Kolosej

Gospodar prstanov: začetek konca je tu

9. 1. 2004
Gospodar prstanov: Kraljeva vrnitev je tu in konec je nestrpnega pričakovanja zaključnega dela epske zgodbe o bratovščini prstana. Sodelujte v raziskavi, ki poteka v 20 državah sveta, ali pa si priigrajte kakšno od Gospodarjevih nagrad!

Gospodar prstanov je gospodar platen

Da je Gospodar prstanov fenomen v vseh mogočih oblikah, ni treba posebej poudarjati. Kako velik je tudi na celuloidnem traku, pa smo se te dni prepričali tudi v Koloseju, saj je bil naval na vstopnice nepopisen. Samo v predprodaji smo prodali več kot 7000 vstopnic za prvi vikend prikazovanja, vstopnice pa za vse termine dobesedno kopnijo.

Največja raziskava občinstva doslej!

Če ste si Gospodarjevo sklepno dejanje že ogledali, vas vabimo da sodelujete pri največji raziskavi občinstva doslej, ki hkrati poteka v 20 državah. Prosimo vas, da na spletni strani ankete.cati.si/lotr izpolnite kratek vprašalnik. Ne gre za komercialno raziskavo. Raziskovalci - v Sloveniji poteka projekt na Fakulteti za družbene vede - želijo ugotoviti, kako se gledalci po vsem svetu odzivajo na Kraljevo vrnitev. Del te prelomne raziskave ste lahko tudi vi!

Nagradna igra

Tudi v tretje vas Gospodar prstanov nagrajuje. Tokrat prinaša 10 verižic, 5 t-shirtov, 3 priponke in originalni soundtrack filma Gospodar prstanov: Kraljeva vrnitev, vsaki nagradi pa bomo dodali še svinčnik in tatoo. Do vključno 15. februarja nam pošljite odgovor na nagradno vprašanje in če vam bo sreča pri žrebu mila, bo ena od nagrad vaša. Nagradno vprašanje pa se glasi: kako je naslov dela, ki ga je J.R.R. Tolkien napisal pred Gospodarjem prstanov in je tudi nekaksen uvod v zgodbo o prstanih, ter katerega leta je bilo delo prvič objavljeno?

Pomembno: pri nagradni igri ne spreminjajte subjecta (naslova) e-maila in ne pozabite navesti svojega domačega naslova.
Iz enega e-mail naslova upoštevamo en sam odgovor.