Kolosej

Veselo pustovanje v mariborskem Koloseju

4. 2. 2005
Na pustni torek bo cena vstopnice za vse, ki boste prišli našemljeni, 800 SIT, najmlajši pa bodo lahko izdelali svoje maske v brezplačnih otroških delavnicah, ki bodo potekale v avli mariborskega koloseja ta dan od 15. do 18. ure.
Ker želimo, da bi bil Kolosej namenjen ne samo ogledu filmov ampak tudi sproščenemu preživljanju prostega časa in zabavi, bomo na pustni torek poskrbeli za posebno pustno vzdušje.
Ob tem, da bo mariborski kinocenter okrašen v znamenju tega tradicionalnega praznika, bodo v torek, 8. februarja 2005, v avli kinocentra od 15. do 18. ure potekale otroške delavnice pod vodstvom ge. Vesne Kolarič. V treh urah bodo lahko najmlajši ob strokovnem vodstvu izdelovali različne pustne maske, ki jih bodo ob koncu seveda lahko odnesli s seboj.

Prav tako pa bodo vsi, ki bodo mariborski kinocenter ta dan obiskali v pustnih maskah, za ogled posameznega filma plačali samo 800 SIT.

Dodajmo še, da bodo predstave na pustni torek zaradi praznika potekale že od 11. ure dalje, in obenem ponovno obveščamo, da je cena vstopnice za vse predstave s pričetkom do 14. ure samo 700 SIT!