Kolosej

Menjava Jokerjev

7. 1. 2004
Ob menjavi sistema za prodajo vstopnic naprošamo vse imetnike Jokerjev, da v Koloseju v Ljubljani, Kopru ali v kinu Komuna zamenjajo svojo kartico in dobropis na njej. Menjava se začne v četrtek, 8. januarja!

Menjava poteka na blagajniških okencih in na infopultu v Koloseju.

Za zamenjavo Jokerja morate nujno predložiti kartico - brez kartice menjave ne moremo izvesti. Samo predložitev računa o nakupu oziroma polnitvi kartice ni dovolj za zamenjavo.

Naše osebje vam bo v zameno za samo kartico izdalo bon, s katerim boste v prihodnosti novo kartico Joker dobili brezplačno.

Za vstopnice, ki jih imate še vpisane na kartici, vam bomo izdali ustrezno število kuponov, s katerimi boste lahko do konca junija na vseh blagajnah Koloseja v Ljubljani in Kopru ter v kinih Komuna, Vič in Kompas plačali vstopnice za ogled predstave po lastni izbiri. S samim kuponom vstop v dvorano ne bo mogoč.

Primeri:

  • če imate kartico in na njej vpisanih še 5 vstopnic, boste dobili: bon za brezplačno novo kartico in 5 kuponov za predstave po izbiri;
  • če imate kartico brez vpisanih vstopnic, boste dobili samo bon za brezplačno novo kartico.

Osebje bo kartico preluknjalo na mestu s črtno kodo in jo zadržalo, Vam pa v zameno izdalo bon za kartico in ustrezno število kuponov.

Ob menjavi bomo preverjali tudi veljavnost na kartici vpisanih sredstev. Veljavnost je, kakor je zapisano v splošnih pogojih poslovanja z Jokerjem, ki ste jih dobili ob nakupu, leto dni od zadnjega pologa sredstev na kartico. Če je veljavnost pretekla, boste dobili samo bon za brezplačno novo kartico.

Menjava bo potekala na omenjenih točkah predvidoma dva meseca oziroma dokler ne bo zamenjana velika večina Jokerjev. Tudi potem bomo vrednost vaše kartice zamenjali - vendar samo na posebej določenih mestih.

Pozor: do vključno 18. januarja 2004 lahko Jokerja na blagajniških okencih uporabljate tako, kot ste ga doslej! Če predvidevate, da boste sredstva na kartici do 18. januarja 2004 še uporabljali, vam svetujemo, da se za menjavo zdaj ne odločite, ampak pridete po bon za brezplačno novo kartico takrat, ko bo stanje vstopnic na Jokerju 0 vstopnic. Po 18. januarju 2004 Jokerja na blagajni ne boste več mogli uporabiti, lahko pa boste opravili zamenjavo.

Če imate kakršnakoli vprašanja ali težave pri menjavi, vas prosimo, da se z opisom težave obrnete na info@kolosej.si, kjer se bomo potrudili težavo rešiti v vaše zadovoljstvo.

Za vaše sodelovanje se vam zahvaljujemo in prosimo za razumevanje, če nakup vstopnic v prehodnem obdobju ne bo tako gladek, kot ste vajeni.

Nov Joker bo z nekoliko spremenjenim mehanizmom upravljanja z vplačanimi sredstvi ohranil popolnoma enak bonitetni sistem, kot ga je nudil doslej. Prav tako bo omogočal nakup vstopnic prek interneta.

Prejšnja, s prenovo povezana informacija.