Kolosej

Kolosej v Celju odpira vrata

21. 1. 2004
V četrtek bomo v zgodbo o Koloseju dodali novo poglavje. Ob novem Mercator centru odpiramo tretji kinocenter Kolosej v Sloveniji.
Kolosej v Celju je po Ljubljani in Kopru tretji kinocenter, ki ga tokrat odpiramo ob novem Mercator centru. Otvoritev obeh središč bo jutri, dogodek pa bo spremljala cela vrsta prireditev in akcij, ki jih ne smete zamuditi. V Koloseju si boste v četrtek popoldne v miru lahko ogledali celoten kinocenter in brezplačno ogledali dvorane - filmskega programa ne bo, saj bo v celotni stavbi pestro dogajanje, obarvano z nastopi, koncerti in nagradnimi igrami. Filmski program se začne v petek, ko bomo vsakemu kupcu vstopnice poklonili kupon za brezplačno vstopnico, ki ga boste lahko izkoristili v celjskem Koloseju v mesecu februarju. V soboto in nedeljo bomo ob vsaki kupljeni vstopnici priložili darilce - kupon za brezplačno pokovko in Coca-Colo, ki ga boste nemudoma lahko vnovčili na enem od prodajnih mest v celjskem Koloseju. Podobno bomo obiskovalce crkljali od ponedeljka, 26. januarja, pa vse do konca februarja, saj vam bomo ob nakupu vsake vstopnice podarili kupon za brezplačni popkorn srednje velikosti. Zagotovo vas že zanima, kako je celjski Kolosej videti - ogledate si ga lahko na spodnjih fotografijah, ki so nastale te dni - tik pred odprtjem (za povečavo kliknite na posamezno sličico).
In kaj vse se bo v Mercator centru in Koloseju dogajalo ta konec tedna? Poleg najnovejših filmov (spored si lahko ogledate tukaj) in najugodnejših nakupov vas v četrtek čakajo New Swing Quartet, duo Platin, Vesele Štajerke, Power Dancers, Pika Božič, Petar Grašo, Vlado Kreslin in tamburaški orkester. Povsod v centru bodo potekale številne nagradne igre, otroške delavnice, srečali pa boste lahko pravljične like in številne maskote. V petek vas čakajo glasbene predstave skupine Game Over, Jasmine Cafnik, Romane Kranjčan, Karmen Stavec in plesne skupine, otroci pa si bodo lahko ogledali lutkovno predstavo, nastop klovnov, čarovnika in humorista. Sobota bo tudi družinsko obarvana. Nastopili bodo Magnifico, Pero Lovšin, Irena Vrčkovnik in Nuša Derenda, na sporedu bodo tudi lutkovna predstava, nastop čarovnika, plesalcev in koncert skupine Game Over! Praznovanje ob odprtju Mercator centra in Koloseja pa se bo končalo v nedeljo, ko vas do poldneva pričakujejo še Damjana Golavšek, nastop klovnov, plesne skupine, humorista in koncert 6pack Čukurja. Vljudno vabljeni v vrtinec zabave v Celju!