Kolosej

Kolosej v Kopru praznuje in nagrajuje

13. 2. 2004
Kinocenter Kolosej v Kopru praznuje svoj prvi rojstni dan. Ob tej priliki smo za vse obiskovalce pripravili nagradno igro, s privlačnimi nagradami.
Ni še minilo mesec dni, odkar je v Celju odprl vrata tretji kinocenter v Kolosejevi verigi, ko je tukaj že naslednje praznovanje.V petek, 13. februarja namreč praznuje svoj prvi rojstni dan Kolosej v Kopru.

Ob tej priložnosti smo za vse njegove obiskovalce pripravili nagradno igro z zelo privlačnimi nagradami. Vsi tisti, ki boste v kinocentru v Kopru poiskali letak, odgovorili na dve nagradni vprašanji, ga opremili s svojimi podatki in ga vrgli v za to pripravljeno škatlo ali poslali po pošti, si boste lahko z malo sreče prislužili enotedensko potovanje za dve osebi na obalo Rdečega morja v Egiptu ali kartico Kino Joker, napolnjeno z 20 ali 10 vstopnicami. Glavno nagrado - enotedenske počitnice za dve osebi v Sharm el Sheikh, ki leži na egipčanski obali Rdečega morja, bomo srečnemu izžrebancu omogočili skupaj z Globtourjem.

Če si kdo pod Egiptom predstavlja samo puščavski pesek, iz katerega se tu pa tam dviguje kakšna piramida, bo nad šarmom Sharma El Sheikha resnično presenečen. Najbolj priljubljen počitniški kraj v Egiptu, ki leži ob urejenem zalivu Naama Bay, je pravi raj za potapljače, golfiste in surfarje. Več o tem in o drugih počitniških ciljih, si lahko preberete na spletni strani Globtourja.

Nagradna igra bo trajala od 11. do vključno 29. februarja 2004. Žrebanje bo javno in bo potekalo 10. marca 2004, v prostorih Koloseja v Kopru.

Organizator nagradne igre je podjetje Kolosej kinematografi, d.o.o., Ljubljana. Imena nagrajencev bodo objavljena na spletni strani www.kolosej.si. Nagrajenci bodo nagrade prejeli po pošti v 14 dneh po žrebanju. Nagrade niso izplačljive v gotovini. Rezultati žrebanja so dokončni, pritožba ni možna. Vsak udeleženec v nagradni igri soglaša, da lahko podjetje Kolosej kinematografi, d.o.o. njegove osebne podatke uporabi v marketinške namene. Davek na podlagi Zakona o dohodnini plača prejemnik nagrade. V nagradni igri ne smejo sodelovati zaposleni v podjetjih Kolosej kinematografi in Ljubljanski kinematografi ter njihovi ožji družinski člani. Pravila nagradne igre zavezujejo vse sodelujoče in so na voljo na vpogled na upravi podjetja Kolosej kinematografi.