Pravna obvestila

Splošni pogoji uporabe

Ta dokument opisuje pogoje uporabe Kolosejeve spletne strani (v nadaljevanju "spletna stran").

Z uporabo spletne strani se strinjate s pogoji uporabe, za katere si pridržujemo pravico do spremembe. Če se s pogoji ne strinjate, uporabo strani odsvetujemo.

Na spletni strani lahko pregledujete vsebine naših baz podatkov o filmih, novice in ostalo vsebino.

Vsebino lahko pregledujete samo za osebno uporabo. Noben element na spletni strani ne sme biti uporabljen v komercialne namene. Vsebine s spletne strani ni dovoljeno zbirati v kakršnikoli javni podatkovni zbirki ali v kakršnikoli obliki objavljati na drugih mestih.

Kolosej si pridržuje pravico do spremembe kateregakoli dela spletne strani in izbris kateregakoli dela vsebine brez vnaprejšnjega obvestila.

Dovoljeno je, da na našo spletno stran naredite link, če pri tem vključite Kolosejev logotip. Na drugih spletnih mestih je sicer brez dovoljenja podjetja prepovedano objavljati, reproducirati, distribuirati ali kako drugače uporabljati Kolosejev logotip in grafiko s spletne strani.

Na forumih je prepovedano objavljati kakršnakoli oglasna sporočila. Pridržujemo si pravico, da takšna sporočila izbrišemo.

Pridržki

Kolosej ne zagotavlja točnosti podatkov na spletni strani. Kolosej ne odgovarja za vsebino zunanjih spletnih strani, do katerih pridete prek objavljenih povezav.

Okvirjanje in druge tehnične omejitve

Če želite Kolosejeve strani objavljati v okvirih (frame-ih) na drugih spletnih straneh, morate za to imeti pisno dovoljenje podjetja. Zrcaljenje spletne strani na drugem strežniku ni dovoljeno. Besede Kolosej ni dovoljeno uporabljati v meta-tagih, razen če nimate pisnega dovoljenja.

Dodatne informacije

Vse dodatne informacije ali pooblastila:
REIT investicije, d.o.o.
Šmartinska 152
1000 Ljubljana
info@kolosej.si