Kolosej

Bush in Moore na vaših prsih

20. 8. 2004
Fahrenheit 9/11 je zagotovo film leta. K nam prihaja 9. septembra, eden od vas pa bo glavna protagonista lahko nosil na nezgrešljivem t-shirtu.
Fahrenheit 9/11 je zrušil številne rekorde v filmski industriji, saj je kot prvi dokumentarec v zgodovini zaslužil več kot 100 milijonov dolarjev. Rekorden je bil že prvi konec tedna predvajanja, ko se je v blagajne nateklo skoraj 24 milijonov zelencev. Na filmskem festivalu v Cannesu, kjer je Moore prejel zlato palmo (glavno nagrado), je bil film deležen ovacij, ki naj bi trajale kar (spet) rekordnih 20 minut. Predvajanje filma na kubanski televiziji pa je pod vprašaj postavilo njegovo morebitno udeležbo na podelitvi oskarjev, vendar se je izkazalo, da je šlo za neuradno kopijo.

Nagradna igra

V tokratni nagradni igri, v kateri bomo enemu izmed sodelujočih prek žreba poklonili majico Fahrenheit 9/11, nas zanima, kdo je bil predsednik canneske žirije, ki je filmu Fahrenheit 9/11, letos poklonila prestižno zlato palmo? Odgovore pošljite do vključno 19. septembra.

Pomembno: pri nagradni igri ne spreminjajte subjecta (naslova) e-maila in ne pozabite navesti svojega domačega naslova.
Iz enega e-mail naslova upoštevamo en sam odgovor.