Kolosej

Princeskine nagrade

15. 9. 2004
Od 30. septembra dalje si boste lahko ogledali film Princeskin dnevnik 2. Gre za simpatično nadaljevanje družinske romantične komedije, ki bo tokrat nekaj srečnežem prineslo tudi simpatične nagrade.
Pet let je minilo, odkar je Mia Thermopolis (Anne Hathaway) izvedela, da ni zgolj vsakdanja najstnica, temveč da se po njenih žilah pretaka modra kri. Toda njeni brezskrbni dnevi učenja, pod vodstvom babice in kraljice Clarisse (Julie Andrews), kako se obnaša prava princeska, so nenadoma končani, ko Mia izve, da bo morala prevzeti dolžnosti in obveznosti kraljice, preden je pričakovala. Kot da to še ni dovolj, se mora pred kronanjem tudi poročiti. Saj ne, da bi manjkalo snubcev, toda večino zanima zgolj denar in slava. Tak je tudi genovijski parlamentarec Mabrey (John Rhys-Davies, nazadnje viden v vlogi škrata Gimlija v trilogiji Gospodar prstanov), ki se želi s poroko med svojim nečakom in Mio polastiti kraljestva. Je pot od princeske do kraljice težja, kot sprememba iz najstnice v princesko in ali bo imela tudi ta sodobna pravljica srečen konec?

Če ne drugače, je za to verjetno poskrbel režiser Garry Marshall, sicer tudi stvaritelj Helence na preizkušnji, Čednega dekleta in Pobegle neveste.

Nagradna igra

21-letna igralka Anne Hathaway nas bo tokrat že drugič navdušila v vlogi modrokrvne princeske Mie, v kratkem pa jo bomo na naših platnih videli v vlogi še ene princeske. Tokrat vas povprašujemo po naslovu tega filma! Odgovor nam pošljite do vključno 17. oktobra.

Med izžrebance bomo podelili tri skrinjice za nakit, dve kozmetični torbici z zelo uporabnimi dodatki ter tudi dve nadvse priročni klasični torbici.

Pomembno: pri nagradni igri ne spreminjajte subjecta (naslova) e-maila in ne pozabite navesti svojega domačega naslova.
Iz enega e-mail naslova upoštevamo en sam odgovor.