Kolosej

Tudi letos Kino na kvadrat

25. 8. 2004
Tako kot lani 2. septembra vam letos v vsem Kolosejevem sistemu pripravljamo veseli začetek šolskega leta, ki smo mu dali ime Kino na kvadrat.
Kaj sploh pomeni Kino na kvadrat?

Odgovor je preprost: vsi filmi, ves dan, 50% ceneje. To pomeni, da boste v sredo, 1. septembra, ob nakupu vstopnice plačali le njeno polovično ceno.

Akcija bo potekala v Koloseju v Ljubljani, Mariboru, Celju in Kopru ter v kinih Komuna in Vič. Zaradi akcije bo število predstav (dopoldanskih in večernih) povečano (preverite na sporedu).

Popust se upošteva na vseh prodajnih točkah (tudi spletna prodaja oziroma prodaja s kartico Joker, M-vstopnica in Hitra vstopnica). Popust velja tudi v predprodaji za vstopnice za predstave, ki bodo na sporedu v sredo, 1. septembra.

Za nakup vstopnic za predstave, ki so na programu druge dni, kupljene v sredo, 1. septembra 2004, popust ne velja.

Tudi letos smo vam pripravili nagradno igro! Tisti, ki si boste ta dan ogledali največ filmov in nam vstopnice poslali v dokazilo, boste sodelovali v žrebanju za privlačne nagrade: Joker s 15, Joker z 10 in Joker s 5 vstopnicami! Vstopnice pošljite do 9. septembra 2004 na naslov: Kolosej kinematografi d.o.o, Šmartinska 152, 1000 Ljubljana. Žrebanje bo 12. septembra 2004.

V celotnem Kolosejevem sistemu bi si, če bi lahko kršili osnovne fizikalne zakone, lahko ogledali 153 predstav.