Kolosej

Enoletnik: Kolosej v Celju

19. 1. 2005
Celjski Kolosej bo 22. februarja praznoval 1. rojstni dan. Na zabavo ste vabljeni vsi!
Ta rojstni dan bo nekaj posebnega, saj bo darila delil slavljenec. Vsi, ki si boste v soboto, 22. januarja, v celjskem Koloseju ogledali katerikoli film, boste ob nakupu ali prevzemu vstopnice prejeli praktično nagrado. Lahko boste prejeli kupon za brezplačen ogled katerekoli predstave do srede, 9. februarja, kupon za brezplačno merico pokovke ali Coca-Cole ali Kolosejevo majico. Na vsaki predstavi bomo podeljevali eno od darilc. Katero darilo na kateri predstavi, pa naj ostane presenečenje.

Eno leto pa je star tudi Mercatorjev center, ki s Kolosejem v Celju stoji pod isto streho. Tudi Mercator vas vabi na zabavo, in sicer v soboto od 10. do 12. ure pripravljajo sladko in slastno rojstnodnevno torto ter nagradne igre. Uživali boste ob otroških plesnih točkah, manjkala pa ne bo niti klovnska igrivost in razigranost.

V popoldanskem času (med 16. in 19. uro) bo prav tako veselo in zanimivo. Sodelovali boste lahko v nagradnih igrah, plesali skupaj z brhkimi plesalkami, za glasbene užitke pa bo poskrbela glasbena gostja Nuša Derenda.