Kolosej

Tu pa tam - že pri vašem kino dilerju

24. 1. 2005
Napočil je trenutek, ko film Tu pa tam končno prihaja v kinematografe po vsej Sloveniji.
Avtorji filma so kljub vsem težavam in oviram in mimo vseh državnih institucij, z veliko mladostniške zagnanosti - na podoben način kot junaki v filmu - uspeli Tu pa tam pripeljati do gledalcev.

Premiera filma Tu pa tam bo v sredo, 26. januarja, v Koloseju v Ljubljani. Po premieri ste vsi vabljeni na odbit burek party Cocktail bar v Koloseju - na partyju bodo seveda vsi ustvarjalci in igralci filma. Vzdušje bo ta večer na robu vrelišča, ker bo v Cocktail baru nastopil tudi kranjskogorski šesterec Kocka, ki vam bo predstavil prvi "čefurski" hip hop komad, ki je pospremil film Tu pa tam v kino. Za rojstni dan (26.1.) bo režiser Mitja Okorn dobil tudi krasno darilo. Na ta dan ne bo samo slovenska premierna predstavitev filma, temveč se bo Tu pa tam zavrtel tudi na filmskem festivalu Sunderland v Angliji.

Poleg otrok in mladine ste na ogled filma k vašemu lokalnemu dilerju še posebej vabljeni starši! Avtorji so namreč mnenja, da je Tu pa tam nepogrešljiv pri nadgrajevanju trikov pri vzgoji otrok. Če bi radi vedeli, kaj vaši otroci počnejo v prostem času, si morate film nedvomno ogledati.

Tu pa tam je navdušil že množice na mednarodnem filmskem festivalu Liffe, na festivalu Droga ni moda, zdaj pa je čas, da ga pri pohodu po vseh slovenskih kinematografih podprete tudi vi. Film si boste že od 27. januarja lahko ogledali tudi v Mariboru in Celju, 28. januarja v Kopru in v prihajajočih dneh tudi drugod po Sloveniji.

Tu pa tam bonus: na uradni spletni strani filma boste našli zanimivo nagradno igro - TU PA TAM SUX :). Nagrade so lepe, zato veselo na delo!