Kolosej

Nagradni Kuža Bud

7. 5. 2004
Slike s sinočnje premiere, pasje nagrade in najboljši kuža na mivki!
Včeraj popoldne je bilo v Koloseju vse kosmato, saj nas je obiskala cela kopica zlatih prinašalcev. Poglejte na spodnjih sličicah (za povečavo kliknite na sliko).
Kuža Bud je že četrto nadaljevanje zabavnega Disneyjevega filma o psu Budu in njegovih športnih ter detektivskih avanturah. V prvem filmu iz leta 1997 je kuža Bud kraljeval pod košarkarskimi koši, v drugem se je podil za žogami ameriškega nogometa, v tretjem je odkrival skrivnosti navadnega (evropskega) nogometa, v četrtem pa je lovil baseballske žogice. Tako je bilo edino logično nadaljevanje odbojka, točneje odbojka na mivki, da je stvar še nekoliko bolj atraktivna in zanimiva. Film je tako imenitna zabava za otroke, privržence odbojke, ter seveda nasploh vse ljubitelje živali. Kuža Bud je prisrčen, zvest in razigran zlati prinašalec, ki ima prav poseben talent in veselje sodelovati v človeških skupinskih športih, poleg tega pa ima tudi zelo razvito detektivsko žilico. A njegova lastnica Andrea (Katija Pevec) v zadnjem času ni nič kaj vesela, saj se je njena najboljša prijateljica odselila v Kalifornijo. Andrea se odloči, da bo zbrala denar za obisk prijateljice in kmalu se ji ponudi priložnost za zaslužek, ko jo Connor (Tyler Boissonnault), fant iz soseske, povabi v lokalno odbojkarsko moštvo, ki bo kmalu nastopilo na prvenstvu z bogatimi nagradami. Moštvo sicer nima kakšnih ravno velikih možnosti za uspeh, a izkaže se, da kuža Bud odlično obvlada tudi ta šport in z njegovo pomočjo se zdi vse mogoče. Toda tik pred prvenstvom pride do velike kraje draguljev in vse sledi vodijo prav k Budu, ki mora tako najprej razkrinkati prave tatove, nato pa pomagati svojemu moštvu k zmagi, ter tako tudi dokazati vsem dvomljivcem, česa vsega je zmožen človekov najboljši prijatelj.

Nagradna igra

Nagradna igra tokrat poteka tudi na letakih, ki jih najdete v naših dvoranah, lahko pa odgovor na nagradno vprašanje pošljete tudi po e-mailu. Nagradno vprašanje se glasi: "Kakšne pasme je Kuža Bud, ki nastopa v filmu?" Razdelili bomo 14 nagrad, in sicer: 3 pakete EUKANUBA, 3 žoge MIKASA in 8 majčk Kuža Bud. Nagradna igra traja do 30. maja, imena nagrajencev, ki jih bomo izžrebali (sodelovali boste tako tisti, ki boste pošiljali emaile, kakor tudi tisti, ki boste v nagradni igri sodelovali z letaki), bomo objavili na naši spletni strani nekaj dni pozneje. Pomembno: pri nagradni igri ne spreminjajte subjecta (naslova) e-maila in ne pozabite navesti svojega domačega naslova.
Iz enega e-mail naslova upoštevamo en sam odgovor.