Kolosej

Kravja farma pridelala tudi nagrade!

6. 9. 2004
Zabavna animirana Disneyjeva uspešnica, vam bo razkrila, da so lahko na videz pohlevne krave prave frajerke, ki odlično obvladajo tudi borilne veščine, nekaj srečnežem pa bo Kravja farma prinesla tudi nagrade!
Roseanne, Grace in gospa Calloway niso navadne krave. So premetene, poskočne in cilju nadvse predane gospe oziroma gospodične, ki ne poznajo šale, ko gre za njihov dom. Lakomni Almeda Slim se namreč želi polastiti propadajoče farme in tri zveste mlekarice se odločijo, da mu bodo prekrižale načrte. V družbi s karatejem obsedenega žrebca Bucka in ostalih pernato kosmatih prijateljev mu pokažejo, da si je za svoje umazane načrte izbral napačno kmetijo. Pravzaprav s svojo akcijo pomagajo tudi Ricu, skrivnostnemu lovcu na glave, ter uspejo z nagrado, razpisano na Slimovo glavo, rešiti domači hlev...

Kravja farma je stilno še en poskus posodobljene klasične animacije s prodorno akcijsko svežino po zaslugi trojice emancipiranih glavnih likov. Samo na prvi pogled nedolžno krotkim domačim živalim so glasove posodili Roseanne Barr, Judi Dench, Jennifer Tilly, Cuba Gooding Jr. in Steve Buscemi. Na režiserskem stolčku sta nad risanimi podobami bdela Will Finn in John Sanford, ki sta sodelovala že pri številnih Disneyjevih uspešnicah, za pesmice pa je ponovno poskrbel Alan Menken, ki si je osem oskarjev prislužil že za glasbo v risankah Pocahontas, Aladin, Lepotica in zver ter Mala morska deklica.

Nagradna igra

Da so živalce nadvse pogumna in človeku predana bitja, so dokazali že razni kužki, delfini in pujski. Pred nedavnim je eden izmed malih rožnatih junakov celo rešil propadajočo kmetijo in s tem neizmerno osrečil svojega lastnika ter pisano druščino živalskih prijateljev. Tokrat vas povprašujemo po imenih filmskih živalskih junakov! Odgovore z vsaj tremi imeni nam pošljite do vključno 3. oktobra.

Žreb bo določil nove imetnike risalnih kompletov, t-shirtov, obeskov za ključe in magnetnih okvirčkov.


Opomba: gre za originalna darila, ki jih je posredoval distributer filma.

Pomembno: pri nagradni igri ne spreminjajte subjecta (naslova) e-maila in ne pozabite navesti svojega domačega naslova.
Iz enega e-mail naslova upoštevamo en sam odgovor.