Kolosej

Ste pripravljeni na nova Dekleta zgoraj brez?

28. 6. 2004
Dve leti po velikem uspehu filma Dekleta zgoraj (brez), ki je v Nemčiji navdušil 1,8 milijona gledalcev, bomo letošnje poletje dočakali še Dekleta zgoraj (brez) 2, nadaljevanje sveže in drzne komedije o mladih dekletih in njihovih težavah.
Glavne ženske vloge so tokrat odigrale: stari znanki iz prvega dela, Diana Amft in Karoline Herfurth, ter nekdanja voditeljica oddaje Bravo-TV, Jasmin Gerat. Moške vloge so prevzeli že uveljavljeni potomci priznanih igralskih družin: Max von Thun, Simon Verhoeven in Max Riemelt, ki je igral tudi v prvem delu.

Za kamero se je spet zbral producentski trio Viola Jäger, Molly von Fürstenberg in Harald Kügler. Scenaristka je avtorica uspešnic "DEKLETA ZGORAJ BREZ!" in "DO KONCA!", Maggie Peren, film pa je režiral Peter Gersina, ki je zaslovel s scenarijema za uspešnici "VIENNA" in "NENAVADNO VEDENJE SPOLNO ZRELIH MEŠČANOV V ČASU PARJENJA" v režiji Marca Rothemunda.

Pred Inken (DIANA AMFT) in Lucy (JASMIN GERAT) so hudi časi. Hotel "Mama" je zaprl svoja vrata, starši pa so ustavili donacije. Zato dekleti skupaj s prijateljico Leno (KAROLINE HERFURTH), ki se je naveličala svojega fanta, obupano iščeta denar, stanovanje in ljubezen. Ker pa je že pot do vsakega od teh ciljev posebej težka, se dekleta odločijo, da bodo ubila tri muhe na en mah. Najti si bo treba bogate in prijazne fante z ustreznim bivališčem. In to takoj! Ne vedo pa, da bo moralo njihovo prijateljstvo zdržati skušnjave in izzive astronomskih najemnin, napačnih identitet ter osladnih sosedov...