Kolosej

Valentinovo v Koloseju

9. 2. 2005
V vseh Kolosejih po Sloveniji boste lahko svoj poklon svojemu Valentinu ali Valentini izkazali v polni meri. Hitch, Zelo dolga zaroka, romantika, popusti, sladkosti - preverite sami!

Kolosej bo tokrat v znamenju praznika zaljubljencev kar ves konec tedna, saj vam pripravljamo kopico priložnosti, da nekomu pokažete ali poveste, koliko vam pomeni.

Za dober začetek smo vam v sodelovanju z distribucijo Continental film skoraj tri tedne pred rednim štartom pripravili Valentinove predpremiere filma Hitch: Zdravilo za sodobnega moškega (na redni program prihaja šele v začetku marca). Te predstave lahko ujamete po naslednjem razporedu:

  • v Koloseju v Kopru v petek, 11. februarja,
  • v Koloseju v Mariboru v soboto, 12. februarja,
  • v Koloseju v Celju v nedeljo, 13. februarja in
  • v Koloseju v Ljubljani v ponedeljek, 14. februarja.

Predpremierne predstave bodo v vseh centrih ob 21. uri.

Pozor: prvim 50 kupcem vstopnic za omenjene predstave v Kopru, Mariboru in Celju bomo vsako drugo vstopnico podarili. V Ljubljani bomo drugo vstopnico podarili prvim 100 kupcem. Predstave so že v prodaji - tako da pohitite, če želite privarčevati. Ugodnost velja samo ob nakupu vstopnice na blagajni in je ni mogoče uveljavljati prek drugih načinov nakupa vstopnice.

Od petka do vključno ponedeljka vas ob nakupu kombo menija čaka tudi sladko Valentinovo presenečenje, svojega izbranca ali izbranko pa boste v teh dneh v Koloseju v Ljubljani, Mariboru in Celju lahko razveselili s sladkorno peno in balonom.

V Koloseju v Ljubljani vas ves teden do vključno torka, 15. februarja, predpremierno čaka tudi Zelo dolga zaroka s simpatično Audrey Tautou, ki smo jo spoznali kot Amelie, v glavni vlogi.

Na Valentinovo pa vas v Mariboru, Celju in Kopru vabimo k ogledu kopice romantičnih filmov, ki smo vam jih pripravili po nižji ceni.

V Mariboru si boste lahko ogledali:

V Celju vam ponujamo:

v Kopru pa si boste lahko ogledali Jacka, Keanuja, Diane in Amando v romantični komediji Ljubezen je lušna stvar.

Natančen razpored predstav preverite na sporedu.