Kolosej

Palača strahov in zaklad njenih nagrad

21. 2. 2004
Te dni si na naših platnih že lahko ogledate Disneyevo družinsko komično strašljivko z Eddiejem Murphyem v glavni vlogi. Če vas zanima, kaj je to, berite dalje in sodelujte v nagradni igri.

Preden vstopite preverite svoj utrip... če ga sploh imate!

Agent z nepremičninami Jim Evers (Eddie Murphy) se s svojo družino odpravi na ogled svoje nove pridobitve, velike zapuščene hiše v divjini. Deloholik Jim si od izkupička prodaje tako razkošne hiše obeta velik zaslužek, a ne zaveda se, da so v osamljeni hiši našli zatočišče nekoliko drugačni stanovalci. Nič hudega slutečo družino pričakajo duhovi, ki niso ravno navdušeni nad prišleki, ki želijo zasesti njihovo domovanje in ga nato prodati, zato se hudomušni duhovi odločijo pripraviti sprejem, kot ga ni doživel še noben smrtnik. Jim bo tako doživel lekcijo, ki jo še dolgo ne bo pozabil, hkrati pa ob druženju s svojo družino morda tudi spoznal, da služba vendarle ni vse na tem svetu.

Simpatično dogodivščino v Palači strahov nam poleg Murphyja zagotavljajo tudi režiser Rob Minkoff, stvaritelj nepozabnega Levjega kralja ter Miška Stuarta Littla, Rick Baker je skrbel za posebne efekte že pri Možeh v črnem ter zagrenjenem Grinchu, ki je poskušal ukrasti Božič, John Myhre pa je ustvaril scenografijo pri Elizabeti, Možeh X in Chicagu. Zabava za vso družino je zagotovljena!

Nagradna igra

Nagrad je tokrat spet ogromno: t-shirti z dolgimi rokavi, zvoncki, ključi, magnetki, torbica, ura - vse to bomo razdelili med izžrebance, ki bodo sodelovali v nagradni igri. Do vključno 14. marca nam povejte, na podlagi katere priljubljene zabave je nastala ideja za film Palača strahov. Pomembno: pri nagradni igri ne spreminjajte subjecta (naslova) e-maila in ne pozabite navesti svojega domačega naslova.
Iz enega e-mail naslova upoštevamo en sam odgovor.