema, kar pomeni, da so vstopnice na voljo, če so vidne na sporedu na www.kolosej.si.

Nakup vstopnic prek spleta

Nakup vstopnic prek spleta lahko opravite s Kolosejevo kartico kino Joker in kmalu s kreditno kartico (MasterCard ali Visa). Spored na spletni strani www.kolosej.si se generira neposredno iz prodajnega sistema, kar pomeni, da so vstopnice na voljo, če so vidne na sporedu na spletni strani www.kolosej.si. Če se odločite za nakup prek interneta, si izberite enoto, kjer si boste film ogledali (izbirate lahko med kinocentri Kolosej Ljubljana, Mestna dvorana Komuna in Kolosej De Luxe Kranj). V izbrani enoti si izberite kateri film si želite ogledati ter željeni datum ter uro predstave. V preglednem programu izberete sedež in vrsto, kjer bi želeli sedeti. Vstopnice, ki ste jih kupili, prevzamete v izbranem kinocentru z voucherjem oziroma prevzemno kodo, ki jo prejmete na elektronski naslov oziroma se vam izpiše ob potrditvi nakupa.

Joker

Za filmske navdušence, ki v kinu preživijo nadpovprečno veliko časa, je prav gotovo najbolj primerna rešitev kino Joker, s katerim imate popust pri nakupu vstopnic.

Joker+

Joker+ je Jokerju popolnoma enaka storitev, le da je namenjena pravnim osebam.

Filmski abonmaji 2016/2017

V Koloseju smo tudi letos pripravili filmske abonmaje, ki so izbor najboljših filmov za najmlajše ljubitelje filma, za najstnike s stilom in za filmske strastneže.

S šolo v kino

V dopoldanskem času vam ponujamo animirane filme za najmlajše, mladinske filme, akcije komedije, ameriške, evropske in slovenske filme; filme, ki so nastali na osnovi literarne predloge in pomembnih zgodovinskih dogodkov ali pa izvirajo iz tegob odraščanja in nas popeljejo v svet domišljije ter zabave. Naročite svojo predstavo!

Bianco kuponi

Kupone, ki ste jih dobili prek študentskih servisov, podjetij ali kako drugače, morate vedno zamenjati za vstopnico za določeno predstavo. Vstop v dvorano samo s kuponom ni mogoč. Kupone lahko vnovčite samo na blagajnah, ne pa prek avtomatskih sistemov prodaje vstopnic. Edina možnost je, da si prek Hitre vstopnice rezervirate sedež, ob prevzemu in plačilu rezervacije pa za plačilo uporabite svoj kupon. Pozor: če boste prek Hitre vstopnice vstopnico kupili, kupona ne boste več mogli vnovčiti, ampak bo pri transakciji uporabljena redna cena vstopnice za izbrano predstavo, zato v takih primerih pozorno izberite rezervacijo in ne nakupa. Menjava vstopnic ali stornacija nakupov, opravljenih prek sistemov avtomatske prodaje, ni mogoča!

Splošni pogoji spletnega nakupa digitalnih vstopnic

Splošni pogoji spletnega nakupa digitalnih vstopnic (pdf)

Vstopnice
Splošne informacije

e-mail: info@kolosej.si

Predprodaja vstopnic za vse redne predstave v celotnem sistemu

Kolosej Ljubljana: pol ure pred prvo predstavo.

Kinoklub Komuna v Ljubljani: uro pred prvo predstavo.

Kolosej De Luxe Kranj: med delovniki od 7. ure ter med vikendi in prazniki od 9. ure dalje v baru, na concessionu pol ure pred prvo predstavo.

Kino XPAND v Ljubljani: pol ure pred prvo predstavo.