Film distribucije Blitz Film & Video Distribution

Logan: Wolverine

Logan akcijska zf pustolovščina
 
Podnapisi Na sporedu od: 2.3.2017, Kolosej Ljubljana
 
Dolžina: 2h 15min / 135min Leto: 2016 Država: ZDA Jezik: angleščina Scenarij: Michael Green, Scott Frank, James Mangold Režija: James Mangold Igrajo: Hugh Jackman, Patrick Stewart, Richard E. Grant, Boyd Holbrook, Stephen Merchant, Dafne Keen
 
Povezavi: uradna stran, IMDB Napovednik: uradni napovednik, Apple.com
V bližnji prihodnosti od vsega utrujeni Logan v skrivališču blizu mehiške meje skrbi za bolehnega profesorja X-a . Toda njegovi načrti, da se skrije pred svetom in zaščiti svojo zapuščino, se obrnejo na glavo, ko se k njima pred temnimi silami zateče mlada mutantka.

Režiser filmov Hoja po robu, 3.10 za Yumo in Wolverine predstavlja zadnje poglavje sage o volkodlakem mutantu Loganu. V temačni prihodnosti se ostarela Logan in profesor Xavier znajdeta v poslednji bitki mutantov in ljudi. Zlovešča korporacija pod vodstvom brezkompromisnega Nathaniela v boju z mutanti brez pomisleka uničuje svet, vendar se mu sama ne moreta upreti, saj Loganu pešajo moči celjenja ran, profesor Xavier pa zaradi Alzheimerjeve bolezni izgublja spomine. Edino upanje predstavlja mladi Loganov klon Laura, zato jo morata prijatelja na vsak način zaščititi in sprejeti poslednji boj na življenje in smrt.

Komentarji

10.11. 2016
ob 16:38

res dober film. vreden ogleda

— logan
 
30.11. 2016
ob 17:46

logan kje si ga gledu wtf?

— lol
 
8.1. 2017
ob 1:42

lol možno da je mislu prejšen del (the wolverine) ampak nevem XD

— lol2
 
10.2. 2017
ob 15:16

S tem filmom bo sklenjena tretja triologija o x-men. Glede na prejšnja dva dela bi lahko rekli, da bo tudi ta film slabši (prva dva Wolverina sta bila meni osebno žanič, čeprav sem ljubitelj Wolverina). Ampak po napoveniku sodeč, bi rekel, da bo to mogoče celo najboljši x-men film sploh. Upam da bomo videli Logana, kot bi ga morali videti že prej. Kar pa je tudi dobro pri tem filmu je to, da (po mojem) ne bo pretiranih akcijskih scen.Mislim, da bo v filmu (spet, a tokrat zares) umrl profesor X, kar bo dalo filmu poleg R ratinga še večjo težo.

— old man
 
10.2. 2017
ob 15:24

Tale igralec me pa malo spominja na Hugha Jackmana. (To je igralec, ki je upodobil wolverina, za vse nevedneže!!!)

— jože
 

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.